Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 83

• 38 232
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, бременна съм в 7 седмица и съм с кашлица и болки в гърлото, днес съм на лекар, но вие какво пиете за това

# 631
Здравейте, бременна съм в 7 седмица и съм с кашлица и болки в гърлото, днес съм на лекар, но вие какво пиете за това
Докторът ще ви каже, слушайте него.

# 632
В толкова ранна седмица освен мед и лукчета и нещо предписано от лекар, друго не бих приела. И от чайовете не всички може, консултирайте се.

# 633
  • Пловдив
Достатъчно медикаменти има, които могат да се приемат, лекарят ще ти каже какви да бъдат.

И първата бременност и сега ползвам възглавница за бременни, от онези дългите. Много ми е удобна, мъжът ми и кучето също я ползват от време на време 😂 май тази, след раждането ще си я оставя за употреба.

# 634
И аз ги оглеждам в момента и май се спрях на ето такава: https://www.technomarket.bg/vyzglavnici-zavivki-i-ipodlojki-za-b … a-579-90-40016555

Надявам се ако не ми допадне, то поне да влезе в приложение с бебето.

# 635
Здравейте, за 18 г.с дали е нормално бебето да е супер активно, постоянно ритане, постоянно го усещам , бебе футболист? Нормално ли е постояно да има движение ?

# 636
Здравейте, за 18 г.с дали е нормално бебето да е супер активно, постоянно ритане, постоянно го усещам , бебе футболист? Нормално ли е постояно да има движение ?

Попитай следящия те лекар колко движения са нормални за този етап. Четох, че по-натам твърде многото движения също показват нещо, не само липсата на движения.

Аз съм в 19 гс и се притеснявам от подуване на краката, докато работя седнала. Бях болна и си лежах, глезенчетата ми бяха слабички и целите крака също. Усещам си цялото тяло много напрегнато в края на деня.

# 637
  • Гр. София
Здравейте,
В началото на 19 г.с. съм и реших за всеки случай да се изследвам за токсоплазмоза. Резултатът е следният:

Следящата ме АГ каза, че стойностите са нормални, но мен ме притеснява вторият резултат, който попада в граничния диапазон.

Някой изследвал ли е токсоплазмоза и какви резултати получи? Какъв беше коментарът на АГ?

# 638
Sunny_Smile_88, не съм изследвала токсоплазмоза точно, но моят личен ми е обяснявал по друг повод двата вида тест за антитела. Завишен IgM би означавал сегашна или скорошна инфекция, а завишен IgG само показва, че имаш антитела от преди, от инфекция или ваксина.

# 639
Здравейте,
В началото на 19 г.с. съм и реших за всеки случай да се изследвам за токсоплазмоза. Резултатът е следният:

Следящата ме АГ каза, че стойностите са нормални, но мен ме притеснява вторият резултат, който попада в граничния диапазон.

Някой изследвал ли е токсоплазмоза и какви резултати получи? Какъв беше коментарът на АГ?
Не се притеснявай IgG означава,че имаш антитела.

# 640
Да, точно така, всичко е наред, IgG означава, че имаш антитела Simple Smile

# 641
  • Гр. София
Благодаря, момичета! 🌷🌷🌷
По-спокойна съм вече 🌞

# 642
Здравейте бременна съм 8+3г.с.вчера ми взеха цитонамазка обаче и днес още имам малко по силни спазми в корема.Питам се нормално ли е

# 643
Здравейте, имате ли представа дали има ден на отворените врати в окръжна Бургас?  Видях стара информация че имало всяка сряда от 13:00, но не знам дали е актуална.

# 644
Обадете се на регистратура
Или пишете в по-конкретно тема за Бургас
Къде в Бургас,Лекари в Бургас затова се сещам

Общи условия

Активация на акаунт