ТАРО ЗА НАПРЕДНАЛИ

• 25 991
  • 652
  •   1
Отговори
# 420
За да е съвсем коректно качвам картите.
Scarlett83 10 чаши, не пентакли Simple Smile интересно тълкуване на жезлите, приема се.Картите са дневни на тема любов, няма срок нито конкретен въпрос. Дневната ми карта е Крал Пентакли.
Ще дам ОВ, просто 2 жезли е карта, която не се проявява при мен често.

# 421
Twinklestar, каква любопитна колода. Аз лично 2ка чаши винаги съм я свързвала с разбирателство, сключване на нещо, обвързване и т.н. Но в тази колода изображението е много изненадващо. По тази картинка може да се разкаже много, но може би най-изпъкващото послание за мен е подкрепа, оказване на помощ.
Като гледам трите карти от тази колода и се чувствам като в приказка от детството. Млада девойка страда, защото има проблеми с любимия. Отива да търси съвет от добрата мъдра старица. Тя казва на девойчето, че всичко ще бъде наред и ще помогне. Понеже възлюблените не могат да са заедно по някаква причина, старицата им предлага решение на проблема. Могат да бъдат заедно скрити двамата в отдалечен дворец, но трябва да оставят всичко зад себе си. Обаче не могат да се откъснат от света и тръгват на път за да намерят друг вариант.
Това не е точно тълкуване на картите, но просто така го почувствах. Като приказка.
Конкретно за двойката жезли за мен тя е търсене на нови варианти. Постигане на всичко до момента и търсене на ново предизвикателство/вариант. В тази тройка карти последователността 10ка след това 2ка жезли ми говори за изчерпване на едни отношение и търсене на нови или търсене на нов начин за нова тръпка в стари отношения.
Като дневни любовни карти бих ги изтълкувала, позовавайки се на изображенията, като търсене на съвет от мъдра позната/приятелка как отново да се запали искрата между двама души. Съветницата ще напомни, че отношенията са стабилни в емоционално ниво, на макс левел (като играта Симс 4 Satisfied). Обаче ще се търси някакъв нов вариант за запалване на сексуалната искра. Все пак имаме жезли - огън, плам, страст. Но нямаме карти за действия, така че всичко ще се разиграе на нови чувства и мисли.

# 422
  • Sofia
Интересни са изображенията на тези карти... наистина като в приказка. Не знам защо съм видяла 10 чаши като 10 пентакли (сигурно това ми се иска 😅)
Щом са само дневни, без въпрос, сигурно 2 чаши просто показват желанието за свързаност и хармония. С 10 чаши трябва да се обърне внимание човек да не стане жертва в името на това желание за пълно щастие. Или ако вече го има, да види дали то не е с цената на саможертва от страна на единия. Сякаш бабата се опитва да им каже да внимават да не се изгубят в цялата картинка на презадоволеност. За жезлите, дори и след като видях картата, си остава същото ми тълкуване - двама души искат да поемат нанякъде, но си дърпат пръчката (кой ще направлява посоката, борба на егото)... в този контекст, след 10 чаши, може и да значи, че трябва да се вкара малко здравословна доза его...
За да е съвсем коректно качвам картите.
Scarlett83 10 чаши, не пентакли Simple Smile интересно тълкуване на жезлите, приема се.Картите са дневни на тема любов, няма срок нито конкретен въпрос. Дневната ми карта е Крал Пентакли.
Ще дам ОВ, просто 2 жезли е карта, която не се проявява при мен често.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 16:11 от Scarlett83

# 423
Да ви кажа така и не ги усетих 2 жезли, днеска приятна комуникация с 2 ухажори, едната от които възстановена с помощ от мъдра приятелка Wink но и двете бяха кратички, не е било нещо уау, размяна на комплименти и флирт, може би 10 чаши е израз на хармонията и приятното чувство от двете.
Повече щеше да отива пажове и 2чаши с 3 чаши.

# 424
Twinklestar, ех, поне уцелих за мъдрата приятелка Grinning

Включвам се и аз с една тройка карти. От шест месеца водя направо война с Виваком. Грешен договор, съмнителни подписи, различни документи при мен и при тях, изведнъж договора сам се удължава с 5 месеца, не искат да пращат копия от документите в тяхната система... Мазало. В момента сме в търсене на адвокат, но реших все пак да видя какво ще кажат картите с въпрос "Развитие на ситуацията до края на месеца". Очаквах жрец или поне една голяма аркана.

Честно казано не знам как да ги тълкувам тези карти спрямо ситуацията, а и се надявах на нещо положително. Не съм вадила пояснителна на рицаря, защото по принцип не обичам, но го приемам само когато дворцовата карта е последна. В случая рицаря си гледа към петицата чаши и го приемам, че битката няма да приключи както и главоболията.

# 425

Включвам се и аз с една тройка карти. От шест месеца водя направо война с Виваком. Грешен договор, съмнителни подписи, различни документи при мен и при тях, изведнъж договора сам се удължава с 5 месеца, не искат да пращат копия от документите в тяхната система... Мазало. В момента сме в търсене на адвокат, но реших все пак да видя какво ще кажат картите с въпрос "Развитие на ситуацията до края на месеца". Очаквах жрец или поне една голяма аркана.

Честно казано не знам как да ги тълкувам тези карти спрямо ситуацията, а и се надявах на нещо положително. Не съм вадила пояснителна на рицаря, защото по принцип не обичам, но го приемам само когато дворцовата карта е последна. В случая рицаря си гледа към петицата чаши и го приемам, че битката няма да приключи както и главоболията.

Този е най-бавния рицар, според мен нещата ще се влачат, което разбира се води до твоето разочарование, възможно е и да има две пълни чаши да предложат, които ти да не виждаш

# 426
Скрит текст:

Скрит текст:
Няма да има развитие. Рицарят тук показва забавяне според мен.

# 427
Този Рицар освен, че е бавен, той е и статукво. За мен ситуацията няма да се промени в желаната от теб посока и ще ти донесе разочарование Виж дали има все пак нещо, което можеш да имаш като полза от този договор.

# 428
Благодаря за бързите отговори момичета.
Давам обратна връзка. Вчера получихме отговор от Виваком, че най-после може да си преподпишем услугите. Така че реално получихме това, което искахме. Не получихме съвсем всички отговори на въпросите си, но поне има резултат.

# 429
Благодаря за бързите отговори момичета.
Давам обратна връзка. Вчера получихме отговор от Виваком, че най-после може да си преподпишем услугите. Така че реално получихме това, което искахме. Не получихме съвсем всички отговори на въпросите си, но поне има резултат.
Брей, никога не бих предположила по тези карти. 🤔

# 430
Това малко като с онзи мой въпрос за мастър шефовете с 4 мечове. 😊 има такива моменти.
И аз щях да залитна с отговора в сэщата посока като в гореописаните коментари. Но сега след дъжд качулка мога да видя донякъде защо така са показали картите. Ако не се лъжа(за проверка,по късно ще прочета) в книгата ръководство на тази колода 10 м точно такова нещо пишеше-че трудностите тук приключват. Това е крайния етап след който нещата се подобряват...рицар пентакли носи стабилността, нищо че е бавен. А пък в 5 чаши все пак имаме там две изправени чаши носещи благоприятно развитие, въпреки случилото се дотук..
Все повече се убеждавам че всяка колода си има собствени тълкувания за нещата. Може би заради това което е вложил автора.
Стандартните значения са по колодата на Райдър Уейт. Вече в другите колоди се вкарва малко или много елемента на тълкуване като при оракулските карти.
Стана ми интересно, сега забелязах като се ровичках за изображението на 4 мечове, пак да я видя в колодата dark mansion...попадна ми това невиждано досега изображение на Луната :

При мен обаче е тази Луна в същата колода:

Явно при преиздаването са променили визията. Но тази непознатата за мен,нова Луна повече ми допада.

# 431
Да не е някое лимитирано издание? Много интересно. Не мисля, че преди съм забелязвала подобно нещо в някоя колода. Единствено при Light Seers съм виждала карти с лъскаво зелени порезки при Masha and the Magick. Аз си купих оригинална колода и не е с цветни порезки.

# 432
Възможно е. Всъщност ето тук го забелязах:

# 433
Да ме прощават поляците ама повече няма да им купя колодите за безумни пари с това качество на хартията.

# 434
Да ме прощават поляците ама повече няма да им купя колодите за безумни пари с това качество на хартията.
Срам, не срам ще питам. 😂
Кои поляци?

Общи условия

Активация на акаунт