Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 59

• 43 183
  • 762
  •   1
Отговори
# 735
  • Дубай
Благодаря, Катериниа, ДХЗ ! При мен също беше изразено извънцикалното кървене преди първата  конизация не само по време на контакти, а като цяло...почти постоянно бях с ежедневни превръзки след цикъл, затова се притеснявам. Добре, че и моят мъж е търпелив и ме подкрепя, защото доста се уплаших и в началото не исках и да чувам за полов акт.
На колко време се следите след конизацията и как претече първият  по- разширен преглед след това   - колпоскопия и цито или цито и колпоскоп  евентуално.

Момичета, а колко време след конизацията ви тече кръв!? .На мен точно след нея имах много леко кървене, после ми дойде беше много обилно, но продължава да кърви не е много, но си кърви. Конизацията е правена преди почти три седмици. Мисля, че вече не е цикъл.
Около месец някъде,като цикълът ми беше страшно обилен, със съсиреци.

Последна редакция: нд, 21 апр 2024, 14:03 от I.V

# 736
Първи преглед само колпоскоп.Втори цито и колпоскоп.

# 737
# 738
Ив, махни първата скоба.

# 739
Моля за помощ при разчитане на цитонамазка.

# 740
Моля за помощ при разчитане на цитонамазка.
Има нова тема, не сте прикачили снимка.

# 741
Момичета, звъннах му и пак ми каза, че било нормално. Изписа ми цикломин за за 7 дни и, ако не намалее пак да се чуем.Ще мина през личната за направление за пкк и да видим желязото, че нищо чудно да ми е ниско от толкова кървене и за това да е главоболието и отпадналостта.

# 742
Момичета,  моля за разчитане на цитонамазка. Нищо не разбирам.

# 743
  • Близко съм
Момичета, да ви попитам ако имам полип илк друго възпаление, възможно ли е от това да имам болка при секс?

# 744
Здравейте, завръщам се с ъпдейт на моя казус (прекъсната бременност преди година в 20та седмица по мед. причини, две цитонамазки с lllA, всяка през 4-5 месеца, положителен HPV 35 - преди бременността цитонамазката беше llA, горена раничка преди 10-12 години) - та след 2,5 месеца висока доза AHCC, витамини и добавки (по 3гр дневно за двамата) и 2 месеца гел Deflagyn резултатът е този:

Нямам идея дали групата е тази заради лечението или просто организмът се е справил, не съм коментирала резултата все още с доктора, но е някакъв вид успокоение след толкова притеснения и близо 6 месеца изгубени вместо опити за нова бременност. Вероятно ще направя повторен HPV тест, за да знам дали още е наличен.

# 745
Здравейте трябва да си направя цитонамазка, но съм със спирала мирена и имам леко кафеникаво зацапване дали пречи

# 746
Здравейте момичета,

Получих резултат от цитонамазка с коментар :

Нормална цитонамазка, || - ра група, с изразена възпалителна реакция. Чак в четвъртък ще мога да отида пак и ми е притеснено.

Някой получавал ли е подобен резултат и какво се оказа?

# 747
  • Дубай
СънФловър, имате възпаление, лечение и пак намаска. Не е лошо и колпоскоп да минете.

# 748
Здравейте, никога не съм стигала да пиша тук, изчетох бая коментари по темата..на 43г съм раждала секцио с 1детенце..преди години имах 18ти хпв положителен и не го възприех насериозно, скоро ходих при др. Елена Тошева, и страшно се притесних че излезна резултат от 3А група при цитинамазката.. отидох при същата докторка и колпоскопията беше извън атипизъм след което направихме тест в Геника за Хпв 16, 18, и още 12други който се оказа отрицателен, слава богу, но притеснението ми е къде е разминавката
Тоест 3Агрупа за притеснение ли е, след добра колпоскопия и отрицателен тест?предстои тест за течна цитонамазка при следващият цикъл, междувременно ми изписа Гинексид глобули за 10дни.. Надежна ли е течната проба и има ли начин да се разбере със сигурност къде е грешката..Благодаря!

# 749
3А е графичен резултат, откъде е пробата- порцио или канал? Може да се дължи на възпаление.Ако следващата цитонамазка е същата, попитайте дали да не Ви направят абразио на канала.

Общи условия

Активация на акаунт