За шевовете аз имах 6 външни и незнам колко вътрешни но към дестина определено са. Та в началото много боли да, и ходенето до тоалетна си е приключение особено да се опиташ да седнеш на тоалетната чиния да не говорим за голяма нужда, но не се притеснявай от ден на ден става по-лесно на 7мия ден падат шевовете, поне при мен беше така външните 7ми и 8ми ден и болката става поносима и се сменя със сърбеж защото минава. Правех си и промивки с вода капки йод сутрин и вечер или калиев перманганат слагаш съвсем малко колкото да стане леко розова водата помага доста успокоява, може също вода тетра. Подуването е нормално все пак е рана която постоянно се търка като вървиш или се опиташ да седнеш. Съвет позвай свещитчи за улеснение за ходене по-голяма нужда в началото.
Ние днеска сме с много силни колики, 2 часа сукахме сега заспа изнемощял и май няма да го будя да яде в 24 защото то сука от 21 до 23, къде сука, къде спинка и плака. Дадох му капки и се поуспокои да видим до кога тази вечер. Като чета че 3тата седмица се засилват и го видях как плака с глас днес горкото...
pepeliashka, последвах съвета и почнах аз да пия чая, да видим ще има ли ефект. Иначе и аз като тебе, дойде ли време за сучене и двете гъди почват да текат, или от едната суче другата тече. Майтапят ме тука из нас, да се нареждали на опашката за сучене

Лека вечер мили момичета и бебчета , дано е по-спокоина за всички.