На море в Китен - 2024/2025 г.!

• 37 186
  • 492
  •   1
Отговори
# 375
И при нас имаше шезлонг, махнахме го и си ползвахме само чадър, първа линия. Човекът не е правил проблем.

# 376
  • Буркина Фасо
И при нас имаше шезлонг, махнахме го и си ползвахме само чадър, първа линия. Човекът не е правил проблем.
сега, на южния плаж ?

# 377
Не сега, до 26 юни бяхме, Южен плаж, до Бара на гущера.

# 378
  • Варна
Харесва ми всяка година да посещаваме нови места. Това лято съм се спряла на Китен ( никога не сме ходили там). Много се радвам, че открих и тази тема. За сега обмислям да бъдем в хотел Додо. Някой с впечатления за него. Ще бъдем двама възрастни и дъщерята(10г).

# 379
  • Буркина Фасо
последните години не работеше или беше доста празен. сравнително на тихо място е.
ако там не сте на изхранване  в близост е станцията на БНТ/БНР.

# 380
  • у дома
последните години не работеше или беше доста празен. сравнително на тихо място е.
ако там не сте на изхранване  в близост е станцията на БНТ/БНР.

Добавям и че е много близо до Южния плаж.

# 381
Додо не се ли бяха опитали да го направят Adults only, или бъркам....някъде ми е попадало явно, но мисля, че за Додо беше. Явно са видяли, че концепцията няма да е успешна.
А то всъщност има ли такъв тип хотели в Китен (където не се допускат деца имам предвид)

# 382
  • Варна
Аз гледах резервации през Booking, където въвеждам данни за двама възрастни и дете на 10г. Излезе ми Додо като възможен вариант.

# 383
  • Буркина Фасо
има посочени телефони и питаш.
хотела имат и сайт.

# 384
  • Сф
Беше за възрастни миналата година. Гледах го тогава. Сега пак, но цените са много високи.  За мен. Ето го сайта https://dodo-beach.com/ . Виждам че може и деца като че ли. Не знам кой го управлява сега, беше към Александрия тур. И не знам какво толкова предлага за тия цени. Като че ли имаше концепция йога и здравословно хранене ,но сега не виждам и не ми се търсят подробности. Дано го разработят и си намерят таргета. Като загадка ми е все още. Лично мен не ме привлича към момента.

# 385
Винаги този хотел ми е бил странен,някак съмнителен.Не знам защо,такова усещане.

# 386
Преди години (около 8-9г) бяхме на една къща за гости до Додо и аз все надниквах да им гледам басейна, беше все пълен с хора, струваше ми се много як хотел. Цените все са им били супер високи, но явно сменят често собственика си, или поне управата, понеже винаги са с някакви странни концепции, които очевидно не вървят.

# 387
Първоначално бяха някакви турци собственици, мисля. Поне така твърдяха местни хора. Собствениците стопанисвали и южния плаж.
Обаче дали има и 30% вярно не знам и не съм се задълбочавал.

# 388
  • Сф
Аз съм чувала,че е на Доган хотела даже .

# 389
Истината е някъде там, между Доган и турците. А, вярно, веднъж се чудехме кой стопанисва южния плаж, понеже доста различно е подреден от Атлиман, в добрия смисъл на думата.
Местните все ще са чували някакви "митове и легенди" Grinning за това кой е собственика. Имам познат, по едно време беше концесионер на плажа на Силистар, беше ни казал, че всичко му се диктува "от горе", т.е. не може да си решава сам как да си подрежда или какви заведения да има или няма.

Общи условия

Активация на акаунт