Великобритания - тема 97 Валентинска Великденско-Пролетна

• 35 598
  • 737
  •   1
Отговори
# 735
Моята я приеха но в класа с български като чужд, тъй като тя много слабо разбира и говори , с уговорката ако напредне да я преместят, Директорката се оказа много близка с леля ми , та тя натисна малко и уж се разбрахме , При Сайкова мисля беше я записах. Не са чак толкова много пари , та ако не сме доволни , просто прекратяваме и това е . Дано свикне , че от сега е много притеснена за неделя ..хихи
Включиха ме в групата във фейсбук - колко много нови дечица има от Англия , браво

В коя група при Стайкова сте? Приятели ли? Мойта и тя е там. Ако днес са те включили в училищната група, пращам ти покана за приятелство 😁

# 736
  • Истински се вижда само със сърцето.
София беше при Сайкова и в Слънце и в Приятели, програмата е почти еднаква, жената много се старае да им помогне да говорят.

Сега в 1ви клас Приятели учителката изглежда доста симпатична, ще учта с по лека програма от нормален първи клас, но все пак това са деца на които Българският не им е силен. Бих казала, че на моята дъщеря и допада и доста напредна плюс две лета с баба и дядо в БГ Simple Smile

# 737
  • Манчестър
https://www.bg-mamma.com/?topic=1692338.new#new

Нова тема, моля.

Заповядайте.

Общи условия

Активация на акаунт