Номинации за най-голяма муня (тема 8)

• 76 572
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
То хем така, хем не... Синковеца изрови "всичко" от джобовете си - салфетки, стотинки, ключове... Да, ама не! Еднин ключ от някакво служебно шкафче с вид на дълъг болт (не с резба, а с нарези) изскочи след центрофугата (добре, че!) и по време на сушилня отпред при гумения уплътнител. Ако беше изскочил по-рано, щеше да ми бастира пералнята - да скъса уплътнителя или да влезе в дупките на барабана... Не ми се мисли в какво приключение щеше да ме вкара. Аз имам навика да пипна джобовете преди слагане, но той ги ровичка пред мен и ми го подаде...

# 511
  • София
Никакви скрупули нямам да бъркам в джобовете на дрехи, оставени за пране. След като и аз преди години изпрах на баща ми паспорта с всички визи/тираджия беше/ бъркам и не ми пука....
Но това не ми пречи да пропускам своите дрехи и да пера постоянно домашния анцунг със салфетки в джобовете. Знаете как се чисти после това чудо от джоба....   Scream Rage

# 512
Гледам да купувам едни кърпички (май бяха на Цева), на които е нарисувано, че не се разпадат в пералня.

# 513
1. Преди време много се смях с една подобна история на съфорумка, днес ще запиша с такава майка ми.
С баща ми имат 2 коли - едната автоматик, другата с ръчни скорости. Тя си кара само ръчката, на другата не иска да се пробва. И когато ходят някъде с почерпка, взимат ръчната, баща ми пие едно питие, а тя кара на връщане. Тази вечер имат едно събиране и баща ми трябвало да мине да я вземе след работа. Вижда тя кола като тяхната, мята се на предната седалка, без да поглежда шофьора и закачливо казва "Ах, тииии, дошъл си с тази кола, за да те карам после." Вместо отговор, чува, че някой се смее. Обръща се и вижда абсолютно непознат човек, който се залива от смях Laughing

2. Бивша съученичка на дъщеря ми започна работа в салон (слага мигли) и моята хубавица реши да пробва. Не ѝ харесаха, тежки, неудобни и т.н., но ги потърпя малко. И с целия си акъл снощи да вземе да ги откъсне саморъчно, естествено, заедно с почти всички нейни! Още като ме попита във форума имаме ли тема за бърз растеж на мигли, вече бях наясно каква глупост е сътворила Trollface

# 514
Смей се ти, но на твоята хубавица й се реве! А аз й съчувствам. Сестра ми винаги е била с извити, черни, дълги мигли, а аз със скромни с руси връхчета, амииии... Плътни хубави мисли без спирали и мацотения си е удобство и предимство.

# 515
Рициново масло за мунята на Човечето. Но само съм чела във форума, не съм пробвала.

# 516
  • Mediterraneo
Моята сестра си ги беше изрязала до дъно с нокторезачка, уж да се сгъстят. Дрънки, ходи известно време без митли, после й пораснаха каквито си бяха, рехави и къси. И моите са такива, ама поне не съм издевателствала над тях.

# 517
Никакви скрупули нямам да бъркам в джобовете на дрехи, оставени за пране. След като и аз преди години изпрах на баща ми паспорта с всички визи/тираджия беше/ бъркам и не ми пука....
Но това не ми пречи да пропускам своите дрехи и да пера постоянно домашния анцунг със салфетки в джобовете. Знаете как се чисти после това чудо от джоба....   Scream Rage
Веднъж ми се случи само с един почти нов анцуг и не успях да почистя изцяло джоба, че и извън него беше полепнало.  Писна ми да се мъча и го дадох на селските котета да се топлят, те нямаха оплаквания Simple Smile.

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 10:35 от Кубратова

# 518
Скъпи муни: анцуг, анцуг, анцуг…

Аз прочетох рекламата на форума, която се появява периодично, като “еретични” масла. Поне не бяха еротични!

# 519
За миглите - има един серум Бонилаш, ако се вярва на рекламите и на бюти  блогъри, прави чудеса. Щях да го пробвам, но за съжаление, от няколко години, миглите са най-малкият ми проблем.

# 520
Скъпи муни: анцуг, анцуг, анцуг…

Аз прочетох рекламата на форума, която се появява периодично, като “еретични” масла. Поне не бяха еротични!
В интерес на истината едно време така го изписвахме и казвахме, после взех масово да го виждам като "анцунг" и нали правиха някакви правописни реформи, реших, че съм изостанала от тях, та в случая го подкарах така Simple Smile
От ученичка не съм ползвала правописен речник, уж не ми е трябвал или поне до този момент не съм установявала това Simple Smile

# 521
Ставам сутринта и усещам в устата си сладък вкус.Замислих се какво съм яла снощи, но не ми се е случвало друг път такова нещо...Минаха ми няколко диагнози през ума и накрая се сетих, че преди лягане изсмуках таблетка за гърло и си легнах.

# 522
Ставам сутринта и усещам в устата си сладък вкус.Замислих се какво съм яла снощи, но не ми се е случвало друг път такова нещо...Минаха ми няколко диагнози през ума и накрая се сетих, че преди лягане изсмуках таблетка за гърло и си легнах.
Рано сутрин преди кафе да направиш диференциална диагностика по един симптом си е постижение, освен ако не си медицински специалист  Simple Smile
Пак добре и навреме си се сетила, че ако се разсъниш, можеше да се сетиш и за още.

# 523
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Пак перален инцидент - днес вадя черни дрехи и нещо ми се мотае. Първо реших, че е някоя мокра кърпа забравена от децата по джобовете им.. после се замислих по-дълбоко и установих, че е превръзка, забравена в личният ми джоб на панталон. Неползвана разбира се.
Потюхках се малко, прострях... Дано няма щети по канализацията... От нея беше останал само найлона на опаковката...
Cry

# 524
Виж във филтъра и уплътненията,че като се издуе тоя гел...
Аз нали се оплаках от памперса на големия преди 4 години,тамън го отучвах и беше много горд че сам събува памперс гащите и ги хвърля в коша.Затова и не го усетих кви ги е свършил.Та беше яко напоен от водата и буквално се беше взривил всичко беше в памук/гел/топчета,суших прането на простора,поизчистих и тогава го прах пак.А самата пералня беше цялата и тя,плюс уплътненията,филтъра,че и няколко перални след това имаше,явно от дупките на барабана.Чак ми е странно,че превръзката е оцеляла на центрофугата.

Общи условия

Активация на акаунт