Чакането ще приключи, чудото вече ще се случи. ~бебеправене 427~

• 34 458
  • 934
  •   1
Отговори
# 690
Jakito, мерси за отговора! И благодаря на всички за стиснатите палци. 🤗 Моля се на всички да ни се случи чудото съвсем скоро. 🙏🐣

Попринцип при Станулов има една жена, която отговаря за изследванията и точно тези неща ми ги обясни тя, тъй като и аз бях уплашена и писах на вайбър. Успех ти желая и дано скоро имаш положителен резултат

# 691
Честито Moonlit,
Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност с щастлив финал близо до термин 🌹🌷❤🍀

# 692
Moon, лека бременност и успешен финал!!! 🍀🍀🍀❤❤❤

Успех, Ванила🍀🍀🍀

flowering, чакаме те с положителен тест! 🍀🍀🍀

# 693
здравейте момичета пак съм аз ако си спомните бях с закъснение днеска е вече 8 мия ден
в първите си дни бях правила тестове но бяха отрицателни и си чаках цикълът да дойде но не дойде днеска минах от аптеката да си купя още един за всеки случай с много нередовен цикъл съм дори немога да кажа с кой ден съм в закъснение защото винаги различно
направих теста точно преди 5 минути и се огледах има много бледа черта дали само аз я виждам незнам ще кача снимка тук и на още едно място знам че има специална тема за това

# 694
Пеят ангели небесни,
Носят дарове чудесни.
Богородица ни благославя,
С плодородие ни тя дарява.
И ето, малки сърчица във нас туптят,
Дългоочакваните рожби кротко спят.
И сънуват сънища прекрасни,
Изпълнени с любов и ласки. Heart

# 695
  • Замък сред облаците
здравейте момичета пак съм аз ако си спомните бях с закъснение днеска е вече 8 мия ден
в първите си дни бях правила тестове но бяха отрицателни и си чаках цикълът да дойде но не дойде днеска минах от аптеката да си купя още един за всеки случай с много нередовен цикъл съм дори немога да кажа с кой ден съм в закъснение защото винаги различно
направих теста точно преди 5 минути и се огледах има много бледа черта дали само аз я виждам незнам ще кача снимка тук и на още едно място знам че има специална тема за това

Не е валиден тестът, чертата не си е на мястото. По-добре повтори с друг Simple Smile

# 696
  • На изток от Ада
Има черта но не е където трябва,пусни кръвен

# 697
  • София
Момичета... обадиха ми се с дата и час при Сенкова... ама забравих да попитам... там на място дали ще ни пуснат някакви изследвания или аз да нося всичко, което имам... на ММ спермограмата му е на почти 2 години... предполагам там ще пусне нова?! 🙄
Всичко ще ви пуснат, ам все пак носикаквото имаш, за да им е някакъв ориентир.

# 698
Tt999,  днес си мислех за теб, явно слагаш малко повече капки на  тестовете или пък все дефектни някакви се пададт, доколкото си спомням и предния беше дефектен. Според мен да не чакаш, а да пуснеш кръвен, така повече няма да се чудиш, а и нас ще зарадваш ако е положителен

# 699
Moonlit супер ЧХГ и прогестерон Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Аз по тази тема имам коментар:
При мен в момента стресът не е толкова от това, че още няма бебе, а от ангажиращи работодатели и роднини. Мислех наистина да сменя работата въпреки опитите, но все си казвах "ами ако сега стане". Знаете как е в БГ, за съжаление не сме особено защитени и аз имах приятелка, която я уволниха преди изпитателния й срок щом разбраха, че е бременна. И като го имам този пример търпя, и не смея да се реша на тази стъпка. В същото време точно преди да почнем с опитите бях изкарала 2 седмици главоболие точно от стрес на работа и липса на почивка.
Смело си сменяй работата, ако вземеш, че забременееш в изпитателен срок и работодателя разбере някак си и е тъпак и те съкрати, ще те назначат обратно във фирмата с роднините и ще взимаш болничен, айде са.
Аз пък друг пример да дам, бях на една работа от 2018 и ми харесваше, но март 2020 ме прехвърлиха по друг проект иииии там не бяха никак добре нещата, но понеже ми наближаваше времето за транфер, не съм търсела друго, че нали няма за кога, но ме хедхънтха така да се каже, много ме убедиха да ида на едно интервю, хич не ми беше важно дали ще ме харесат, може би даже това помогна да ме харесат Simple Smile, а после и 3 седмици мислех дали да се съглася .. Simple Smile те пък си ме изчакаха. Оказа се много подходяща за мен работа и се изпълних с енергия и смятам, че ми донесе късмет. Освен това не ме съкратиха като забременях, а си бях в изпитателен Simple Smile

И отделно, четох една статия как голям процент от хората правим така, че отлагаме щастието, мислим че то е в бъдещето. Не гледаме да сме щастливи сега, а да работим за това дето сме си намислили, че ще ни прави щастливи. Примерно като имаме деца или като станем началник или като завършим университета или като станем йога гуро в инстаграм. А то щастието не е в големите неща, то е в детайла. Пак можем да си ги искаме нещата, старайки се обаче да си живеем добре. Нещо такова. Много ми хареса Simple Smile

п.п. Или пък да решим, че ще сме щастливи като имаме внуче примерно и вместо да идем на някоя готина екскурзия се стискаме, щото нали внуче ще имаме, ама нещо се бави и да тормозим сина си/дъщеря си/снахата/зетя.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 21:43 от Одри ♡

# 700
Одри, аз четох същото в една книга за икигай, т.е японската причина за дълъг живот. Ики -да живея, гай- причина. Т.е всичко идва от малките неща и от устойчивостта, да намериш щастието в малките радости. И точно това беше написано, че все чакаме нещо, за да сме щастливи, а всъщност трябва да намираме причина всеки ден.

# 701
Муун, чудесни резултати! Пожелавам ти една прекрасна бременност! 🍀
"Плоски епителни клетки, масово лактобацили, липсват левкоцити, частична цитолиза."- това е коментар към всяка една перфектна вагинална флора. Щеше да е притеснително, ако не са масово лактобацили 😁 Те трябва да преобладават и колкото повече има, толкова по-добре. Те ще те предпазят от инфекции. ☺️

# 702
Притеснението ми дойде от цитолизата. Не бях чувала за това състояние, но доколкото прочетох има и такова нещо като свръхразвитие на лактобацилите, което също не е добре.

# 703
Притеснението ми дойде от цитолизата. Не бях чувала за това състояние, но доколкото прочетох има и такова нещо като свръхразвитие на лактобацилите, което също не е добре.
Ако нямаш оплаквания, значи всичко е наред ☺️ Може да си направиш една алкализираща диета за всеки случай.

# 704
Одри, аз четох същото в една книга за икигай, т.е японската причина за дълъг живот. Ики -да живея, гай- причина. Т.е всичко идва от малките неща и от устойчивостта, да намериш щастието в малките радости. И точно това беше написано, че все чакаме нещо, за да сме щастливи, а всъщност трябва да намираме причина всеки ден.

съгласна съм с вас и одри
трябва да се радваме на всичко в най малките неща
защото в библията го пише че ние сме гости на тази земя днеска на има утре не
всичко е гонене на вятъра неусетно минават годините
вдълбаваме се в проблеми и в това което искаме
трябва да се радваме на живота си да се борим за да сме щасливи

Общи условия

Активация на акаунт