ТАРО ЗА НАПРЕДНАЛИ

• 24 454
  • 642
  •   1
Отговори
# 600
  • España
Напълно съм съгласна с Twinklestar , че решението ще е положително , още повече , че в Таро “Слънцето” е възможно най-позитивната карта . А и позицията по средата е достатъчно красноречива.
Не знам дали “ръководството” е “жена” ( Кралица жезли) или пък е събирателен образ на “местоработата” , но при всички положения тази карта е метафоричен образ на една нова възможност за реализация именно в сферата на професионалното развитие .
От другата страна на “Слънцето” е “Принц Жезли” , а тази карта ( освен “питащият”) означава и обновена енергия. Може да се отвори нов и неочакван път и картата предполага, че може да искате да се потопите с главата напред в това. Тази карта носи импулсивност и смелост да се впуснете в неизвестното.

# 601
Здравейте Simple Smile Изтеглих 3 карти на въпроса как ще се развие ситуацията в работата на Х след понеделник. Очаква се разговор с ръководството дали да бъде удължен изпитателният срок или да се прекрати договорът.
Кралица жезли, Слънцето и Принц чаши... Как бихте ги тълкували?

Според мен ще прекратят договора и Х ще си намери работа другаде, дори може да е в друго населено място.

# 602
  • Sofia
Взели са решение да прекратят договора, да. Но още обсъждат условията и нищо не е подписано. Може ли да кажеш как разтълкува картите?
Здравейте Simple Smile Изтеглих 3 карти на въпроса как ще се развие ситуацията в работата на Х след понеделник. Очаква се разговор с ръководството дали да бъде удължен изпитателният срок или да се прекрати договорът.

Според мен ще прекратят договора и Х ще си намери работа другаде, дори може да е в друго населено място.

# 603
Явно Слънцето не е твърдо Да напоследък 😀

# 604
Взели са решение да прекратят договора, да. Но още обсъждат условията и нищо не е подписано. Може ли да кажеш как разтълкува картите?

Слънцето дава яснота и директно разрешаване на ситуацията. Т.е. без игрички, кофти номера и т.н. Даже по него бих предположила доста добри условия при прекратяването на договора.
А Рицар жезли като завършваща карта си е раздяла, отдалечаване, продължаване по друг път. Много ясни карти.

# 605
  • España
Silky_soft , пост-фактум така се оказва .
Всъщност правилно са разкрили картите и Слънцето е “Да” като отговор на така формулирания въпрос 😉! И …да , ще се открие нова възможност , по Паж Жезли , както съм писала по-горе , да не се повтарям …

# 606
Всъщност правилно са разкрили картите и Слънцето е “Да” като отговор на така формулирания въпрос 😉! И …да , ще се открие нова възможност , по Паж Жезли , както съм писала по-горе , да не се повтарям …

Тоест остава в същата фирма на друга позиция ?

# 607
  • España

Тоест остава в същата фирма на друга позиция ?

Примерно….

# 608
  • София
Момичета, как бихте разтъркували тези любовни карти на въпрос "Ще имам ли прамамливо предложение за работа през април?" Ако не беше работен въпрос, веднага бих заложила на нова любовна връзка. За работа обаче ме шокира малко Любовниците с 2 чаши. 7 жезли - ще се отбронявам ли, ще нападам ли или просто ще има раздвижване по жезлите?

# 609
Момичета, как бихте разтъркували тези любовни карти на въпрос "Ще имам ли прамамливо предложение за работа през април?" Ако не беше работен въпрос, веднага бих заложила на нова любовна връзка. За работа обаче ме шокира малко Любовниците с 2 чаши. 7 жезли - ще се отбронявам ли, ще нападам ли или просто ще има раздвижване по жезлите?

По 2 чаши би следвало да има някаква оферта. Но може би ще я отхвърлиш и причината вероятно ще е свързана с финансовите условия.

И в Любовниците, и в 2 чаши има двоичност. Може да са две предложения или просто повече да се колебаеш за решението си, но за това, за което питаш, според мен ще си пас.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 00:11 от Rebel Rebel

# 610
  • София
Заради коя карта предполагаш, че ще отхвърля офертата, защото няма да ми отговаря на финансово? 7жезли ли?

# 611
'какво го мислих, какво стана' ми е след последната карта

# 612
Заради коя карта предполагаш, че ще отхвърля офертата, защото няма да ми отговаря на финансово? 7жезли ли?
7 жезли - отхвърляне, квинт Дявола - пари

# 613

Картите предупреждават малко да се внимава какво и пред кого се коментира и приказва особено ако има някакъв непринуден разговор преди официално предложение.

# 614
  • София
Благодаря ви за включването, момичета!
За момента нямам предложение. Изчаквах да минат ретроградностите и започвам активно да кандидатствам. Ще имам предвид написаното от вас, ще дам обратна връзка, ако има развитие.
Всъщност много искам определена сфера, преди време пусках КК за това, че съм се насочила към работа с език, който доразвивам в момента. Но ми трябва ми още време за учене, за да стигна нивото, което търсят (около два месеца). Възможно ли е тези карти да показват, че позициите, за които сега кандидатствам не са точно това, което искам (7 жезли)?

Общи условия

Активация на акаунт