ТАРО ЗА НАПРЕДНАЛИ

• 25 984
  • 652
  •   1
Отговори
# 450
Значи тя е влязла в енергията на мечовете (имам предвид, все едно е отрязала този мъж)... интересно, благодаря за обратната връзка:)
Всички познахме 😀

1. Питащата не е имала контакт с мъжът за когото питахме и съответно не е доволна
2. На събитието с нея се запознава мъж по-млад от нея (казвам го заради Краля), който ѝ е предложил какви ли не неща (7 чаши), тя въобще не му е повярвала на това за какъв се представя и съответно каза, че ѝ е бил досаден, защото я е занимавал твърде много за първо запознанство.

Пажа мечове ли? Да, пажа мечове е и самата комуникация между тях, пажовете като вестители, на мен Паж мечове често показва остра/неприятна комуникация.

# 451
  • Sofia
Точно, а с крал мечове някой като ми излезе, е ясно, че ще има супер студено поведение, ще говори хладно, със сарказъм до жестокост. Естествено зависи и как е аспектирана всяка карта. Има огромно значение и дали е първа, втора, трета...  Аз обикновено тегля 3, максимум 5 и пояснителни после.
Значи тя е влязла в енергията на мечовете (имам предвид, все едно е отрязала този мъж)... интересно, благодаря за обратната връзка:)
Всички познахме 😀

1. Питащата не е имала контакт с мъжът за когото питахме и съответно не е доволна
2. На събитието с нея се запознава мъж по-млад от нея (казвам го заради Краля), който ѝ е предложил какви ли не неща (7 чаши), тя въобще не му е повярвала на това за какъв се представя и съответно каза, че ѝ е бил досаден, защото я е занимавал твърде много за първо запознанство.

Пажа мечове ли? Да, пажа мечове е и самата комуникация между тях, пажовете като вестители, на мен Паж мечове често показва остра/неприятна комуникация.

# 452
Понеже си нямах друга работа и реших да си прегледам синастрията с мъжа ми, спрямо една статия, на която попаднах днес, свързана с анализи на астролога Шестопалов.
Е хванах се за главата...но и си обясних разни неща дотук.
Отделно за 2025 г.по астро положения се вижда че хич няма да ни е лека, да не кажа и критична.
За момента сме в перфектни отношения. Но знае ли се ...
Та, реших да си хвърля карти, така ефектирана...
И това излезе:

Виждам го него, да си събира бажажа и да се мести другаде...

Мнения?

# 453
Аз не разбирам влечението ти към вадене на различни колоди и съм пас 😀

# 454
  • Sofia
Аз бих се включила с тълкуване, но не разбирам как и защо са изтеглени 9 карти. Ако първите 3 на горния ред са основните карти в отговор на въпроса, тези на втория и третия ред пояснителни ли са или са изтеглени всички наведнъж?  Ако са наведнъж, това са много карти... А
защо са подредени така?
А може би е подредба? Ако да, кажете позициите.

Понеже си нямах друга работа и реших да си прегледам синастрията с мъжа ми, спрямо една статия, на която попаднах днес, свързана с анализи на астролога Шестопалов.
Е хванах се за главата...но и си обясних разни неща дотук.
Отделно за 2025 г.по астро положения се вижда че хич няма да ни е лека, да не кажа и критична.
За момента сме в перфектни отношения. Но знае ли се ...
Та, реших да си хвърля карти, така ефектирана...
И това излезе:

Виждам го него, да си събира бажажа и да се мести другаде...

Мнения?

# 455
Да, накрая реших, че така ще се изкажете виждайки ги всичките...донякъде е излишно, но явно подсъзнателно съм искала да се падне някоя положителна триада. А съзнателно съм искала и трите колоди да си дадат собствено мнение по въпроса.
И аз не обичам други като задават въпрос и плеснат по хиляди карти, но ето че и аз го направих, особено пък като съм под пара сега...както и да е..
Всъщност, направих добро показно как не бива да хвърляме карти на себе си, когато сме силно тревожни.

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 20:04 от Силфида

# 456
  • Sofia
Мисля, че 1 година напред е дълъг период да се теглят карти. Енергията може да се промени. Аз също понякога си тегля понякога карти за един въпрос през ден през два. Първите, които са теглени, са определящи според мен в такива случаи.
Аз бих задала следните въпроси в тази ситуация:
Какви са чувствата му към мен в момента?
Какви са намеренията му към мен/нашите отношения в следващите 2-3 месеца?
Ако излязат по-неблагоприятни карти, бих задала и какъв е/би бил блокажът/проблемът между нас в неговата глава?
Какво мога да направя, за да допринеса за подобряването му? Или как е най-правилно да се държа към него в момента?
Какво предстои между вас в следващите 2-3 месеца?
След около месец или ако нещо различно стане, пак теглите.
Стискам палци всичко да е наред! 🤗
Да, накрая реших, че така ще се изкажете виждайки ги всичките...донякъде е излишно, но явно подсъзнателно съм искала да се падне някоя положителна триада. А съзнателно съм искала и трите колоди да си дадат собствено мнение по въпроса.
И аз не обичам други като задават въпрос и плеснат по хиляди карти, но ето че и аз го направих, особено пък като съм под пара сега...както и да е..
Всъщност, направих добро показно как не бива да хвърляме карти на себе си, когато сме силно тревожни.

# 457
Мисля, че 1 година напред е дълъг период да се теглят карти. Енергията може да се промени. Аз също понякога си тегля понякога карти за един въпрос през ден през два. Първите, които са теглени, са определящи според мен в такива случаи.
Аз бих задала следните въпроси в тази ситуация:
Какви са чувствата му към мен в момента?
Какви са намеренията му към мен/нашите отношения в следващите 2-3 месеца?
Ако излязат по-неблагоприятни карти, бих задала и какъв е/би бил блокажът/проблемът между нас в неговата глава?
Какво мога да направя, за да допринеса за подобряването му? Или как е най-правилно да се държа към него в момента?
Какво предстои между вас в следващите 2-3 месеца?
След около месец или ако нещо различно стане, пак теглите.
Стискам палци всичко да е наред! 🤗

Силфида знае какво прави Simple Smile Тя е стара пушка

# 458
  • Sofia
Междудругото миналата година на зимното слънцестоене си изтеглих 12 карти за всеки месец от годината, с пояснителни. Сега като гледам назад, доста точно са си се проявили.
Ето ги
Ако на някой му е интересно да тълкува, ще кажа после реално какво е станало.

Основните са на първия (започва с 6 пентакли) и на третия ред (принцеса пентакли). Особено ми е интересно как бихте интерпретирали май (6 жезли) и декември (принц жезли и пояснителната 4 жезли отдолу, пък и тези след нея...).
Много ще съм благодарна за мнения:)

Тази година пак ще го направя.

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 22:20 от Scarlett83

# 459
Междудругото миналата година на зимното слънцестоене си изтеглих 12 карти за всеки месец от годината, с пояснителни. Сега като гледам назад, доста точно са си се проявили.
Ето ги , ако на някой му е интересно да тълкува, ще кажа после реално какво е станало.

Основните са на първия (започва с 6 пентакли) и на третия ред (принцеса пентакли).

Тази година пак ще го направя.

Супер, само търпение да имаш да чакаш проявление 😂

# 460
Здравейте, ще преместя подредбата в друга тема.

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 15:09 от kikimiki12

# 461
Здравейте момичета,

може ли да ми помогнете с разчитането на следните карти. Прочетох, че трябва да се теглят по-малко карти, а не много наведнъж и изтеглих само по три за два въпроса. Първо попитах какви са чувствата на мъжа, с който се срещах към мен към момента (от един месец горе-долу нямаме никакъв контакт, aз не разбрах много защо той така се отдръпна, но реших да не настоявам) и се падна следното:

След това попитах каво ще се случи между нас в следващите 2-3 месеца и се падна следното:

При толкова крале и рицари, нещо съвсем се обърках.

П.С. Преди време питах за едно разчитане и се оказахте много прави. Много ви благодаря.

Моля да преместите питането си в другата тема. Благодаря.

# 462
Добре, извинявам се. Вече го изтрих и по-късно ще го постна в другата тема.

# 463
Ще бъде ли Х включен в международния курс от шефа?

# 464
Тук си е ДА отвсякъде. Ще се учудя, ако не се случи..

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 21:08 от Силфида

Общи условия

Активация на акаунт