Гука, смеесе и плаче ФЕВРУАРСКО пеленаче!

• 14 462
  • 303
  •   1
Отговори
# 270
Аз още не съм се осмелила да правим секс. Акушерката каза до 40-тия ден - НЕ   Naughtysmile3555. Смятам обаче сама да си преценя, и да пробваме по-рано...

Аз не мога да разбера колики ли имаме , гладни ли сме - какво става. Като ми стана нервен днес 1 час след хранене - 90 -100 мл беше изял, му духнах коремчето със сешоар , успокои се докато му е топло и после пак почва да плаче... Като дойде време за ядене обаче го нахраних и се успокои..... Ще пробвам с хомеопатията, макар че аз сега взимам рицинус комунис потенция 5 за кърмата. а ефектът май по-скоро е  обратен - много ме е страх да не спре и малкото , което произвеждам  smile3511 smile3511 smile3511 Пия и чайове и какво ли не правя и не ще и не ще да се увеличи Sad. Много ми е мъчно, но съвсем скори ще минем изцяло на АМ май  Cry Cry Cry Cry Cry

# 271
Ето ме и днес майчета! Rolling Eyes
Първо да си кажа , че днес ни беше първата разходка и сега ми е притеснено да не им стане нещо, че намаме никаква имунизация , дори и за хепатита!Никаква!!!!!!!!!
За секса: ние пробвахме преди три дни , не ме болеше много но ми се струва , че е различно, накак си неможе да проникне до края! Blush Blush newsm78 Тогава усещам болка! При някоя от вас има ли го това???
За водата доки каза да не давам за сега вода а да давам само от чайчето на Хип с лайка! И за сега сме на това , но няма и по 10 г на ден да изпиват!

# 272
Благодаря за подкрепата момичета!  Hug
Абоката на главичката не ме плаши толкова. Но Ники е доста поспалив и отпуснат и това ме тревожи повече. Няма жизненост и много спинка, а малко хапва и бавничко. Иначе за цеденето не мога да постигна нормите но се старая колкото мога. Днес той е 8-ми ден, а аз изцеждам средо 60 по 6 пъти на ден.. и два пъти по 70. Но мисля да не вземам чай още или хомопатични защото все пак с помпа се изпомпва по малко от колкото бебто може да изсуче, а и ме е страх от свръх лактация след като го няма бебето още при мен.
Гале знам как бавно минават дните и как празни стоят ръцето докато бебо е там. Имам чувството че са ми изрязали корема и са ме оставили саката.. Всеки час всяка секунда се моля за него да намери сили и да се пребори.
Съжелявам момичета че пускам такива гадни постинги но едвам подтискам всичко! Извинявайте!

# 273
Ма защо с такива ситни буквички, бе, jojismile3532 Този въпрос заслужава внимание. Единственото, което не мога да разбера е само какво наричаш "външен оргазъм". Иначе и аз пробвах вече (още на 15-я ден) и получих няколко [оргазъма Blush], но дали са били външни, не знам Embarassed. Разбира се, чувствах се като че ми е за първи път и поради операцията имах (вероятно все още имам) нарушено влагалищно овлажняване, но това се оправя, напр. с Глайтгелен...

Успех в  luvbed на всички, които се осмелят!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ами срамежливичка съм си Blush А под външен оргазъм имам предвид без проникване, само от галене на клитора- уф казах го Blush

# 274
  • offshore & overseas
Благодаря за подкрепата момичета!  Hug
Абоката на главичката не ме плаши толкова. Но Ники е доста поспалив и отпуснат и това ме тревожи повече. Няма жизненост и много спинка, а малко хапва и бавничко. Иначе за цеденето не мога да постигна нормите но се старая колкото мога. Днес той е 8-ми ден, а аз изцеждам средо 60 по 6 пъти на ден.. и два пъти по 70. Но мисля да не вземам чай още или хомопатични защото все пак с помпа се изпомпва по малко от колкото бебто може да изсуче, а и ме е страх от свръх лактация след като го няма бебето още при мен.
Гале знам как бавно минават дните и как празни стоят ръцето докато бебо е там. Имам чувството че са ми изрязали корема и са ме оставили саката.. Всеки час всяка секунда се моля за него да намери сили и да се пребори.
Съжелявам момичета че пускам такива гадни постинги но едвам подтискам всичко! Извинявайте!

sky angel, и аз с малко закъснение те прегръщам горещо Hug и ти съчувствам, защото знам какво е да чакаш да си гушнеш бебчето (стана ми много мъчно, като прочетох твоя постинг  smile3518). Е, аз мойта мамуна я чаках "само" пет дена, но си беше гадно, щото единственото, което чувах беше, че бебето е добре -- пълна неизвестност откъм подробности... Дори не я видях веднага след като се роди, нали бях с пълна упойка (слава Богу!!). Все пак, заветният ден дойде и аз вече си я гушкам и кърмя повече от 25 дена (което също е понякога затормозяващо). Но за кърмата не се тревожи, нито за засукването -- те бебешорите си имат рефлекс за всяко нещо smile3504... Хайде, дай малко по-мажорно -- ти винаги си била най-вярващата, най-бодрата от всички ни... Ники ще бъде съвсем скоро с теб!! newsm10

Ами срамежливичка съм си Blush А под външен оргазъм имам предвид без проникване, само от галене на клитора- уф казах го Blush

А, ясно -- ти си имала предвид петинг -- според мен няма никакъв проблем, стига да можеш да се отпуснеш. Забравих да отбележа, че това е най-трудната част. Като ми ревне Калина, не ме търси за нищо, за секс пък най-малко... Мъдро го е рекъл онзи, че сексът не е между краката, а между... ушите!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 275
  • София
Здравейте
аз да ви се оплача. днес малката почти цял ден не е спала. уж заспива, но е само за 10на-15 минути и пак почва да плаче. цял ден и предлагам гърдата, ама тя явно като е гладна яде иначе отказва. незнам дали не се дължи на това, че вчера изядох 1/4 шоколад, нали той възбужда.
досега никога не е било така. в смисъл през деня си спи повечето време или само по малко проплаква обаче такова чудо досега не е било Sad. само вечерно време повече е неспокойна
при вас как е през деня?
дано поне през нощта спи  Praynig да се е изморила че незнам иначе
приятна вечер, отивам пак да си я дундуркам, не може само със сешоара да действам

# 276
    Здравейте Simple Smile

Sky angel и нашата Яни беше доста отпусната в болницата, защото не се движи миличката те я обръщаха ту на едната, ту на другата страна и отоците постепенно спадаха.Винаги когато я виждахме с мъжа ми тя спинкаше.До колкото за малкото ядене  и ние бяхме така от началото приемаше само по 20 грама и постепенно грамажа се увеличаваше и сега сме на 60 грама.Спокойно Ники ще се оправи само трябва да имаш малко търпение.Аз не знам ако малката беше постояла още няколко дни там дали щях да издържа.Аз в началото постоянно плаках защото нито бебка беше в коремчето, нито в креватчето / което още го нямаше де / и това доста ме измъчваше 8 месеца бях свикнала с ритничетата и изведнъж нито ритничета, нито гушкане и цункане в продължение на 36 дни, но сега си наваксвм и съм много, много щастлива.Стискам палци и ое веднъж ти казвам че бебчо в най - скоро време ще е вкъщи newsm17 newsm17 newsm17
Днес е 3 ден пък в койта Яни не е акала и ходих до доки та тя ми каза да сваря овесени ядки и да и направя папанео с нея вместо с водичка.На бебка обаче коремчето не е твърдо но не е акала.Ако и сега не се изака и с термометър / защото пробвах, но нищо / утре ще даваме ДУФАЛАК.Това е от нас лека и спокойна вечер на всички newsm51 

# 277
Хайде, дай малко по-мажорно -- ти винаги си била най-вярващата, най-бодрата от всички ни... Ники ще бъде съвсем скоро с теб!! newsm10
Обещавам да се стегна.. Мерси за подкрепата!  Hug Ще бъда силна майка.. Ники заслужава това
    Sky angel и нашата Яни беше доста отпусната в болницата, защото не се движи миличката.... Винаги когато я виждахме с мъжа ми тя спинкаше. До колкото за малкото ядене  и ние бяхме така от началото приемаше само по 20 грама и постепенно грамажа се увеличаваше и сега сме на 60 грама. Спокойно Ники ще се оправи само трябва да имаш малко търпение.
Значи явно са нормални тези неща за състоянието му.. Вчера лекарката ми каза че понеже суче вяло редуват храненията - на едното дават шише, а на другото със сонда. И все пак в четвъртък ми се стори отслабнал. Надявам се като се повлияе от антибиотика да му дойде апетита..

# 278
Какво чудесно време - мисля да отидем на разходка - за първи път Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 279
  • София
Sky angel, стискам ти палци Ники съвсем скоро да е добре и да можеш да си го вземеш вкъщи и да си го гушкаш.

Аз днес искам да се похваля с моя Марти - нахранихме се и заспахме в 8:30, та мама успя да излезе за малко да се подстриже (единственото ми суеверие през бременността беше да не си режа косата, та бая беше пораснала и изглеждаше ужасно). Сега се приведох в нормален вид и чакам бебо да се събуди и да хапваме пак  Sunglasses. Разбира се, това едва ли щеше да е възможно ако свеки не беше тук, но друго си е да те духне малко от тоя топъл пролетен вятър навън  Simple Smile
Хубав ден пожелавам на всички, които ще се разхождат. Аз се чудя дали днес по някое време да не изнеса Марти за 5 минутки на терасата или е още много малък?

# 280
Здравейте и от мен. Аз от рев, хранене и преубуване немога да седна да напиша някой ред. И мойто бебе доста реве през деня и понякога ниска да спи по 5-6 часа, незнам коликите го мъчат или просто си е такова.
Някой знае ли след изтичане на болничния за раждане как се процедира по-нататък за отпуска от 315 дни? Пак ли болничен трябва да взема и от кой? Или то се води отпуск? Четох в нета, но неможах да се ориентирам.

# 281
Здравйте на всички и ЧЕСТИТ 3 МАРТ !
Моята Калина от вчера по-сериозно я грабнаха коликите и по неспокойна, даже след като заспи се сабужда на няколко пъти с писък. Това което я успокоява се оказе не толкова топлото от сешоара а шумът от него. Колкото и да реве и да се свива в момента в който го пусна и го чуе да бръмчи и заспива.
Искам да попитам тези от вас които дават Sab, колко често и по колко капки давате ?
И в Русе днес е слънчево , но има кофти вятър и тъй като ние все още си нямаме количка ще пропуснем разходката , но мисля като я нахраня в 12 да я изведа да изкара един сън в кошницата на балкона.
И като стана въпрос че сме още без количка - някой имя впечатления от количките на Bebe confort и по точно  модел LOOLA? Аз ги намерих само в един бг сайт но там няма нито характеристики нито цени. ( http://www.malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=5949&lang=1 )

# 282
  • София
po-pi, давам по 10 капки Саб Симплекс преди кърмене, когато се усъмня, че има колики, по препоръка на лекарката.
От два дни изкарвам Ева на терасата, първо за 5, на следващия за 10 минути, а днес ще е за 15. Утре мисля да излезем на разходка за половин час, ако времето е хубаво  1stroller
Умирам за едно хубаво, гъсто еспресо   food010
Хубав ден ви желая  Grinning

# 283
  • София
Искам да попитам тези от вас които дават Sab, колко често и по колко капки давате ?
И в Русе днес е слънчево , но има кофти вятър и тъй като ние все още си нямаме количка ще пропуснем разходката , но мисля като я нахраня в 12 да я изведа да изкара един сън в кошницата на балкона.
И като стана въпрос че сме още без количка - някой имя впечатления от количките на Bebe confort и по точно  модел LOOLA? Аз ги намерих само в един бг сайт но там няма нито характеристики нито цени. ( http://www.malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=5949&lang=1 )

Ние давахме по 20 капки SAB SIMPLEX преди всяко хранене.
А за количката LOOLA вносители са само магазин Малечко. Ние сме с HIGH TREK на BEBE CONFORT, излизали сме вече 2 пъти с нея и сме много доволни от марката. Гледахме и LOOLA имат много хубави цветове, много е компактна, но ние определено търсехме триколка. Ако имате време идете до някой от магазините им, продавачите са много културни и ще ви обяснят и демонстрират всичко.

# 284
коли4ката ЛОЛА е 640лв-в4ера я видях в Мале4ко! ето ти сайта:

http://malechkobaby.com/
Можеш да им звъннеш за пове4е информация!

Общи условия

Активация на акаунт