На море в Китен - 2024/2025 г.!

• 36 063
  • 492
  •   2
Отговори
# 165

Предполагам в делукс стаите сте били, в реновираната част. 
Настаняване и изхранването как бяха?

# 166
Мои приятели в момента са в Атлиман бийч, наели са студио, не съм питала дали са в реновирана част или не, но са много доволни, били са с леки подозрения понеже са чели различни коментари, но в момента са очаровани от всичко, и от стаи и от обслужване и от местоположение, за храната казват, че е добра. Ако с това мога да съм полезна като информация ще се радвам, не е от първо лице, но са ми близки приятели и им познавам вкуса, щом казват, че е добре значи е добре Simple Smile

# 167
Съжалявам ако е коментирано, чета всичко ,но може и да съм пропуснала. Винаги ми е било чудно защо на Атлиман свободната зона е сбутана на края, виж на Южния друга работа свободна, платена зона.Не мисля, че е правилна такава дискриминация

# 168
  • София
Предишни години не беше така мисля. Аз бих се оплакала някъде. Дори на Слънчев бряг и Златни пясъци се редуват свободна с платена зона.

# 169
Точно, не зная защо няма гласност по темата. И чадърите са им по-скъпи от Южния.Не правя реклама, но Южния си е топ.

# 170
Наистина преди не беше така. И с всяка изминала година превземат по някой квадратен метър към хотелите до входа. Миналата година поне имаше 2-3 чадъра до хотелите, които можеше да се наемат без шезлонги, но от тази година и те си вървят в пакет.
А защо е по-скъпо и защо си го позволяват. Освен причини, за които може да предполагаме, мястото е по-малко, т.е. по дефицитен продукт, следователно могат да го продават по-скъпо. Поглеждам на камерата и виждам, че всичко е заето. Значи хората са склонни да плащат.
И на мене не ми харесва, но това е положението.

А пък това за дискриминацията... извинявайте, обаче тази думичка се изтърка вече от употреба за щяло и нещяло. Каква дискриминация има? Все едно да е дискриминация, че в едната кръчма бирата е 4 лв., а в другата 5 лв.

# 171
Дискриминация имах предвид за свободната зона , плажа е за всички и концесионерите могат да направят поне като на Южния платена - свободна, платена-свободна.

# 172
  • Буркина Фасо
и на Атлиман се редуват зоните - 1 платена и 1 свободна. всичко е точно Smiley
къде и как ще са - концесионера определя.  представете си платената зона да е при скалите, а свободната - пред камерата. вие бихте ли го направили така?

# 173
Не, не се редуват.На Атлиман е една платена и една свободна в скалите.Редуват се на Южния.

# 174
  • Буркина Фасо
явно не схващаш какво искам да кажа.
на южния има няколко платени и безплатни зони. на Атлиман са само по една.
какво редуване да има ?

# 175
  • загубено
Има ли някой в момента в Китен?
Дали сте обърнали внимание да има табели за свободни квартири?
Планувам за средата на август няколко дни на морето.,но не мога да фиксирам дати.
Обмислям да рискувам и да тръгна така. Ако случайно няма,винаги мога да отскоча около Китен. Миналата година бяхме на Урдовица, около станцията на БНТ и имаше много табели за свободни квартири,затова се чудя какво да направя.
Благодаря !

# 176
  • Сф
В Приморско съм,но се разхождахме в Китен. И тук и там в Китен поне към момента видях много табели за квартири , включително до южния. А иначе като говорих с човека на чадърите тук на Перла, каза също че е слаб сезона. Верно, че тук са по 30 лв шезлонгите и чадърите,но макс до 3 линия се заема. Чужденци не виждам , само тук там руска реч или подобна.
Ясно че на градските плажове е по гъч и събота и неделя, но настаняване има, направи ми впечатление за разлика от други години , доста свободни стаи (табели)
Тоеа от вчера ,1 aвгуст.  А снимката е в момента на плажа сме.

# 177
И аз за това предпочитам южния плаж, това редуване на свободна и платена зона е много по-добър вариант от това "нещо" което е направено с Атлиман. А тази година трудно си намирахме свободни чадъри на южния, доста обикаляхме с децата докато видим някой свободно стоящ.

# 178
Колко е таксата за чадъра,на 15 съм там,благодаря!

# 179
7лв е чадъра на южния плаж

Общи условия

Активация на акаунт