На море в Китен - 2024/2025 г.!

• 36 042
  • 492
  •   1
Отговори
# 90
  • Буркина Фасо
аз се хванах за "... и няма от къде да излезеш към града освен от началото и края..."
началото е след хотела на пристанището. не съм напълно сигурен, но май и при Кремиковци се излизаше.
ще го проверя. Smiley

# 91
Не съм сигурна дали има път до там чак, но може, ние просто вървяхме след тълпата, видяхме, че те се качват по стълбите и ние след тях.

# 92
Влакчето движи ли се вече, някой знае ли. Обещала съм на дечурлята, понеже една от вечерите ще сме при едни приятели, които ще са в Приморско, и им обещахме да идем с влакчето.

Движи се на всеки 30 минути. Цена 5лв. посока. Проверено преди 3 дни 😊

# 93
Влакчето движи ли се вече, някой знае ли. Обещала съм на дечурлята, понеже една от вечерите ще сме при едни приятели, които ще са в Приморско, и им обещахме да идем с влакчето.

Благодаря за информацията, а спирките са си същите нали, понеже имаше някакъв ремонт, не помня миналата година ли беше и май маршрута му беше друг.

# 94

Благодаря за информацията, а спирките са си същите нали, понеже имаше някакъв ремонт, не помня миналата година ли беше и май маршрута му беше друг.
Не съм сигурна дали има път до там чак, но може, ние просто вървяхме след тълпата, видяхме, че те се качват по стълбите и ние след тях.

Ремонт има все още на пътя,привършват вече но не мога да кажа дали спирките са същите тъй като за първи път ползвахме влакчето. Тръгнахме от първа спирка в Китен на 200 метра от автогарата надолу посока Атлиман,и слезнахме последна спирка в Приморско.

# 95
Може ли да ми предложите някое хотел че до Южния плаж, от което сте останали доволни ☺️

# 96
Здравейте , ние тази година решихме да почиваме в Китен.За 3 дни   -  през август.Ще бъдем в хотел  Sunny Paradise Family Hotel .Намира се на "Странджа " 1.  Имате ли някакви отзиви за хотела? Местоположението му добро ли е?Шумно ли е много там?Flowers Hibiscus

# 97
  • Буркина Фасо
това е в самото начало на града. Най вероятно да е тихо, но пък е отдалечено от всичко. Градчето е малко и разстоянията не са големи.

В момента няма народ. Много заведения са затворени. Има свободни квартири. Обходната пътека от север е осветена само по средата, при Додо.

# 98
Може ли да ми предложите някое хотел че до Южния плаж, от което сте останали доволни ☺️

Панорама

# 99
  • Буркина Фасо
идваш и на място избираш. има свободни места.

# 100
  • София
Как е времето в Китен? Чета,че нещо по от рано има вятър из други плажове и морето е бурно.

# 101
  • Буркина Фасо
жега е. вятър лек има на плажа, но е жега. гледай камерите колко е бурно морето. водата е топла.
има затворени хотели и заведения. хората са малко. цените са една идея по-скъпи.

# 102
Серизно ли са по-малко туристите, аз като звънях още преди месец и нагоре даже, навсякъде беше пълно и ми казваха едва ли не, че съм закъсняла. А кои заведения са затворени, че си имам едно-две любими, които посещавам задължително.

# 103
  • София
Традиционно Китен се претъпква през август. Юли е по-приятно място по мои наблюдения.

# 104
  • Буркина Фасо
Серизно ли са по-малко туристите, аз като звънях още преди месец и нагоре даже, навсякъде беше пълно и ми казваха едва ли не, че съм закъсняла. А кои заведения са затворени, че си имам едно-две любими, които посещавам задължително.
сравнявам според последните 11 години по едно и също време. до вчера нямаше.  днес са повечко, но може да са дошли за 2-3 дни.
от стълбите на южния до лятното кино нищо не работи. само една местна жена с/у луна парка при читалището. при лятното кино работи заведението за пици. по-надолу  Beer House не работи. с/у него Kosel работи, но е с нов собственик. по Атлиман заведенията работят, но винаги има свободни маси.
питай за кои точно заведения се интересуваш.

Общи условия

Активация на акаунт