Чакането ще приключи, чудото вече ще се случи. ~бебеправене 427~

• 34 546
  • 934
  •   1
Отговори
# 330
Аа, Moonlit стискам палци и пак много се развълнувах🫶🏻

# 331
Moonlit , отивай за кръвен! Мноооого стискам палци, и на крака и на ръце! Heart Hug

# 332
fayona, моя съвет е да си я следиш фолиевата по време на паузата. Аз юли бях за пореден път над горна референта, спрях я и като я проверих ноември беше паднала пък под долна граница. Та, очевидно при мен 3 месеца пауза са много.

shantall, бързо оздравяване!

mommy, успех днес на прегледа!

# 333
  • Замък сред облаците
Знаете че аз съм радетел на 11-12 дневното тестване, ама на сина ми хвана на 10 ден следобед туип тест Simple Smile
Сега с БХ също хвана на 10 ден. Но след имплантационно.

# 334
  • На изток от Ада
Sgc, мн поетично описание... Хайде успех и не само имплантация а бебе..
Moonlit, успех

# 335
Аз съм хващала с пиклив тест бременност и на 9 ден, ама както виждаме от последните няколко теста, понякога подвеждат. Ползвала съм easy@home и никога не съм имала такава розова черта, която да не е била истинска. Ама все пак кръвен, за да си сигурна!

Като казахте, аз също трябва да правя пауза от фолиева. За контрола на ТСХ мисля в събота сутрин да отида.

# 336
Moonlite стискам палци да се потвърди утре на теста!

S.G.S. аз имам още два ден-два и ще изчакам. Засега нямам нищо съмнително, така, че не залагам големи надежди. Успях да се свържа с Неовитро, изпратих въпросника и чакам да ми звъннат за час при Сенкова. Като имам час ще направим нови изследвания с ММ, за да сме полу-подготвени и така.

И едитвам, защото забравих да ти пожелая успех за хистерото при Калчев! Дано мине леко и безболезнено или просто да не се налага да го правиш, като ни изненадаш!

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 10:50 от Monita576

# 337
Moonlit Розова е чертичката, за 10 дни след О даже се вижда доста добре. Стискам палци и ЧХГ да е удовлетворяващо! 😊🍀

S.G.C. Хубав план, дано да се окаже успешен! 🩷 За овлажняването не мога да ти дам съвет, защото при мен проблемът е обратен 😁 За вит.Д от спрея бетър Ю съм доволна, приемам по 2000 на ден.

Mommy успех днес!

За пулса, моят всяка вечер пада до 40-45, като средната стойност за последните 7 дни ми е 59. Считам го за нормално да не се вглъбявам и да си търся проблеми, които нямам.

# 338
Moonlit и от мен палци, както казвате, време е. Иначе си мисля, че сега просто се е събрала приказкива група, а не че преди са били повече момичетата и тестовете. Няма лошо.

S.G.C. успех на хистерото! А за преферт, едно време си взехме и стана веднага. Сега дали е от това, никой не знае, ама си е факт, че 6 месеца бяхме пробвали и то с редовни маратони и следене на овулация. Та и аз мисля пак да се снабдя.

И аз мисля да правя една пауза на витамините февруари, само за фолиевата се чудя, дали да не взема поне някаква малка доза. Витамин Д мисля да не спирам, там съм все на долна граница и в момента взимам по 2000.

# 339
Момичета ще приемете ли при вас и едно много старо " куче" в бебеправетето.
Следя темата от 2018г. , като започнахме опитите. Бях част от нея през 2019, но малко след това разбрах чрез лапароскопия, че съм с ендометриоза.
Директно се прехвърлех в проблемното забременявяне.
Имам момченце от 4то ин витро, родено през юли 2022.
А днес е първи ден от цикъла ми и мисля да стартираме с опитите за второ детенце. Ще започнем с опити за естествено, но правим и необходимите стъпки и за репродуктивна клиника. Виждам че и тук много момичета минават по този път, затова се престраших да пиша, а не само да ви чета.
На кратко фактите за мен: на 37 години съм, имам 3 трансфера и 3 забременявяния. 2 от които неуспешни.
4Г/4Г мутация по ПАИ. Но спрях хепарина заради огромни кръвоизливи в първата половина на бременността. Мнението на хематолога беше, че хепарина не е причина за кръвоизлевите, но щом ги има вече трябва да се спре.
Ще помоля само да не се крититикува факта, че съм спряля хепарина. Достатъчно сълзи съм проляла от отчаяние как е най-добре да постъпя. Излагам само фактите такива каквито бяха при мен.

Тестът на Мoonlit, за мен е положителен, моите бяхя тякива 11ти ден след пункция. Правя само свежи трансфери до сега. Успех и нека расте ЧХГ.🍀🍀🍀

# 340
Добре дошла, Cinnamon, и да не се задържаш дълго! Flowers Four Leaf Clover

# 341
  • На изток от Ада
Cinnamon Cookie добре дошла отново!
Дано да стане бързо бебето

# 342
Cinnamon Cookie, добре дошла, пожелавам ти трудносите да са зад гърба ти, и този път да стане лесно, леко и безпроблемно.
Nasi, благодаря ти за милите думи и окуражаването, както и на всички други, които се включиха да ми пожелаят успех Simple Smile
Найсна, благодаря че сподели, точно такива мнения търсех, за да се надъхам. То е ясно, че от един гел чудеса не може да се очакват, но ми трябва нещо в което да вярвам, че може да допринесе дори и малко.

# 343
Канелена бисквитка, много се радвам да те видя в тази темичка ☺️❤️ Пожелавам ти този път нещата да се случат бързо, лесно и безпроблемно до здрав финал! 🍀🍀🍀
Успех на всички! ☺️

# 344
Moonlit хайде дано повлечеш крак и да се изпълни темата с много положителни тестове.
Добре дошла, Cinnamon cookie. Да бе се задържаш много Simple Smile
S. G. C. Може ли повече информация за този гел? Надявам се и аз на чудо.
Може ли и повече инфо за фолиевата киселина? Имам чувството, че много вода задържам от нея и качвам и килограми. Пия я от началото на нашите опити септември 2022 и я бях спряла за 3 месеца ( бях качила около 6 кг тогава) и сега пак смятам да я спра... Докторката, при моята ходим, каза да я пия, но направо ще се пръсна. Смятам другия месец да изследвам Б12, витамин Д и фолиева киселина, но въпреки всичко ми е интересно да чуя и друго мнение, дали някой не се е сблъсквал с подобен проблем. Имам едно момиченце и тогава започнах да пия фолиевата, след като бях научила за бременността.

Общи условия

Активация на акаунт