👣 Августови бебета 2023 🤱 - тема 3

• 26 440
  • 742
  •   2
Отговори
# 540
Момичета, много сте изписали, а аз нямам време да ви прочета. Някаква тотална въртележка е. Не знам тези с две и повече деца как се справяте. Стигам моменти, в които толкова време не съм си изкъпал косата, че се чешма като въшла. Ужас!!!
При нас захранването си върви бавно. Вчера въведох трето месо -пилешко. Пуйката и пилето ги купих бурканчета. Егати цените, егати чудото. Мисля от петък да започна следобед безглутеновите каши. Но нямам заместено, много рядко изяжда всичко.
Аз ще споделя какво помня от времето с каката - тогава а жълтъкът изрично казваха че е много силен алерген и се дава след месото, най-добре около 8 месец. Сега го препоръчват преди месото... Също така за глутена тогава схемата беше овес-ечемик-пшеница-ръж като процент на глутена.
Много ги мисля тези промени. Сега не ползвам ГХИ, а рапично олио...да видим дали ще е по-умен от кака си Joy за другите неща мисля да си правя старите схеми.
Иначе моят белег също не ме притеснява, просто не го виждам от шкембето. Далеч от очите, далеч от сърцето.Joy

# 541
мами, на някоя запушвало ли й се е каналче придружено с темп и отпадналост?

# 542
На мен, слагах си единствено студени компреси. За около два дни мина.

# 543
а имаше ли температура и отпадналост?

# 544
Момичета моля дайте някакви насоки за тези преходни чаши/ тренинг чаши/шишета…. Честно казано чета чета чета ама въобще немога да разбера с кое да почнем… Кога са пък другите със сламка. Някои доволни били от меки чаши други голям хейт удрят на чашите на нук….🤪😵💫😵💫😵💫😵💫
Вие какви сте ползвали с другите бебчета

# 545
Да, chris, имах 38 градуса и бях отпаднала.

# 546
Ние в момента сме с такава от DM.

В началото не искаше да пие от нея, но баща ѝ я научи.  С мен искаше да пие само от силиконовата, но не със сламката, а директно от чашата. Бях се изправила на нокти да не се задави.
Силиконовата е същата като тази от DM, но на друга марка:

Момичета моля дайте някакви насоки за тези преходни чаши/ тренинг чаши/шишета…. Честно казано чета чета чета ама въобще немога да разбера с кое да почнем… Кога са пък другите със сламка. Някои доволни били от меки чаши други голям хейт удрят на чашите на нук….🤪😵💫😵💫😵💫😵💫
Вие какви сте ползвали с другите бебчета

# 547
Аз ползвам такава:
https://rayatoys.com/prehodna-chasha-philips-avent-s-mek-nakraynik-260-ml-momche

Засега почти не пие вода. Такава ползвах и с баткото. Към сламка мина на по-късен етап (след годинката).

# 548
Аз ползвам за вода същото като за мляко, само че друг цвят, за да го различава .
Така ползвах и с баткото. След годинката някъде мина на чаша със сламка.
Други накрайници не обичаше. А бях накупила поне 4 различни, за да пробвам.

# 549
аз давам с ezpz чашка, ама понякога се дави. и ест от шише с биба, като искам да пие повече

# 550
Аз имам две преходни чаши - на нук и филипс. На Филипс е по-мека, но не влиза в уреда за затопляне, защото дръжките пречат, а малкият не пие нищо на стайна температура. На Нук накрайникът е много твърд и се лъже да пие от него само ако е мляко. Но понеже е до 150мл вече не е удачен и не я ползвам изобщо. Като цяло видях, че държи добре дръжките и си надига бутилката да пие, не мисля да го насилвам с тях за момента. Смених бибероните с 6+ и до там. Ще пробвам отново след месец-два.
Вода не пие много и пробвам различни чайове. Има един от ДМ с див копър май засега е с най-голям успех.

# 551
Благодаря ви момичета! 🤗 Вчера взех тази на DM ден и нощ - днес ще се пробваме с нея 🤞
И сега аз пак да се допитам до вас Simple Smile Ползвали ли сте пуф, който “приучава” бебчо да сяда на пода 🙃. Пак след многобройно “листене” из мрежата стигнах до тези двата- ама ако имате опит с друг моля да споделите. Доколкото разбирам е необходимо да е с добър съпорт на гръбчето и вратлето- май🫣🧐

И има едни фелисити пуфове- те често ги продават по ФБ групите- та си мисля, че не са мн ок ….

# 552
Аз не съм ползвала такова. Но аз като цяло не съм привърженик на такива пособия - фотьойлчета, бънджита, проходилки, уокъри и т.н. Баткото ми изцяло естествено се научи да седи, пълзи и ходи. Ползваше едно малко столче за уокър, което буташе из къщи.

# 553
И аз не съм фен на хилядите прахосъбирачки из къщи. Малката постоянно иска да стои права. Майка ми постоянно се опитва да ме убеди да ползвам паяк. Аз смятам, че без него дори ще се научи по-бързо да стои права.

# 554
Вместо паяк може да ползвате уолкър
И аз не съм фен на хилядите прахосъбирачки из къщи. Малката постоянно иска да стои права. Майка ми постоянно се опитва да ме убеди да ползвам паяк. Аз смятам, че без него дори ще се научи по-бързо да стои права.

Общи условия

Активация на акаунт