! Инстант пот взех, аз по-простички и евтинки съм си купувала. Те досега не смееха да го пипнат, днес се решили и ме извикаха. Обяснявам аз, че това е много прост уред, има температура, време, старт и стоп. Те прочели книжката, но не им е ясно и не смеят да пипат. Взех да цъкам копчетата да показвам, обаче времето на повече от минута не мога да го вдигна... Една програма, втора, това нещо стига до минутата и повече не иска. "Имаме проблем, Хюстън - казвам. Подарили сме ви дефектен уред, ще правим рекламация, ще го връщаме." Свекърва ми, милата, се върти около мен с едни картофки, вика : "Нищо, аз ще си пускам пак." И току забърсва с едно парцалче сензорните бутони и така го изключва
. "Не става, казвам, как ще го пускаш минута по минута, то само за картофките ти трябват едно двайсет минути. Дай да ги сложим и ще видиш. Ще го връщаме, няма как." Свекърът през това време пак чете книжката и мърмори, че трябвало да се направи някакъв тест, а не сме го направили. То какво да му тестваш на това... Накрая дойде, погледна дисплея и казва: "Тази минута, дето я пуснахте, мина отдавна. Не са минути това, на един час сте пуснали." Еййй, толкова тъпа се почувствах...
Препоръчани теми