На море в Китен - 2024/2025 г.!

• 36 046
  • 492
  •   1
Отговори
# 390
Концесионер на южния плаж е фирма Атлиман 2 ЕООД с управител Борислав Желязков, според търговския регистър и сайта на Министерството на туризма. Седалище в София.

# 391
На Атлиман си е Боби Манекена, сигурно от 20години,ако не е и повече. 😃

# 392
Стига бе, оня от Пиленцата от Монако ли, аз само за него се сещам дето му викат така.

# 393
Стига бе, оня от Пиленцата от Монако ли, аз само за него се сещам дето му викат така.

Хахахха това е "новият" манекен.
Иначе аз като малка го знаех като мъж на Маги Сидерова, тогава Желязкова. 😃
Ето една статия

# 394
О даа, "този" Манекен, аз го знам като "мъжа на Маги Желязкова", интересно, че в статията пише, че са му дали Плаж-юг, чрез фирмата Атлиман 2, а старият концесионер е с фирма Додо...интересна статия между другото, само някакви имена с прякори се въртят вътре - Слънцето, Манекена, и тем подобни индивиди....

# 395
  • Буркина Фасо
изцапах морето Laughing

# 396
  • загубено
Малко помощ моля.
На южният плаж имаше един хотел който е веднага след асфалтовия път. Част от терасите на стаите гледат към плажа. Някои може ли да ми каже името?
Или да ме насочи към хотел там на близо ,около станцията на бнт?
Благодаря предварително!

# 397
Малко помощ моля.
На южният плаж имаше един хотел който е веднага след асфалтовия път. Част от терасите на стаите гледат към плажа. Някои може ли да ми каже името?
Или да ме насочи към хотел там на близо ,около станцията на бнт?
Благодаря предварително!
Здравейте, Славини е хотела. Другият който също е наблизо е Марина, но ние като бяхме юни месец не работеше и изглеждаше доста западнал.
Около БНТ е хотел Панорама, може да го погледнете, имат сайт.

# 398
  • загубено

Здравейте, Славини е хотела. Другият който също е наблизо е Марина, но ние като бяхме юни месец не работеше и изглеждаше доста западнал.
Около БНТ е хотел Панорама, може да го погледнете, имат сайт.

Благодаря!!

# 399
  • у дома
Гледам на този Славини през юни е било със закуски и вечери,а после само със закуска само-интересно защо...Някой има ли отзиви за храната там?

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 23:35 от svetlaem

# 400
  • Буркина Фасо
нищо особено като храна. поне има готвене, а не само полуготови.
има свободни места навсякъде, неработещи хотели. слаб сезон.
В Додо няма кой да те напсува

# 401
  • загубено
Значи може да се рискува и да се тръгне без резервация? Не сме с претенции,искам да е близо максимално до южният плаж. На изхранване не държа , нито на басейн.

# 402
  • Буркина Фасо
имаш го. Laughing

# 403
  • Сф
нищо особено като храна. поне има готвене, а не само полуготови.
има свободни места навсякъде, неработещи хотели. слаб сезон.
В Додо няма кой да те напсува

Местните ли казват " слаб сезон"? Странно, за Китен винаги има желаещи. София ми се вижда и тя празна. По Гърция ще да е народа както вика бат' Бойко.
Вчера между другото мой познат се беше опнал на Атлиман , съвсем прилично ми се видя като народ сравнено с други години на тоя плаж. Помислих, че е странно.

# 404
Тези по морето, са като земеделците. За тях хубава година/ силен сезон няма. Аз бях края на юни в Китен и беше фул, хотела, в които бяхме  е пълен до края на сезона. Вижте камерата, като сряда си е пълничко.

Общи условия

Активация на акаунт