ТАРО ЗА НАПРЕДНАЛИ

• 24 556
  • 645
  •   1
Отговори
# 570
От 3-4 месеца следвам две момичета, 6оито качват клипчета с рийдинги в your tube, много съм си харесала две от колодите им. Едната я намерих, другата така и не успях.

malina_smile, снимай картите в някое видео и ще ти я открия колодата. Или ми кажи кое е видеото, в което момичето използва дадената колода, която не откриваш и аз сама ще си видя, за да потърся.

# 571
Здравейте, момичета

Всяка карта отговаря на въпрос. Това са отношения, които започват и приключват през определено време. Жената слага край вчера на общуването, защото мъжът все го няма.
Обща настройка на мъжа - Силата
Чувства - Колесницата
Мисли - Паж чаши
Намерения - Звездата
Ще пише ли - 6 пентакли с пояснителна паж жезли
Кога - Асо жезли
Има много противоречиви карти, Звездата е положителна карта, означава и Излекуване, отношения на разстояние, сбъдване на желание, но е бавна, Асо жезли е изключително бърза карта, но пък крие в себе си и отговор не, защото е само възможност.
Колесницата не я харесвам за отношения, защото обикновено ми показва, че някой си тръгва от тези отношения, тук отговаря за чувствата на мъжа…
Да не се окажат всички карти на питащата…
Какво мислите вие?

# 572
Колесницата и Звездата на една равнина за мен недвусмислено говорят за отдалечаване. По 6 пентакли може са има взаимодействие, но може и да не е задоволително, защото това все пак си е картата на просяка. Ако има взаимодействие, по Асо жезли ще е малко и може да е на първи март за Баба Марта (примерно). На въпрос кога Таро трудно дава отговор. Пъж жезли също говори за комуникация, но може би бегла.

# 573
Колесницата и Звездата на една равнина за мен недвусмислено говорят за отдалечаване. По 6 пентакли може са има взаимодействие, но може и да не е задоволително, защото това все пак си е картата на просяка. Ако има взаимодействие, по Асо жезли ще е малко и може да е на първи март за Баба Марта (примерно). На въпрос кога Таро трудно дава отговор. Пъж жезли също говори за комуникация, но може би бегла.

За мен 6 пентакли е карта на баланса, на даване и получаване.

# 574

Тя е на даване и получаване,  но не е задължително да е по равно. Вгенезиса си в таро на Уейт картата изобразява богат човек, който дава подаяния на просяци.

# 575

Тя е на даване и получаване,  но не е задължително да е по равно. Вгенезиса си в таро на Уейт картата изобразява богат човек, който дава подаяния на просяци.

Според теб ще има включване от страна на мъжа?

Според мен ще е на 8.3

# 576
Скрит текст:

Според теб ще има включване от страна на мъжа?

Според мен ще е на 8.3
Може и тогава да е. Казах първи март заради асото. Но може и на първа пролет да е. Датирането с таро не е обещаващо.

# 577
Здравейте, момичета

Всяка карта отговаря на въпрос. Това са отношения, които започват и приключват през определено време. Жената слага край вчера на общуването, защото мъжът все го няма.
Обща настройка на мъжа - Силата
Чувства - Колесницата
Мисли - Паж чаши
Намерения - Звездата
Ще пише ли - 6 пентакли с пояснителна паж жезли
Кога - Асо жезли
Има много противоречиви карти, Звездата е положителна карта, означава и Излекуване, отношения на разстояние, сбъдване на желание, но е бавна, Асо жезли е изключително бърза карта, но пък крие в себе си и отговор не, защото е само възможност.
Колесницата не я харесвам за отношения, защото обикновено ми показва, че някой си тръгва от тези отношения, тук отговаря за чувствата на мъжа…
Да не се окажат всички карти на питащата…
Какво мислите вие?

ОВ - жената е получила съобщение от мъжа

# 578
Жена е питащата
Ще се върне ли към нея мъж?
Това е жената от последните карти, мъжът и е писал както и тогава дадох ОВ, но отново е бил непостоянен и тя не е влизала в активна комуникация и е изтрила чата и това е последно.

# 579
Жена е питащата
Това е жената от последните карти, мъжът и е писал както и тогава дадох ОВ, но отново е бил непостоянен и тя не е влизала в активна комуникация и е изтрила чата и това е последно.

Ще се върне, на ще придържи да е непостоянен. Мъжът е Глупака и като голям аркан картата “надцаква” 10 пентакли. Може да ѝ обещава, че ще бъде сериозен, но енергията му е твърде инфантилна на този етап, за да задържи отношения.

По квинт Луната (+Луната се вижда в изображението на Глупака) има нещо скрито за питащата. Обстоятелства, които не са нейно достояние.

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 15:50 от Rebel Rebel

# 580
Жена е питащата

Ще се върне, на ще придържи да е непостоянен. Мъжът е Глупака и като голям аркан картата “надцаква” 10 пентакли. Може да ѝ обещава, че ке бъде сериозен, но енергията му е твърди инфантилна на този етап, за да задържи отношения.

По квинт Луната (+Луната се вижда в изображението на Глупака) има нещо скрито за питащата. Обстоятелства, които не са нейно достояние.

Благодаря Rebel Rebel
Ще дам ОВ

# 581
Момичета,

Зададох въпрос за себе си ще получа ли предложение за работа до края на месеца?

Не знам дали Крал Пентакли и 4 жезли не означава отново, че парите остават при мъжа ми…
Умереността отдолу на колодата май също казва, че ще почакам
2 жезли и 4 жезли паднаха заедно

Получих предложение за работа и го приех 🫶🏻🙏🏻

# 582
Скрит текст:
Момичета,

Не знам дали Крал Пентакли и 4 жезли не означава отново, че парите остават при мъжа ми…

[/spoiler
Поздравления и успех! ☀️

# 583
  • София
Момичета,

Честито! Успех!🌸

# 584
Честит празник мили дами!
Днес Ви пожелавам Асо пентакли + Рицар чаши + Императрицата 😀🍫💐🍾

Общи условия

Активация на акаунт