Чакането ще приключи, чудото вече ще се случи. ~бебеправене 427~

• 34 555
  • 934
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, нещо тази сутрин като си видях часовника и се притесних... не е ли много нисък този пулс.. това са най-високата и най-ниската стойност за през нощта. Сега в пълен покой е до към 64, което е горе-долу добре, ама тези... Аз не знам дали е задължително с тромбофилия да се посещава кардиолог, но за мое успокоение разбира се,че ще го направя😅

# 316
Тити, ако спортуваш редовно, особено кардио, е напълно възможно да имаш по-нисък пулс в покой. ММ едно време като бягаше често беше с пулс 55, лекарите винаги се чудеха. Аз пък спортувам, ама ми е супер висок пулса, с едно бързо ходене мога да вдигна 170. Ходила съм на кардиолог и ми казва, че всичко е наред. Затова трябва да наблягам на кардиото.

Ако не е типично за теб, отиди да те видят.

# 317
Mommy Хич не спортувам, ММ даже ми се кара, защото мен така да го кажа ме е страх от студеното време и почти не излизам. Мен ме притеснява това, че щом легна и имам тежест в гърдите. Определено ще посетя и кардиолог. Интересна работа😄

# 318
47, ако е по време на сън е ок.

# 319
Tity, нормално по време на сън да е нисък. Моя е обикновено около 46, ето ти дори от онзи ден - най-ниска стойност 44
Скрит текст:
На мен проблем са ми пиковете до и над 120 в покой или при минимално усилие, но ходих на кардиолог, сложиха ми холтер екг и ми каза лекарката, че рядко вижда толкова перфектни резултати от холтера. Напомни ми, че сърцето е мускул и му трябват тренировки, за да поддържа по-равномерни стойности и високия пулс да е запазен само за натоварване. И ми изписа билкови успокоителни Grinning

# 320
Зачудвала съм се дали имам нужда от такъв часовник, но вече се убедих, че не ми трябва. Едно нещо, което да не ми носи допълнителна тревожност Grinning . Иначе и на мен за сън ми се струва нормална стойността.

BeLive, надявам се всичко да мине благополучно и да я отрепете тая гад от раз.
АА, радвам се, че всичко е наред след прегледа и когато решите ви пожелавам да се случи бързо и успешно до финал. Планували ли сте нещо друго като изследвания и прегледи или засега само почивка и добавки?
Мoonlit, Monita576, как сте момичета, по спомен тези дни май трябва да ви стискаме усилено палци, пожелавам ви успех, както и на всички други. Simple Smile
В темичките ни нещо напоследък са кът положителните тестове, но усещам, че съдбата ни готви нещо голямо и се надявам да избухнат поне няколко положителни теста в тази тема. 

Аз се реших и си записах час за хистероскопия при Калчев без упойка, без гелове. Стискайте палци да не пукна на масата. Grinning Междувременно имам един последен шанс преди нея да стане най-накрая нещо, поне за една имплантацийка си мечтая. За тази цел се хвърлям в боя с пълно бойно снаряжение.
1. Лентички за овулация да уцелим тайминга на нападението - налични;
2. Преферт гел за защита на войниците - наличен;
3. Оръжие - ММ ще осигури Laughing

ПП Не знам защо но този преферт гел дъъълго време го отлагах, май си мислех, че е само за хора без сериозни проблеми, ама като се позамислих тези дни, осъзнах, че той си е баш за хора с мъжки фактор и идеята му е да помага на войниците да стигнат златното яйце. Та ще му видим чудодейните сили този месец.

Скрит текст:
И май не ви бях дала ъпдейт от онзи път когато ви питах за приятелката. Исках да ви благодаря за съветите, писах ѝ един дълъг текст с обяснения още миналата седмица, всичко си казах. Нека кажем, че всичко в отношенията ни е наред, тя е чудесен човек, разбра ме, и аз се чувствам по-спокойна сега.

# 321
Момичета, я дайте мнение. Тая бледа сенчица дали може да е нещо? Предполагаема О преди около 10 дни, уж някакъв пик засечен с тестове, и ми се провижда нещо много бледо днес. Не вярвам да е станало точно тоя месец, но знае ли се дали се знае, не искам да се самонавивам...

# 322
  • Замък сред облаците
Муунлит, баааавно вадя сопата…. 😄

SGC, почивка, спорт и добавки при нас. Аз трябва да пусна контрола на ЩЖ и витамини другата седмица, за да ги подновя. Тя и АГ ми каза вчера, взимай фолиева, викам й - взимам, ама сега правя пауза да си проверя нивата. Аз близо 2 месеца пауза направих, де, ама няма лошо преди това 3-4 приемах.

Наси, ще пиша като вземем конкретни витамини.

# 323
Moonlit, направо си е положителен!

SGC, стискаме палци. Относно гелчето, аз също мисля да си го поръчам, защото ни свърши лубриканта и да позлваме поне такъв, който не вреди. Иначе имаме нужда от него основно като  съм извън дните покрай О, уж сега наближава, ама вчера ми се случи да ми потрябва. От това, което съм чела не е вярно, че такива лубриканти помагат, а по-скоро не вредят.

Днес съм при Ковачев аз и нямам идея какво да очаквам.

# 324
Ох, утре ще се пробвам да пусна едно ЧХГ да го видим...

# 325
Moonlit, розовее нещо там Heart Но аз винаги си имам едно наум за домашни тестове толкова рано... Знаеш - или кръвен, или нов тест след два-три дни и стискам палци да си е съвсем реална чертичката Flowers Four Leaf Clover

S.G.C, добър план! Действайте и дано не стигнеш до хистероскопия въобще Heart И се радвам, че сте се разбрали с приятелката ти и всичко е наред!

Сетих се още нещо да допълня за часовниците - пак според кардиолога, няма часовник, който толкова точно да мери пулса. Даже след холтера ме кара да проверя кога има отчетен пик от гривната, за да сравни резултатите и имаше някакви пикове, но не чак с такива стойности. Да, удобство са часовници/гривни, но да не забравяме, че не са медицински устройства.

Дано наистина скоро има много плюсчета в темата.
Скрит текст:
На мен наскоро ми стана много носталгично. Писала съм, че при предишния си престой в темата бях малко страничен наблюдател, рядко пишех, обаче чинно следях и чаках добри новини от всички. Онзи ден се опитвах да намеря един стар пост за упражнения след трансфер и търсих сред мненията, на които съм  цъкнала "полезно". Толкова много положителни тестове в тази тема си припомних, при някои жени си спомних колко дълго чакано беше, при други колко изненадващо бързо, като очакваха да има проблеми и освен, че ми донесе носталгия, този поглед към старите теми ми вдъхна отново надежда.

И всъщност се замислих, че въпреки всичко, което ми се случи след първия положителен тест, донякъде и моята история може да вдъхне надежда на някой и ако скоро нямам втори успех, може поне да си напиша историята на първото инвитро, дори за мен самата, за да си припомня, че има светлина в края на тунела.

# 326
Оооо, Moonlit там е, хич не ми прилича на сянка, ами си е розова. Бягай за кръвен. Хайде дано съм предизвикала съдбата и да видим повече положителни тестчета с успешен финал най-важното.

АА, аз тези почивки от витамини нещо почнах май да ги пропускам, защото последния път направих почивка 2 месеца от вит. Д и миналата седмица гледам, той на долна граница. Не знам дали просто не съм го усвоявала добре или бързо е паднал. Този път ще изследваме по-често. Вярвам, че и другите изследвания ще са Ок при теб, ти си машина.
2402,мале и аз вчера правих същото. Само че търсих инфо за преферт гел из темите от 2019 и 2020 и тогава доста неща ми направиха впечатление. Първо много повече момичета сякаш са пишели, сега май малко ми се виждат и имаше една тема на rave където май имаше 7 или 8 положителни теста за една тема. Пожелавам и ние скоро да бием този рекорд или поне да го стигнем.

mommy, аз донякъде точно заради това го взимам, че напоследък извън дните на овулация изпитвам сухота и сякаш имам нужда от допълнително овлажняване. Даже мислех за един гел който АА си спомням, че беше споменала,че ползва за дните извън овулация, ама забравих как беше. Стискам палци за прегледа днес, да мине добре. Simple Smile

# 327
Moonlit, стискам ти палци да се окаже реална и ЧХГ-то утре да го потвърди! Flowers Four Leaf Clover

АА, аз наскоро бях питала дали трябва да се прави почивка за фолиевата.. Е, явно си е трябвало. След 3 години пиене почти без прекъсване, сега съм над горната граница, та я спрях като го видях. Ендото каза след месец да я проверя пак, хематоложката пък направо каза да я спра до бременност и да я почна отново след положителен тест..

И аз си спомням, че преди редовно си имахме по 5-6 положителни теста и отгоре на тема, сега имаме теми и без нито един.. Сигурно повече четат, отколкото пишат новите момичета, надявам се ако има такива да се пристрашат и да споделят историята си. Nature Sparkles

# 328
  • Замък сред облаците
Глайтгелен Simple Smile

Иначе и ние имаме преферт и ще го ползвам като почнем пак.

Трябват си паузи. Зависи и колко време се приема, дози. Фолиевата е до година без почивка. После си трябва. Аз вит Д от 2021г приемам с почивки примерно. Обикновено са по-кратки, сега така се получи.

# 329
  • София
Моон, розовее нещичко, ама 10 дена след О е доста раничко да се хване Simple Smile Все пак стискам палци!
Аз се наложи да извадя по-тежка артилерия за носа... не стана само с чайове и инхалации - задръсти ми се синозита.... та пропускам Боуена тази седмица, че пък съм направила организация за Сурва и до събота трябва да съм пушка...

Общи условия

Активация на акаунт