Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 59

• 43 289
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Здравейте момичета!Края на февруари ми направиха конизация с студен нож.Всичко мина успешно както и резултата,контролния преглед също,всичко беше зараснало.Но ме притеснява факта че вече повече от месец от както е минало получавам леко кафеникаво течение.Първия цикъл си мина добре но това зацапване незнам дали е нормално.Доктора ми каза да пия витамин С но това не върши работа даже на моменти ме наболява все едно съм пред МЦ.Споделете ако сте имали такива оплаквания
На мен 6месеца след скалпелна конизация просължавах да имам аномалии в цикъла и цапане. Да нормално беше при мен всеки път питах доктора и се протеснявах. Сега вече почти година нещата са нормални   и си идва цикъла на датата и нямам кърврне и цапане между циклите. Трябва време не се притеснявай!

# 601
  • София
И аз съм писала и друг път, но при мен биопсията отвори съд, който месеци наред не се затвори, имах кървене направо струйно, лекарите не бяха виждали подобно. Тампонада, лепиха ме, шиха ме 2 пъти.
Накрая се оправи след смяна на лекаря и плитка конизация с ток, защото качеството ми на живот беше покъртително (лежах постоянно и пак не се подобряваше).

# 602
Здравейте,

аз отново да си попитам може ли някой, който скоро е правил LLETZ при Карагьозов да даде малко повече информация. Или дори и да не е при мего. На мен ми правиха щипкова биопсия само ( въпреки, че май доста голям участък има исменени клетки) и излезе ЦИН 2.
Чета, че при някои е минало много тежко - с много силно кървене, а при други почти не е имало..
Накои са с венозна упойка други май разбирам че са с местна т.е будни са?
Цветея видях, че ти си правила скоро ... доколкото разбрах си била будна?
За сега планирам да не оставам в болница след процедурата ..

Благодаря предварително

Аз бях със спинална упойка.. супер бързо и безпроблемно мина всичко.. изобщо не боли , но пък бях и с маточно кървене и ме задържаха близо седмица , за да го спрат .. успех желая и добри резултати 😇

# 603
Meredith_Grey много ти благодаря пооспокои ме

# 604
Здравейте! Моля за мнение, в резултатите от цитонамазката пише наличие на микроорганизми и паразитно яйце ( все едно отглеждам зоопарк). От профилактичния прегледа в клиника Щерев при доц. Магунска, сподели че колпоскопа е отличен, очаквам тези дни коментар за цитонамазката. Какво да очаквам?

# 605
Паразитите на Дренски са коментирани 3-4 страници назад в темата.Не ги мислете.

# 606
Здравейте,

аз отново да си попитам може ли някой, който скоро е правил LLETZ при Карагьозов да даде малко повече информация. Или дори и да не е при мего. На мен ми правиха щипкова биопсия само ( въпреки, че май доста голям участък има исменени клетки) и излезе ЦИН 2.
Чета, че при някои е минало много тежко - с много силно кървене, а при други почти не е имало..

Благодаря предварително

Аз бях със спинална упойка.. супер бързо и безпроблемно мина всичко.. изобщо не боли , но пък бях и с маточно кървене и ме задържаха близо седмица , за да го спрат .. успех желая и добри резултати 😇

Daisy, маточното кървене предполагам, че не е било от самия LLETZ доколкото чета и от предните постове.
Спиналната упойка не е ли много болеьнена. Аз миналата седмица махах полип и беше с венозна упойка. Заспиваш и се събуждаш след като всичко е свършило Simple Smile

Пожелавам хубави хистологични резултати Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 22:39 от annonymous 18

# 607
  • София
Гита, как си? Не зная кога е операцията,но стискам палци да е успешна и да се възстановиш много бързо.

# 608
Паразитно яйце? Дренски is getting better and better 😃

# 609
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита, как си? Не зная кога е операцията,но стискам палци да е успешна и да се възстановиш много бързо.
Благодаря. След 1ч ще ме колят.

# 610
Гита, стискаме палци и се молим всичко да е наред!

# 611
  • Sofia
Всичко ще е наред Гита
Чакаме добри новини след това 🙏❤️

# 612
  • Дубай
Гита, успех! Всичко ще е наред!

# 613
Стискам палци, Гита!❤❤❤🙏🏻🙏🏻🙏🏻

# 614
Здравейте,

Благодаря предварително

Daisy, маточното кървене предполагам, че не е било от самия LLETZ доколкото чета и от предните постове.
Спиналната упойка не е ли много болеьнена. Аз миналата седмица махах полип и беше с венозна упойка. Заспиваш и се събуждаш след като всичко е свършило Simple Smile

Пожелавам хубави хистологични резултати Simple Smile

Да имах маточно кървене .. а спинална на упойка , честно казано много ме беше страх от нея … анестезиолога ме увери , че няма нищо страшно и не боли … аз каквато съм паника започнах да се пазаря за пълна , нооо ме надруса с някакво успокоително и не съм усетила нищо … 20 Мин по - късно обикалях коридорите 😇

Пожелавам ти успех .. страха е голям просто защото не знаем какво да очакваме ❤

Общи условия

Активация на акаунт