ТАРО ЗА НАПРЕДНАЛИ

• 24 459
  • 642
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, как бихте разтъркували тези любовни карти на въпрос "Ще имам ли прамамливо предложение за работа през април?" Ако не беше работен въпрос, веднага бих заложила на нова любовна връзка. За работа обаче ме шокира малко Любовниците с 2 чаши. 7 жезли - ще се отбронявам ли, ще нападам ли или просто ще има раздвижване по жезлите?

Предложение ще имате по 2 Чаши, при това добро, ще бъдете поставени пред важен избор по Влюбените, но ще се наложи да защитавате интересите и позициите си по 7 Жезли. Квинтът е Дяволът, което може да означава някаква зависимост или  обвързаност в договора, която няма да Ви хареса. Ще Ви бъде страх да се съгласите. Дяволът е лъжа, страх, користни цели. Договорът може да има скрити условия. Полуквинтът към 7 Жезли е Силата, ще се изправите пред личните си страхове, като все пак ще имате силата да се справите с тях.

# 616
Rainbow VT, може ли да споделите подробности около полуквинта? Не ми е ясна концепцията и ми стана любопитно. Как стигнахте до Силата?

# 617
Полуквинтът пояснява една от картите от даден триплет. В случая - 7Жезли. За да я поясня събирам останалите две карти (6+2=8), получава се 8. старши аркан -> Силата. Принципът е сходен с намирането на квинта.

# 618
Дявола са и пари, предложение на което е трудно да устоиш, изкушение, даже всички земни материални неща, които не са много полезни, но са все човешки потребности - захар, месо, секс, цигари, алкохол и т.н
Дяволът е карта на Сатурн - Козирог - често символизира полицаи и силови структури

# 619
  • София
Давам ОВ - за два дни имам уговорени четири интервюта. Едно от местата на този етап ми е най-примамливо, надявам се условията да са добри. Хареса ми напомнянето на Twinklestar за Дявола и парите. Ще споделя следващата седмица след интервютата какво е положението. Благодаря ви за коментарите.

# 620
Давам ОВ - за два дни имам уговорени четири интервюта. Едно от местата на този етап ми е най-примамливо, надявам се условията да са добри. Хареса ми напомнянето на Twinklestar за Дявола и парите. Ще споделя следващата седмица след интервютата какво е положението. Благодаря ви за коментарите.

Две двойни карти - 4 предложения 😀

# 621
Дявола са и пари, предложение на което е трудно да устоиш, изкушение, даже всички земни материални неща, които не са много полезни, но са все човешки потребности - захар, месо, секс, цигари, алкохол и т.н
Дяволът е карта на Сатурн - Козирог - често символизира полицаи и силови структури
И данъчни. Simple Smile

# 622
  • София

Две двойни карти - 4 предложения 😀
Да, въпросът обаче е дали ще имам примамливо предложение. 😁
Предполагах, че ще ми се обадят, но имам условия, при които бих започнала. По предварителния разговор, подозирам, че едната фирма няма да са съгласни с тях.
Ще дам обратна връзка след срещите.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 17:46 от malina_smile

# 623
Здравейте, дами,
От много време не се бях включвала заради много негативни събития край мен. Тези ретрогради направо ме съсипаха.
Обаче тази сутрин се събудих и картите направо си ме викаха.
Направих КК с въпросът "Какво трябва да знам?".

Много любопитни карти. Деветката мечове си е точно на мястото. Осмицата и седмицата пентакли в този ред както са си позволявам да ги тълкувам, че ще се съсредоточа върху писането на книгата си и ще получа резултатите, нали все пак осмицата е творчески проект (проверих и в книжката към колодата). Даже като гледам и останалите карти за бъдеще ме навеждат на тази мисъл - двойката чаши/сключване на договор, споразумение/, силата и пажа, които е нова работа, нова възможност и т.н. И като сложим смъртта като промяна, картинката става пълна.
Още един начин, по които бих тълкувала картите, е малко по-буквално. Смъртта си е точно това - смърт (наскоро почина роднина), а другите карти да показват възстановителния процес и връщането на баланса в живота ми след няколко доста сериозни труса.
Кралицата пентакли на позицията на съзнанието според мен показва това, в което искам да се превърна. Мечта ми е да мога да прекарвам повече време у дома и да се грижа за семейството си и да имам малко по-свободна работа.
А триъгълника кралица пентакли, смъртта и паж жезли също е интересен. Паж жезли ми е показвал два пъти бременност, а в комбинация със смъртта (бях чела, че често излиза при бременни заради промяната, която настъпва в живота им) според мен си навеждат направо на там. Но смятам, че не става дума за мен, а за колежката, която си върви по този път. Ако приемем, че картите показват това, то може пентаклите да показват израстване на настоящата ми работа.
Ще се радвам да се включите с мнения, че след толкова време тия дворцови карти още ме бъркат. Сега си купих книга посветена на тях и се надявам като я прочета да хвърли светлина в тунела.

# 624
Здравей, Ir0ny
Ще добавя някои мои съображения към твоето тълкуване, с което се съгласявам, според мен вярно оценяваш нещата. Интересен е моментът, импулсът, който те кара да направиш подредбата, необяснимият повик на картите, на който ти откликваш. На позицията, която илюстрира какво те е накарало да направиш подредбата, т.е. с какво идваш, виждаме Рицар Чаши. Всичко е вярно, както го описваш. От цялата мъгла на картата, излиза Рицар и ти връчва чаша. Притежаваш висока чувствителност, усещаш знаците, имаш добра интуиция. (Понякога не си вярваш, трябва много повече, но за това по-късно).
Вторият момент, който винаги гледам преди да започна да чета картите, е твоята база, на какво стъпваш. На тази позиция е Кралица Пентакли. Ти я наричаш съзнание, но за мен това е подсъзнанието. Доколко изобщо въпросът ти и нещата, които движиш и за които питаш, ти принадлежат. Дали плановете ти са част от живота ти и жизнените ти задачи. Дали това, за което питаш наистина е темата на този КК и като цяло, доколко е адекватно запитването ти. Прекрасна, ясна карта, допълнително потвърждаваща и твоята чувствителност: ти знаеш, какво трябва да направиш, всичките ти желания са легитимни и са част от жизнените ти задачи.
При такива ясни и хубави въвеждащи карти, какво те кара да наредиш този КК? Защо е този импулс на Рицар Чаши, защо ти пращат тези знаци? Гледам позицията на съзнанието и там е Девятка Мечове. Да, ти имаш нужда от подсещане, че животът е тук и сега, а не някой ден. Четворка Мечове + XII Смъртта - някои неща са необратими, имат своя срок и не бива да забравяме за това. Склонна ли си да отлагаш, да си казваш: моментът още не е дошъл, имам желания, цели, мечти, но като че ли не съм готова? Девятката Мечове е и страхът. В комбинация със Седмицата Пентакли тя е и недостатъчна вяра в себе си и силите си. Страх те, опасяваш се, дали ще успееш, дали имаш достатъчно ресурс за да успееш да въплътиш мечтите си. Комбинацията 9М+7П е сериозна бариера, която ти сама изграждаш пред себе си и отлагаш, отлагаш. Плахо пристъпваш по Двойка Чаши, несигурни стъпки. Може ли по-щадящо, само да пробвам. Някой ден.
Ами, момиче, този ден дойде.
Моментът е узрял. Тази Сила, дето я виждаме, започвай да я канализираш, изкарвай я от себе си. Книга? Отлично, пиши я, започвай. Работа? Действай. Каквото имаш като планове, не отлагай. Както можеш, както се получава, отнякъде трябва да започнеш да отпушваш преди да е гръмнало цялото това котле вътре в теб. Недей да разпиляваш потенциала си. Преди да е минал моментът, преди идеите ти и желанията да презреят и да престанат да са актуални, преди да се преизпълниш със съжаления, че не си опитала, а времето отмина.
Сложи на мястото на Девятката една Колесница, а на Двойката - Слънцето. И помисли, мобилизирай се.
Представи си голям стадион, ти стоиш на стартова позиция, след броени секунди ще чуеш сигнала и ще трябва да започнеш да тичаш с всички сили. Няма значение колко си готова, ти си там и Пажът Жезли ти казва - 3, 2, 1 ... Сега!

# 625
Marbel, благодаря за включването. Малко като четях тълкуването ти и се почувствах като при мотивационен психолог (казвам го в много положителен смисъл).
Реално на база това, което си написала, съм съгласна. В подредбата ми прави впечатление, че големи аркани са само смъртта и силата. Това да го приема, че резултата ще дойде бързо, защото е малък акран и имаме жезли, или като постепенна ежедневна промяна? Интересно как ще се проявят и коя кариерна ще се прояви.
Колебая се дали да направя още един КК само за работа или да се поровя за друга подредба, макар че и линия би била подходяща.

# 626
Ir0ny, права си, дори като тренер звучи Пажа и още го чувам да кряска Легни! Стани! Simple Smile) Явно има нужда от повече енергия тази подредба за да се въплъти.
Възприела съм, че Келтския кръст се прави веднъж на месец и важи точно месец, затова ако има нужда от още пояснения, бих ги търсила в самата подредба или бих направила друга, но не КК.
Не съм сигурна, че изцяло разбирам въпроса ти, затова малко ще попиша на тема какво съм разбрала.
Не останах с впечатление, че в тази подредба акцентът е твоето повишение в кариерата. Възможно е, но аз не виждам някакви конкретни индикации това да се случи в близкия месец, просто самата подредба според мен не разглежда този въпрос нито като приоритетен, нито като важен. Бременността на колежката ти според мен няма как да излезе в твоя КК. Друго нещо, което приех по подразбиране, а то може да не е така, че кариерното ти развитие и желанието ти да отделяш повече време на семейството и дома са две противоположни неща? Имаме още едно заявено желание, да напишеш книга. Сигурно имаш и още неозвучени желания, които държиш в периферията на вниманието си. Повечето от тези неща не предполагат бърз резултат. Както и подредбата завършва с Паж Жезли - един охранен, тлъст, едър шанс, възможност за промяна. Реален шанс да придвижиш някое от своите желания, а може би и повече от едно към следващ етап на развитие. Не говорим за резултати в рамките на тази подредба, а само за възможност за развитие. Осмицата Пентакли е сериозен планомерен ежедневен труд. А тя идва и след Смъртта, която затваря едни врати завинаги и те пробутва в нови коридори. Ти имаш Смърт и веднага Осмица Пентакли. Нямаш време, веднага трябва да действаш.
И тук, ако се върнем на твоя кариерен въпрос, за мен той има най-голям шанс да опре в Седмица Пентакли. Защото там нямаш полезно действие освен да чакаш, а времето да изтече. Това също е легитимно решение, но ти трябва да го вземеш. И ако решиш да чакаш (отново, това с времето за дома и семейството как се съотнася с кариерата, може ли заедно или не?), тогава за да не е напразно чакането, да не изпуснеш шанса на Пажа, виж, кои от другите желания можеш да буташ успоредно.
Отново, аз стъпвам на идеята, че ти знаеш кои са твоите желания и планове. Че си ги наредила по приоритетност. Ак не си, тогава на всяко желание би могла да извадиш по три карти. Където ти излезе Колесницата или Слънцето - движи приоритетно тях. Защо точно тези карти? Защото ти трябва енергия, а те ще ти я дадат в достатъчно количество. Друг вариант е да започнеш с това, което не изисква никаква подготовка и можеш да започнеш сега да го осъществяваш.
Надявам се да съм разбрала поне част от въпроса ти.

# 627
Здравейте. Отдавна не бях хвърляла карти Таро, но тези дни използвах почивните дни, за да се поупражняеам и определено чувствам затруднение при комбинациите. Първите карти, които хвърлих бяха по въпроса - има ли чувства А към Б. Ето комбинацията:

Тази комбинация тълкувам като пробуждане и осъзнаване на чувства, които обаче са по- скоро страст, на сексуална основа, отколкото чиста любов.
Втората комбинация е отговор на въпроса- Ще бъде ли успешно изпълнено съдебно решение до края на годината:

Тук първите две карти ги тълкувам като успешно решаване на проблема и то в бързи срокове, но пък луната накрая?Worried

# 628
Здравейте. Отдавна не бях хвърляла карти Таро, но тези дни използвах почивните дни, за да се поупражняеам и определено чувствам затруднение при комбинациите. Първите карти, които хвърлих бяха по въпроса - има ли чувства А към Б. Ето комбинацията:

Тази комбинация тълкувам като пробуждане и осъзнаване на чувства, които обаче са по- скоро страст, на сексуална основа, отколкото чиста любов.
Втората комбинация е отговор на въпроса- Ще бъде ли успешно изпълнено съдебно решение до края на годината:

Тук първите две карти ги тълкувам като успешно решаване на проблема и то в бързи срокове, но пък луната накрая?Worried

Моля преместете поста си в другата тема.
Благодаря!

# 629
Извинявайте.

Общи условия

Активация на акаунт