Великобритания - тема 97 Валентинска Великденско-Пролетна

• 35 640
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • До хладилника, който обичам
Мръхтя в жегите аз, но няма вече, днес свършват, кой се съгрял на слънце, съгрял Simple Smile

# 616
Мръхтя в жегите аз, но няма вече, днес свършват, кой се съгрял на слънце, съгрял Simple Smile

При нас втора седмица е жега и с радост гледаме прогнозата за другата седмица, когато ще е 18 градуса и ще може да се спи Satisfied
Моето дребното баш сега в жегите е с някакъв вирус и ме хваща жал за нея на моменти.

Помните ли, преди време стана спор за GCSE-тата и имат ли устен. Имат. Обаче не е с оценка, а с минал/скъсан и не фигурира на сертификата, но е задължителна част и при децата минава в клас, а при мен в местния колеж, отделно от изпита, който е централизиран за цялата страна.
Понеже ми минаха изпитите и тюторката тъкмо ми писа с разяснение.

# 617
При нас жегата беше 1 ден!!!! Само днес. Досега си имахме облаци и вятър, само днес беше топло, а аз на работа 😭. Другата седмица щерката ще имат плуване с училище, ще ходят от и до там пеша. Още се чудя дали да я пусна, защото си е направо хладно и ако не се изсуши хубаво, е болна на другия ден. А тя с една гъста гъста коса, аз едва я суша.

# 618
Здравейте момичета Heart
И тук 2ри ден е нечовешко. Прогнозата за утре е 22с Anguished

# 619
Здравейте момичета Heart
Прогнозата за утре е 22с Anguished
При нас вечер е толкова. Вътре е с 2-3 градуса отгоре и не се спи. През деня стига 26. В момента е 19 и това са градусите по прогноза до утре вечер, когато идва силен вятър и ще свали температурите, та сегашните нощните ще станат дневни и ще е поносимо.
Аз по принцип харесвам английското лято и никак не съм доволна от тези жеги. Свърши ни водата за поливане, а държим към 1000л.

# 620
Около нас има много дървета и всичко е поносимо. Наши приятели с оголени къщи доста трудно понесоха жегата.

# 621
Ми заповядайте на гости, те туй е положението 😂😂

# 622
Ми заповядайте на гости, те туй е положението 😂😂

По-скоро ти ела на гости да се свариш и с кеф да се прибереш на облачното хладно време Laughing

DDние сме заобиколени от дървета буквално във всички посоки. Не искам да си помислям какво би било без тях.

# 623
Вчера, в единствения ден, в който е било горещо, т.е, да се разбира 20 градуса, стана един огромен диспут в местната група. Явно някой си тръгнал да води на ветеринар кучето си и някой си друг почнал да му крещи от колата докато кара, защо това куче е е навън. Естествено се изпокараха и във фейса. Не гледам кучета, ама нали в цяла Европа е топло и там не са ги спряли от излизане навън. Английските породи били по-дългокосмести и не се нагаждали толкова лесно, в Европа кучетата били свикнали да ходят по горещия асфалт 😂😂😂

# 624
Наистина не се препоръчва да се извеждат в жегата, защото горещия асфалт прави рани на възглавничките на лапите, но…кучето е било в колата, за да отиде на вет…защо просто не спрат да си врат носа, където не им е работа. 100% някоя пенсионерка се е възмутила първа и от там други са яхнали вълната Simple Smile) 20 градуса не са “жега”.

# 625
Тук си стигна 26-7 за цели 2 поредни дена. И предните дни беше 22-25, аз успях да си докарам текезесарски тен след ден в парка без слънцезащитен крем Neutral Face То добре, че всичките дни имаше и облаци поне за част от деня, но добре беше, не се оплаквам.
Днес ще е 21 само, и от утре пада на 17-19, язък. Даже детето поиска да ходи на училище със суичър, вместо само по тениска. 20-24 ми е идеално.

# 626
Ронка, ужас! Да се смееш ли, да плачеш ли...Явно ги е напекло и се чудят с кой за какво да се заяждат😂

# 627
Хайде пишете, че стана юли!
Много ми е интересно в краткосрочен и дългосрочен план какви ще ги къдрят Лейбър. Предвижданията са да спечелят с най-масовата победа, виждана в страната досега, сигурно слушате новини и вие.
Пуснах си вота аз, в моя район има така или иначе само един читав кандидат и изборът е някак предрешен. Четох манифестос въпреки това, ЛибДем имат доста слаба платформа, но ми се стори много интересно, че искат да се махне лимита за бенефити за до 2 деца. На Лейбър и ЛибДем предложението да се свали границата за гласуване на 16 ми се вижда лудост; ясно е, че е евтин популистки трик за набиране на гласове от младите, но мисля, че е много ниска. На Тори цялата платформа им е едно голямо сепуко.

# 628
Отбелязахме се с гласуването. Малко ми беше едно странно как се гласува тук. Аз съм свикнала в Бг и сега тук ми се видя необичайно. И бюлетината с молив и после само се слага в кутията. В Бг май ги слагахме в плик и беше с химикал.

# 629
  • ENGLAND
Момичета, търся невролог в София. След две седмици си заминавам и имам нужда от консултация с невролог, знаете тукашните как са.
Ако някой има впечатления или знае някой в София ще съм ви благодарна да споделите.
Гледах в Супердок, но то толкова лекари, направо да се побъркаш.
Питах и във фейса, но и там не пишат.

И аз гласувах, мъжо и дъщерята категорично отказаха. Вчера даже получих текст от нашия юнион как да гласуваме. Ама то няма нужда от убеждаване, видяхме какво става последните години с образованието.

Общи условия

Активация на акаунт