На море в Китен - 2024/2025 г.!

• 36 055
  • 492
  •   1
Отговори
# 150
И ние сме били там преди 10-ина години може би, нищо особено, нормално хотелче, чисти стаи, приятно беше, тиха уличка, не сме имали проблеми

# 151
Върнахме се от почиивката в любимия от последните 5 години Китен.Всичко си е както миналата година, цените леко завишени.Лунапарка същия.Ходим на Южен плаж, обядваме на Корабчето, прекрасно обслужване, персонала любезен, учтив, цацата прекрасна точно там.Апартамента , който наемаме е близо до Капитана от където миналата година си купувахме рибки и прекрасната зелева салата, за съжаление сега не работеше.Водата чиста и топла, плажа чист и подържан. Догодина пак сме там.

# 152
Благодарим за отзива, полезно е, и ние днес пристигаме, Китен дръж се 😆😆

# 153
Благодарим за отзива, полезно е, и ние днес пристигаме, Китен дръж се 😆😆

Пиши как е. Да не вземеш само на слънцето да стоиш Simple Smile

# 154
  • Буркина Фасо
някой ако ходи в Лазур - заведението до лятното кино -  да каже дали издават фискален бон.
искайте си ги навсякъде. Smiley

# 155
Шанън, вода имате ли?
Докладваха ми, че има авария в захранвания водопровод.

# 156
Шанън, вода имате ли?
Докладваха ми, че има авария в захранвания водопровод.
Ние сме в Атлиман бийч , водата я пуснаха още същата вечер.  Иначе,да. Имаше авария.

# 157
Да, аварията беше на първия ни ден престой, малко неприятно беше, но се случват такива неща, вече всичко е ок, на южния плаж сме всеки ден до бар Шестицата, и честно ви казвам аз такава топла морска вода не помня, ама тя е чай бе хора, децата са супер щастливи, ходихме и на Beer house, добре беше, днес бяхме на рибено парти 😁😁 градчето ми се струва пълно с хора, лунапарка посетихме снощи, и навсякъде дават касови бележки, буквално ми ги пъхат в ръцете, утре сме на влакчето, дано и времето удържи фронта, макар че днес бяха надвиснали едни черно облаци, но и това не ни уплаши, изкарахме си целия ден на плажа. И да, поизгоряхме здравословно 😁🤗😁
Приятно лято на всички, аз все още си топя крачетата в морската вода 🤗🤗🤗☺️☺️☺️

# 158
Здравейте! Как е времето днес в Китен и какъв е флага?

# 159
Вижте уеб камерите. На Южния в самото начало пред стълбите , до Корабчето и Ti amo винаги зелен флаг и без вълни.

# 160
Искам да попитам каква е цената за наемане на джет в Китен? Миналата година беше 60лв за 10 мин , има ли някаква промяна?

# 161
Здравейте, утре тръгваме за Китен. Може ли да споделите, вечер става ли хладно? Чудя се да вземам ли повече дълги долнища на децата?

# 162
  • Буркина Фасо
виж каква ще е прогнозата за времето за другата седмица.
ти си познаваш децата най-добре. жегата за едни е студ за други.

# 163
Здравейте, утре тръгваме за Китен. Може ли да споделите, вечер става ли хладно? Чудя се да вземам ли повече дълги долнища на децата?
Не мисля,  че ще са ви нужни дълги ръкави.  Ние вече 5ти ден сме тук  и не сме се сещали за тях. Но вие си преценете в крайна сметка

# 164
Абсолютно подкрепям, вече 5дни не сме усещали студ, вечерите са страхотни за разходка, но все пак вие си знаете децата най-добре, в хотела има деца на възрастта на моите на които вечер им намятат по едно горнище.

Общи условия

Активация на акаунт