ТАРО ЗА НАПРЕДНАЛИ

• 24 570
  • 645
  •   1
Отговори
# 555
Момичета,

Зададох въпрос за себе си ще получа ли предложение за работа до края на месеца?

Не знам дали Крал Пентакли и 4 жезли не означава отново, че парите остават при мъжа ми…
Умереността отдолу на колодата май също казва, че ще почакам
2 жезли и 4 жезли паднаха заедно

# 556
  • София
Момичета, и аз идвам с въпрос.  Напоследък често ми се падат две комбинации от карти на въпроси за развитието на личните отношения. Интересно ми е какво мислите за 2 чаши в комбинация със Звездата и другата комбинация е Кулата, пояснена с Паж на чашите. Въпросите са различни, но тези карти от около месец често се появяват заедно.

# 557
Twinklestar, според мен по-скоро да. Не знам защо мислиш, че този Крал Пентакли е мъжът ти. Има обаче нещо по тази двойка - дали ще са две предложения, дали ще е колебание, свързано с нещо друго... Нещо ще откажеш. Но тязи 3 пентакли накрая си е работа отвсякъде и това не можем да го пренебрегнем.

А тази Умереност с това Алилуя! отдолу на първо четене ми носи Еврика! вайб. 😄 Аз щях да погледна поне още една карта и под нея.😁

malina_smile,  въпросите имат значение за тълкуването, както и заобикалящите карти. Така, аз поне, не мога да дам мнение.

# 558
Момичета, и аз идвам с въпрос.  Напоследък често ми се падат две комбинации от карти на въпроси за развитието на личните отношения. Интересно ми е какво мислите за 2 чаши в комбинация със Звездата и другата комбинация е Кулата, пояснена с Паж на чашите. Въпросите са различни, но тези карти от около месец често се появяват заедно.

Скрит текст:

Аз Кулата не виждам, но по картите от снимката има нереални очаквания, влагане на много чувства, но човека насреща няма да отговори на тях, пасивен е.
Също доста важно тук е едно обещание, което не се спазва, дори може да е лъжа за нещо. 
Двойка чаши  "разделя" на две в тази комбинация, заради Звездата и 6 меча.
Чаши + Звездата са си въздух и вода, същото е и с долните карти, Паж чаши и  меча, отново въздух и вода, а такава комбинацие не може да донесе нещо стабилно. Имаме " борба" между логика / въздух/ и чувства/ вода/ и тук трябва да се види кое е по-силното и надделява. За мен няма водеща стихия, Звездата и 6 меча " стоят" и " чакат" , а чашите само потискат и спират каквото и да е действие.
А Кулата, ако е в комбинация с всичките тези карти, просто подчертава фалша на нещо, което се приема като надежда и обещания.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 12:18 от a.nik

# 559
  • София
a.nik Кулата е под пажа. Пажът излезе като пояснителна на Кулата.
6 меча не ги коментирам, защото другите две комбинации са повтарящите се от около месец, а околните карти са различни в различните четения. И си мисля, че тези комбинации искат да кажат нещо конкретно. Въпросите са на любовна тематика, но конкретно в снимката, не помня какво съм питала, правена е преди време. Исках да илюстрирам картите. Наби ми се комбинацията 2 чаши+ Звездата и Кулата или следвана от Паж чаши, или ако я поясня също излиза Паж чаши.
Благодаря ви за включването.

# 560
  • София
Момичета, един КК с въпрос "ако инвестирам в още един курс по език сега, как ще се развие трсенето на подходяща работа за мен до края на април?" В спойлера разяснявам ситуацията.
Скрит текст:
Чувствам се доста притисната и имам нужда от нова работа, но искам да е в съвсем различен бранш от този, в който работех до скоро. От месец уча език, с който искам да си намеря работа, но усещам, че нивото ми трябва да е доста по-високо, за да имам по-добри шансове. Иска ми се новата работа да се случи след ретро Венера и ретро Меркурий, за да не подписвам договор по това време (имам доста негативен опит с предната Венера преди година и половина точно в тази област и в общи линии от тагава усещам, че е време за кардинална промяна). За това обмислям как да използвам максимално пълноценно времето до средата на април, за да имам по-големи шансове.
Картите:
1. 7 чаши
2. Асо меч
3. Луната 🫣
4. Крал жезли
5. Справедливостта
6. Слънцето
7. 6 мечове
8. 10 жезли
9. 3 мечове 🫣
10. 2 чаши

# 561
malina_smile, според мен прогнозата е благоприятна. На прав път си, правилно оценяваш ситуацията и извършваш правилните действия.

По Справедливостта претегляш и оценяваш своето настоящо положение и твоята преценка е вярна, нищо не ти убягва. Базата, на която стъпваш, Кралят Жезли е твоето усещане за нужда от кардинална промяна. И това също е вярно, кралете са тези, които започват концептуално новите неща. Кралят е на правилна позиция, ти СИ готова.

Откъде идва колебанието ти? Разглеждам вертикалата Крал Жезли - 7 Чаши - XVIII Луната. Кралят е готов, но новата реалност още не се е формирала. Седмицата + Луната - тъмна нощ, мъгла, нещо мъждука там горе и пътят, по който си тръгнала почти не се вижда. Ще има ли работа, каква ще е, ще ти потрябват ли точно тези умения. Нищо не е ясно. А по 10 Жезли обективно си претоварена, няма да ти е лесно да отделиш ресурс за допълнително занимание.

Обаче хоризонталата XI Справедливостта - Асо Мечове - XIX Слънцето е кристално ясна - да, това е пътят, изгревът е скоро и нещата ще ти се изяснят.

Шестица Мечове, твоето реално състояние, картата е идеална за обучение и саморазвитие. Тя е и пътят във всичките му форми, има динамика, вървиш напред. Десятка Жезли - с много неща си се нагърбила, обективно е така. Опасенията и надеждите, Тройка Мечове - свързвам ги с вертикалата от кръста, опасяваш се, че може да са напразни усилията, това обучение да не повлияе на нищо, дали да не си ги спестиш с оглед на 10 Жезли.

Резултатът е 2 Чаши - умерено благоприятен, картата казва, да, ти си още в началото на дълъг път, посоката е вярна, продължавай да се обучаваш.

# 562
Marbel, радвам се на твоето присъствие в нашата тема за напреднали.
Коя школа следваш?

# 563
  • София
malina_smile, според мен прогнозата е благоприятна. На прав път си, правилно оценяваш ситуацията и извършваш правилните действия.

По Справедливостта претегляш и оценяваш своето настоящо положение и твоята преценка е вярна, нищо не ти убягва. Базата, на която стъпваш, Кралят Жезли е твоето усещане за нужда от кардинална промяна. И това също е вярно, кралете са тези, които започват концептуално новите неща. Кралят е на правилна позиция, ти СИ готова.

Откъде идва колебанието ти? Разглеждам вертикалата Крал Жезли - 7 Чаши - XVIII Луната. Кралят е готов, но новата реалност още не се е формирала. Седмицата + Луната - тъмна нощ, мъгла, нещо мъждука там горе и пътят, по който си тръгнала почти не се вижда. Ще има ли работа, каква ще е, ще ти потрябват ли точно тези умения. Нищо не е ясно. А по 10 Жезли обективно си претоварена, няма да ти е лесно да отделиш ресурс за допълнително занимание.

Обаче хоризонталата XI Справедливостта - Асо Мечове - XIX Слънцето е кристално ясна - да, това е пътят, изгревът е скоро и нещата ще ти се изяснят.

Шестица Мечове, твоето реално състояние, картата е идеална за обучение и саморазвитие. Тя е и пътят във всичките му форми, има динамика, вървиш напред. Десятка Жезли - с много неща си се нагърбила, обективно е така. Опасенията и надеждите, Тройка Мечове - свързвам ги с вертикалата от кръста, опасяваш се, че може да са напразни усилията, това обучение да не повлияе на нищо, дали да не си ги спестиш с оглед на 10 Жезли.

Резултатът е 2 Чаши - умерено благоприятен, картата казва, да, ти си още в началото на дълъг път, посоката е вярна, продължавай да се обучаваш.
Много ти благодаря за подробното описание 💚
Днес има развитие по темата - обадиха ми се от цели 3 места за разговор за нивото ми на владеене на езика, а от курса, който искам да запиша допълнително ми направиха оферта с отстъпка, ако закупя две нива едновременно. Все още нищо реално не съм взела като решение, но раздвижването е приятно, а твоя прочит на КК ме изпълва с доста надежди, че усилията си струват и се мотивирам.  Ще опитам да отложа старта на работата, ако ми предложат позиция за средата на април.

# 564
malina_smile, по вода да ти върви! Flowers Four Leaf Clover

Twinklestar, благодаря! Доста се замислих над въпроса ти, май не следвам конкретна школа, нямам и учител.
Едно таро на Кроули е с мен от доста години, и един Райдър Уейт съвсем отскоро. Не ми е първият Райдър, този е подарен от приятелка и явно от сърце, много си допаднахме с тази колода.

Неотдавна една влогърка спомена за таро карти без рисунка - бяло картонче с рамка и на нея маркирано името на картата. Така вдъхновено разказваше колко стимулират интуицията, че се вдъхнових и аз, мисля да ги пробвам. Вярно, картите си ги знаем, с картинка или без, точно това искам да проверя, как ще е.

Вие имате ли любими колоди?

# 565
malina_smile, по вода да ти върви! Flowers Four Leaf Clover

Twinklestar, благодаря! Доста се замислих над въпроса ти, май не следвам конкретна школа, нямам и учител.
Едно таро на Кроули е с мен от доста години, и един Райдър Уейт съвсем отскоро. Не ми е първият Райдър, този е подарен от приятелка и явно от сърце, много си допаднахме с тази колода.

Неотдавна една влогърка спомена за таро карти без рисунка - бяло картонче с рамка и на нея маркирано името на картата. Така вдъхновено разказваше колко стимулират интуицията, че се вдъхнових и аз, мисля да ги пробвам. Вярно, картите си ги знаем, с картинка или без, точно това искам да проверя, как ще е.

Вие имате ли любими колоди?

Аз преминах през няколко етапа с колодите. Първо си мислех как никога няма да мога да се разделя с тях, после те станаха толкова много, че няма как, с някои не си говорим и ги пускам да са полезни на други хора, включително и сега имам колоди, които са свободни, просто не работя с тях и не ги използвам и за себе си.
По принцип имам колоди само за мен и такива за работа.
Винаги си взимам оригинални колоди и не правя компромис с това, също Ленорманд и Оракули.
Харесвам естетичните колоди и тези, които са като приказки, но последно взех и Broadway, та е черно бяла. Харесвам разнообразието и колодата сама да ме извика за определения въпрос или човек. Ежедневно си “говоря” с Висшите сили чрез картите и така вече имам доста опит в значенията за себе си. Продължавам да си тегля дневни карти за лично удоволствие 😀

# 566
Моята любима колода е Марсилско таро. Традиционалист съм и определено арт версии на картите не са моето Simple Smile Оценявам ги като художествен продукт, но само толкова. Най-често ползвам колодата на Уейт.

# 567
Най-говореща при мен е Light Seers Tarot и предимно нея ползвам. С останалите допълвам. Обаче се скри от мен. Оставила съм я някъде и не я намирам, а не е като не търсих усилено вече няколко пъти. Имам и други колоди, но направо не ми се хващат на този етап, докато не се покаже Light Seers.

# 568
  • София
От 3-4 месеца следвам две момичета, 6оито качват клипчета с рийдинги в your tube, много съм си харесала две от колодите им. Едната я намерих, другата така и не успях. Дали защото Магическо таро е първата ми колода, но като че ли с нея най-добре ми се получава комуникацията. Макар че съм решила да я сменя и се оглеждам за друга, която да ме привлече. Магическото таро е от доста лоша хартия, много бързо картите се захабиха и вече доста ме дразни това, но продължават да са ми е най-говорещите карти от тези, които имам.

# 569
  • España
Традиционалист съм и определено арт версии на картите не са моето Simple Smile Оценявам ги като художествен продукт, но само толкова. Най-често ползвам колодата на Уейт.
И аз така . Миналата година сестра ми и ми подари карти Таро “Friends “ , доста са забавни , но си ги ползвам само за най-близките или за себе си . Улавям се , че повече се заглеждам я във Фийби , я в Чандлър и тнт…. Наскоро получих и едно Масонско Таро - много е интересно за тълкуване , защото има и други символи -чисто масонски и още го разучавам .

Общи условия

Активация на акаунт