На море в Гърция 2024 - I

• 65 282
  • 769
  •   1
Отговори
# 120
Извинявам се, ако прозвучи грубо, но преди да зададете въпрос е добре да попрочетете малко назад в темата. Ако го бяхте направили, щяхте лесно да се ориентирате, че в тази тема не се обсъждат ол инклузив почивки.

# 121
  • софия
Както и че темата не е ТА, в която влизаш, задаваш параметри и се дават предложения по завката.
Да приемем, че никой не може да надскочи себе си 🌊

# 122
  • София
Здравейте, търся мнения за хотели на база all inclusive на о. Крит. Тази година на там сме се насочили началото на м.Юни.
За хотел не мога да помогна, но ако целта е къпане в морето (АI го свързвам само с цял ден лежане на плажа), сменете периода.

# 123
  • София
Здравейте,
Бихте ли ми предложили хубаво местенце на Касандра, за последната седмица на Юни. Ходили сме по другите ръкави, но на дъщеря ми и е интересно да види и трите, та… Иска ми се да е някое спокойно местенце с хубави места за хапване. Ако предложите и хубави плажове, които да не се “пръсват по шевовете”, ще съм още по-благодарна.

# 124
Здравейте, търся мнения за хотели на база all inclusive на о. Крит. Тази година на там сме се насочили началото на м.Юни.
За хотел не мога да помогна, но ако целта е къпане в морето (АI го свързвам само с цял ден лежане на плажа), сменете периода.
Защо няма ли да е топло тогава?

# 125
  • София
Защо няма ли да е топло тогава?
Водата ще е студена. Доста хора в темата са споделяли. А аз имам лични впечатления от миналата година от Родос, който не е много по-различен като разположение. Едва преди да си тръгнем на 13-ти юни се топнахме. Преди това опитахме няколко пъти на различни места и водата беше много студена. Иначе температурите са летни и става за плаж.

# 126
Звънче,това към мен ли беше? Неподходящо е да искам в тази тема съвет за ТА ли?

# 127
Звънче,това към мен ли беше? Неподходящо е да искам в тази тема съвет за ТА ли?
Не, към мен е 😊

# 128
  • София
Ние бяхме на Крит от 04.06.2019 и наистина имаше места с много студена вода. Най-студена беше на Елафониси. Не че пропуснахме къпането, но го разредихме. На Ставрос обаче водата беше ОК. На 10.06., когато си тръгвахме, вече се беше постоплила. Но не всяка година е така, 2019 зимата се забави повече от обичайното.

# 129
  • В средата на времето
Аз резервирах почивката на о. Крит от средата на юни за 10 дни и ако е студена водата, ще бъде много неприятно. 🙄 Признавам си, че съм пропуснала постове за Т на юнските води.

# 130
След средата на месеца обикновено е напълно ОК, ако няма някакви аномалии.

# 131
  • София
От средата на месеца е малко вероятно да е студена. Вие в коя част на острова ще почивате? Температурата не е еднаква на всички плажове.

# 132
  • Стара Загора
Ние бяхме от 19 юни , и беше навсякъде топла. Първите дни бяхме в района на Ханя-  Елафониси, Кедродасос, Фаласарна, Палеохора. За мен беше добре, а аз съм си зиморничева. Направи ми впечатление, че всеки ден ставаше все по-топла, което ме навежда на мисълта, че тогава се е стоплила хубаво.

# 133
  • В средата на времето
Вие в коя част на острова ще почивате?

Първо сме в Ретимно и след това - Агиос Николаос.

# 134
А автобуси до къде в Гърция има? Съжалявам, но наистина нямам идея, виждам някои фирми,но малко ми е объркано и предпочитам препоръка. До място, което е близо до красив плаж,има плажна алея с тавернички и в градчето е приятно. Ако и мястото е малка къща с нощувки за шестима човека накуп, ще е супер!

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 19:05 от arino

Общи условия

Активация на акаунт