Номинации за най-голяма муня (тема 8)

• 76 554
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Никакви скрупули нямам да бъркам в джобовете на дрехи, оставени за пране. След като и аз преди години изпрах на баща ми паспорта с всички визи/тираджия беше/ бъркам и не ми пука....
Но това не ми пречи да пропускам своите дрехи и да пера постоянно домашния анцунг със салфетки в джобовете. Знаете как се чисти после това чудо от джоба....   Scream Rage
Веднъж ми се случи само с един почти нов анцунг и не успях да почистя изцяло джоба, че и извън него беше полепнало.  Писна ми да се мъча и го дадох на селските котета да се топлят, те нямаха оплаквания Simple Smile.
Вече съм се специализирала в чистенето - не веднъж се е случвало. Ако не става с изтупване, влажна четка или с тиксо- вземам прахосмукачката/моя анцуг е поларен- ясно ви е как полепва на полар/

# 526
Рициново масло за мунята на Човечето. Но само съм чела във форума, не съм пробвала.
Аз като много малка муня пробвах, че си бях изрязала миглите с ножичка, за да растат, обаче не помогна в моя случай, просто се наложи да изтърпя.
Пенева, не пипай нищо, веднъж съм те виждала на снимка, много си хубава!

# 527
Мерси! Ама аз и не планирам да пипам, мажа спирала и "всичко е точно" Wink

# 528
Рициново масло до очите не е добра идея. Топчетата от салфетки и мъха от други дрехи се чистят с лепкащите ролки за обиране на дрехи.

Аз днес няма да готвя, пък да предупредя и вас. Слагам си нитрилни тънки ръкавици при готвене, за да не си разваля маникюра и да си пазя ръцете. Обикновено няма проблем, с мултикукър и някоя къкреща тенджера на котлона, а за фурна внимавам и си нахлузвам дебели ръкохватки. Но снощи тръгнах да пресипвам в тава вряща мусака, парата тръгна към ръката ми, заради ръкавиците се усетих късно, на едно място тръгна да се размеква към топене. Махнах ги, бях забравила, че гореща пара изгаря много лошо. Мззах с крем и се разминах с едно съвсем малко мехурче, но можеше и да е по-голяма беля.

# 529
  • Бургас
Изпрани салфетки по джобовете и на мен ми се е случвало, но откакто имам сушилня се родих. Издухва всички власинки от дрехите.

# 530
Аз преди години си бях отскубнала миглите на едното око с ножичка за подвиване (не знам дали така се казва) Иначе имам дълги ,черни мигли и си личеше много,че липсват 🙈🙈🙈
 Само ако ги извия дори няма нужда от спирала и ми се докосват във веждите направо ама от въпросната случка спрях да използвам такъв уред  😁😄😆

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 14:14 от Red*rose

# 531
Едно време като се роди брат ми, вървеше някакъв слух сред младите майки, че ако леко се подрежат връхчетата на миглите на бебето, докато е съвсем малко, ще има дълги и хубави мигли. Та майка ми го беше подложила на този експеримент и наистина, особено като дете, брат ми правеше впечатление на всички с дългите си кукленски мигли. После като порасна и възмъжа се позагуби този ефект. Обаче истината е, че никога няма да разберем дали дългите му мигли бяха в резултат на подрязването или по рождение са му били такива, защото той винаги е имал гъста и хубава коса.

# 532
Като ученичка и студентка заедно с приятелките ми забелязахме, че всички момчета от компанията и после приятели от университета са с по-дълги и красиви мигли от нашите и на други момичета. Въз основа на тези наблюдения предполагам, че и при братчето си е било по рождение, а не заради подстрижката в бебешка възраст.

# 533
Подсетихте ме за един виц за дългите мигли на момчетата. Grinning
Двама влюбени след секс си говорят. Момичето казва на момчето:
- Какви разкошни дълги мигли имаш!
Момчето отговаря:
 - Майка ми каза, че като малък много съм плакал, за това.
Момичето:
 - Трябвало е да пишкаш повече.
Joy

# 534
Нямах време да пиша през деня, та сега да се отчета 🤣
Започвам с това, че съм нощна. Прибирам се сутринта, изпращам мм и децата и лягам, като предупреждавам мм да ми звънне в 10-10,30, че в 11 трябва да излизам. Щях да се срещам с едни бивши колеги, едната се пенсионира и ще я изпращаме. Сутринта пиша и на друга колежка да ми звънне в същия интервал да не проспя изпращането.
Лягам и заспивам към 8,30. Колежката ми звъни, казвам и че ставам, но продължавам да спя, като сънувам, че съм станала и тръгнала 🤣 По едно време се стряскам и ставам. Имам време и отивам на изпращането, но се ядосвам, че алармата не е звъннала (чувам я винаги!) и мм не ми се е обадил.
Вече след като се прибрах погледнах нещо телефона и видях, че мм не само ми се е обадил, ами и сме при казвали почти 2мин! А алармата съм я отлагала!
Разправям на мм, а той в шок, че даже съм ходила в банята да се гримирам докато говорим. Поне така съм му казала, и той спокоен, че съм станала не е звънял повече.
Та сега съм в почивка, на общо 5ч сън, с 3 лягания 🤣 И утре има закуска в училището, на която обещах да отида. Очаквайте включване и утре 😉

# 535
Кая и аз ги правя такива понякога. Един път даже по нощите бях настанил един приятел да спи вкъщи, че му се беше наложило и на сутринта се стреснах като го видях и се чудех как е влязал. А аз да питам, като перете плюшените играчки на децата, на каква програма го правите, че май убих един плюшен мечок. Засега го крия от малкия ама рано или късно ще се сети за него.

# 536
Като беше малко детето и дойдеше време за пране на плюшковци ги слагах между дрешките му. Няма загуби измежду тях. Сушах ги редом с дрешките защипани за ухо, крак или опашка, а по-късно, когато се сдобихме със сушилна съм ги слагала да се въртят заедно с дрешките му.

# 537
  • София
Аз ги пусках на програмата за деликатно пране. Нямаше "убити". Първоначално имаха окаян вид и първият път се стреснах, че съм ги унищожила, но като изсъхнат си връщаха визията.
След едно брутално боледуване на щерката реших, че трябва да ги изпера всичките плюшковци накуп, защото здраво кихаше и кашляше над тях. Просторът не стигна. Бях ги наредила и върху столове, изнесени на балкона специално за тях. Балконът приличаше на детска градина.🙃

# 538
Татко Гризли, и в пералнята, и в сушилнята пускам играчки на деликатно. Няма им нищо, даже и на тези с разтягащите механизми с музика.

# 539
Аз ги пускам на нормалната стандартна програма и центрофуга на макс обороти и пак нищо им няма.След това в сушилнята...дори кучето на Фишер прайс пак си свири и пее 🤷🏻‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт