На море в Китен - 2024/2025 г.!

• 34 854
  • 491
  •   1
Отговори
# 435
  • Буркина Фасо
тя, общината не може да се справи с едни кошчета за боклук вие искате да поддържа 1 км плаж?!?!
на 4-я ден изхвърлиха тези по стълбите за южния.

# 436
  • загубено
Общината не че не може, тя не иска.

# 437
Здравейте, за пръв път ще ходим в Китен. На Атлиман ще сме, но по принцип обичаме да се разхождаме. Моля да препоръчате хубави заведения в Китен, и най-вече хубава храна, качествена...

# 438
  • Буркина Фасо
тази година липсват гл.готвачи по заведенията. в голяма част от заведенията се педлага едно и също - пилешко/свинско  на тиган, на скара, жулиени или в някакъв сос.  останалото е полуфабрикати. риби предлагат навсякъде. някъде се надценяват и приемат туристи, но нямат нужния персонал и поръчките се бавят.
Кати, Тропикана, Лагуна, Патая са почти винаги пълни. явно имат стабилни готвачи. Рибния ресторант на пристанището също е препълнен, но и скъпичък.
в китайския също има много народ. китаеца на бегом сервира. грамажа на порциите е по-голям и трябва да се има впредвид. не издават кас.бележки и не може да се плаща с карта.

# 439
Здравейте, за пръв път ще ходим в Китен. На Атлиман ще сме, но по принцип обичаме да се разхождаме. Моля да препоръчате хубави заведения в Китен, и най-вече хубава храна, качествена...
Патая, Тропикана, това са по-сносните заведения, също харесваме и бистро Слънце, но то е по-скоро за обяд да се седне.

# 440
  • Буркина Фасо
Слънце-то тази година не ми хареса.  бедно меню.

# 441
Жалко, беше добре миналите години. Иначе за обедно меню сме сядали и на Кати, и на Златна котва, все сме хапвали доволно.

# 442
  • Буркина Фасо
добре е, че VIP картите важат.
концепцията за изхранване като цяло не ми допадна в заведенията. някак си не ми се връзват 9.90 лв за един омлет.  2 яйца и малко кашкавалче (имитиращ продукт) не ми се връзват в тези 9.90.  кашкавала правеше по-малки конци, отколкото козунака, който правя за Великден. Smiley   близо 50 мин. чакане да ти донесат един винен кебап, който е приготвен предварително и трябва само да го сипят в чинията. и при положение, че нямаше много хора и поръчките може да дойдат за отрицателно време.

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 15:51 от ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

# 443
Мнения за вилно селище Жасмин Бодуров от тази година?
Запазили сме за края на август

# 444
  • Пловдив
Здравейте почиващи в Китен, надявам се да си изкарате прекрасно!
Не сме ходили в Китен от 10 години, но сме  решили следващия уикенд да сме там.Въпроса ми е дали бихме си намерили  2 нощувки на място? И какви са горе долу цените в къщи за гости?

# 445
  • Буркина Фасо
мисля, че няма да е проблем.  доста свободни места оставихме преди дни Smiley
предполагам, че цени от 20 до 30 лв. на легло може да се намерят. някои дават цена на стая.

# 446
Отворете букинг да се ориентирате. Зависи разбира се от локацията, дали имате претенции. Иначе да може да се намери и по-евтино. Но главно двойни стаи са м/у 80-100лв, поне в района където сме ние. 😃

# 447
  • софия
След голямо умуване между Приморско и Китен, за пръв път ще посетим Китен , хотелът е Куин Нели Парк. Ще бъдем началото на септември и надеждата ми е за плажа...Ами да е една идея по-спокойно.
По време на почивката ,дъщеря ми ще има рожден ден,та с какво мога да я изненадам в градчето ? Предполагам ще търся малка торта да поръчам,ако имате предложения от къде... Разходка с корабче, яхта или нещо подобно,но не екстремно...
И също, има ли къде да се паркира около хотела , в случай,че не използваме паркингът към него?

# 448
  • В.Търново
Дете на 14г е паднало нощес  от терасата на хотел в Китен. Било е детски лагер. Знае ли се кой е хотела?

# 449
  • Резерват "Северозапад"
След голямо умуване между Приморско и Китен, за пръв път ще посетим Китен , хотелът е Куин Нели Парк. Ще бъдем началото на септември и надеждата ми е за плажа...Ами да е една идея по-спокойно.
По време на почивката ,дъщеря ми ще има рожден ден,та с какво мога да я изненадам в градчето ? Предполагам ще търся малка торта да поръчам,ако имате предложения от къде... Разходка с корабче, яхта или нещо подобно,но не екстремно...
И също, има ли къде да се паркира около хотела , в случай,че не използваме паркингът към него?
Преди 3 дни се върнахме от Куин Нели.
За цената си хотелът е перфектен.
Паркингът е 15 лв. на ден. Извън хотела е трудно да се намери безплатно място за паркиране, но можете да пробвате. Ние си оставихме колата под прекрасните сенки на хотела и не я потърсихме 5 дена.

Общи условия

Активация на акаунт