ТАРО ЗА НАПРЕДНАЛИ

• 24 464
  • 642
  •   1
Отговори
# 585
  • España
Оооо….страхотно пожелание ! ❤
Аз от известно време съм провесеният , но за довечера очаквам една хубава тройка чаши и  ,принципно ,от тук за напред се надявам на пожеланието горе !

# 586
Честит празник Heart И аз чакам 3 чаши тази вечер (от въпроса от другата тема), пък да видим Blush

# 587
Здравейте, дами,
Ох, как ми липсва Тарото, но последните месеци са емоционално влакче на ужасите.
Включвам се с малко закъснение за картите си свързани с търсенето на апартамент. В края на краищата наехме един, който бяхме гледали веднъж, но ни спря цената, а после реално ни я свалиха. На 1ви се нанесохме, но се навряхме от трън та на глог и отново стартираме търсене.
Направих едно гледане с въпроса "Как ще се развие търсенето до края на седмицата?"

На мен ми изглеждат положителни. Ще сключим договор, ще може да си починем, но ще ни дойде финансово сътресение заради тази смяна.

Притисната от отчаянието направих и един КК с обща тема жилище/апартамент ама той не ми се вижда особено положителен.

Тези големи аркани... Доста емоционално обвързана съм и търся положителния смисъл, така че за момента ще се въздържа от коментар по тези конкретни карти.
Ще се радвам ако някой има желание да се включи.

# 588
На мен и първите карти не ми се виждат ок. Тълкувам ги по-скоро като ходене на оглед. Може да си харесате жилището, но нещата да се забавят и в крайна сметка да се разочаровате.

По вторите карти мисля, че има опасност да се откажете от търсенето в един момент по Отшелника. Не го правете, защото от Вас може да останат скрити възможности по Луната. Но наистина е тревожна енергията.

# 589
Благодаря за включването, Rebel. Още като гледах картите ми дойде интересно тълкуване за отшелника. Ние търсим тишина и спокойствие, а все случваме на съседи дето все едно са у нас. На база това ми дойде на акъла, че отшелника може да покаже това отделяне, спокойствие. Но май това са просто мечти в главата ми Sweat Smile

# 590
По първите карти, ще имате конкретно предложение, но самите вие няма да сте ентусиазирани и активни и ще имате нужда да го обмислите. Ще има известно изчакване, след което може да разберете, че финасите няма да ви стигнат за тази оферта. Възможно е впоследствие да ви вдигнат наема.

# 591
По първите карти, ще имате конкретно предложение, но самите вие няма да сте ентусиазирани и активни и ще имате нужда да го обмислите. Ще има известно изчакване, след което може да разберете, че финасите няма да ви стигнат за тази оферта. Възможно е впоследствие да ви вдигнат наема.
Интересно тълкуване. А на база кое прецени, че може да вдигнат наема? И на коя квартира? Настоящата или бъдещата?

# 592
Интересно тълкуване. А на база кое прецени, че може да вдигнат наема? И на коя квартира? Настоящата или бъдещата?
За бъдещо предложение за квартира имам предвид, доколкото разбрах, така беше поставен въпросът. Петица пентакли показва, че или финансите няма да ви стигнат, или е възможно разходите да са повече от очакваното.

# 593
Rainbow VT, те наема няма как да го дигнат в близката година, защото има договор, но виж може да харесаме нещо над бюджета. Ние така или иначе сега гърмим с бая пари заради бързата смяна и отдавах петицата пентакли на това

# 594
Rainbow VT, те наема няма как да го дигнат в близката година, защото има договор, но виж може да харесаме нещо над бюджета. Ние така или иначе сега гърмим с бая пари заради бързата смяна и отдавах петицата пентакли на това
Имах предвид да вдигнат наема на квартира, която ще харесате вбъдеще. Нали въпросът беше за предстоящо търсене?

# 595
Имах предвид да вдигнат наема на квартира, която ще харесате вбъдеще. Нали въпросът беше за предстоящо търсене?
Въпросът беше как ще се развие търсенето до края на седмицата. В контекстът на въпросът някак не ми се вписва вдигане на наема след като реално ние сега почнахме отново да търсим.

# 596
Скрит текст:
Здравейте, дами,
Ох, как ми липсва Тарото, но последните месеци са емоционално влакче на ужасите.
Включвам се с малко закъснение за картите си свързани с търсенето на апартамент. В края на краищата наехме един, който бяхме гледали веднъж, но ни спря цената, а после реално ни я свалиха. На 1ви се нанесохме, но се навряхме от трън та на глог и отново стартираме търсене.
Направих едно гледане с въпроса "Как ще се развие търсенето до края на седмицата?"

На мен ми изглеждат положителни. Ще сключим договор, ще може да си починем, но ще ни дойде финансово сътресение заради тази смяна.

Притисната от отчаянието направих и един КК с обща тема жилище/апартамент ама той не ми се вижда особено положителен.

Тези големи аркани... Доста емоционално обвързана съм и търся положителния смисъл, така че за момента ще се въздържа от коментар по тези конкретни карти.

Давам обратна връзка - напуснахме новия апартамент и се върнахме в стария си. Странно развитие на нещата, което определено не видях в картите

# 597
  • София
Скрит текст:
Здравейте, дами,

Давам обратна връзка - напуснахме новия апартамент и се върнахме в стария си. Странно развитие на нещата, което определено не видях в картите
Уоу! Не бих предположил такова развитие, изненадана съм. Има ли предпоставка да е краткосрочно това връщане или спирате да търсите друг апартамент? Замислям са за позицията на Отшелника в КК, ако това е проявлението в близко бъдеще, но каква да е по-далечната перспектива по Сенчестата страна? По-скаор по тези карти бих заложила, че ако търсите друго жилище, ще се проточат нещата. Съжалявам за този развой, но при тези ретроградности е очаквано забавяне в момента. Може би след 15 април бихте имали по-добър резултат. Успех!🌸

# 598
  • Sofia
Здравейте Simple Smile Изтеглих 3 карти на въпроса как ще се развие ситуацията в работата на Х след понеделник. Очаква се разговор с ръководството дали да бъде удължен изпитателният срок или да се прекрати договорът.
Кралица жезли, Слънцето и Принц чаши... Как бихте ги тълкували?

# 599
Здравейте Simple Smile Изтеглих 3 карти на въпроса как ще се развие ситуацията в работата на Х след понеделник. Очаква се разговор с ръководството дали да бъде удължен изпитателният срок или да се прекрати договорът.
Кралица жезли, Слънцето и Принц чаши... Как бихте ги тълкували?

Би трябвало да се удължи по тези карти, само че не е Паж чаши както сте го написала, а е Паж жезли.
Доста странно изглеждаща  колода…

Жена ли взима решението? И питащия е “чирака”
Тогава голям Аркан Слънцето по класически смисъл трябва да е позитивно решението.

Общи условия

Активация на акаунт