Чакането ще приключи, чудото вече ще се случи. ~бебеправене 427~

• 34 417
  • 934
  •   1
Отговори
# 795
BeliVe, аз цял живот съм по същия начин.
Имам бяло течение, което много пъти сме изследвали и никога, нищо не се е изолирало.
Явно има жени, при които просто е по-силно изявено.
Сякаш леко понамаля след като станах на 30+, но като по-млада и мен доста ме шашкаше.

# 796
Аз се включвам с предложение за следващата тема :
Баба Марта носи новини добри, щъркът декември ще ни навести.

# 797
Believe , това е цервикална слуз. Има жени, които постоянно я имат, но е различна в различните фази на цикъла, ако няма мирис, парене, сърбеж или различен цвят всичко си е топ.

Да, но мислите ли, че честата употреба на ежедневни превръзки е вредна?

# 798
Ами възможно е, но да кажат по-запознатите.

Believe , това е цервикална слуз. Има жени, които постоянно я имат, но е различна в различните фази на цикъла, ако няма мирис, парене, сърбеж или различен цвят всичко си е топ.

Да, но мислите ли, че честата употреба на ежедневни превръзки е вредна?

# 799
  • Замък сред облаците
Вагината е самопочистващ се орган и постоянно отделя секрет - при някои повече, при други по-малко.Бялото течение е възпалителен процес. Ако няма такъв, се нарича левкорея. Принципно се води нормален процес, аз винаги съм го имала. Но ако преобладават левкоцити за сметка на лактобацили обичайно е по-обилно (и извън фертилните дни). И съответно е нарушен баланса и следва да се прилагат продукти с лактобацили вагинално и/или орално (гинофит, лактажин, лактофлор, биозин лакто нещо си, биоклин актигел и др.). При баланс в лактобацилите обичайно не оставя петна по бельото освен във фертилните дни.

Ежедневните превръзки са среда за бактерии при нонстоп носене, най-вече гъби. Моят съвет е да се види нивото на лактобацилите и оттам да се вземат мерки, ако трябва.

# 800
Днес доста лирични отклонения, но си мислех как ще е много интересно и вдъхващо надежда, да има една тема, в която да се събират/публикуват всички истории от началото на всяка нова тема. Ей така, за да се препрочитат или пък за жени, които не пишат тук, а просто търсят мотивация и утеха, и искат да видят, че не са сами в това, което преживяват, както  и че няма невъзможни неща! Smirk

# 801
Anigo, нещо като коментарите на всички орисници на едно място, а и не само те, понеже има и много успели жени, които не са били такива.
ПП Аз също съм с по-обилна ЦС.

# 802
А, да естествено и на всички други! Heart

# 803
  • София
струва ми се, че има тема - как успяхме или нещо такова беше.
иначе и аз съм с по-обилна цс от ученичка още, колко ли микробиологии съм пускала и винаги всичко е чисто.

# 804
Пфу много сте писали бре.

За раздора мога да кажа, че на мен някои хора ми натискат понякога мои си бутони, често без да искат. Те хората не са виновни, че бутона е там.
Имах в отчетната примерно една дама, с много загуби, много тревожна, което на мен никак не ми понесе в онзи момент, да кажем примерно - някои от писанията и бяха, че едва ли не ако не вземем сега едиква си добавка, край с бебето. Та мен ми влизаше точно с това, че успяваше да ме зарази с тази своя тревожност, а аз исках да съм спокойна, много ми беше важно. Но не можех да обясня точно какво ми бърка в здравето и излизаше, че спорим за добавката.
Сега ми е много симпатична дамата, като попадна на нещо дето е писала ми е приятно да я чета.

.Първи преглед( докато съм в цикъл)  фоликул 16мм, втори преглед след 3 дни стои 16мм, трети преглед след 2дни 20 и няколко мм и четвърти преглед след 3 дни 26-27мм и се спука, като О беше късна всъщност заради аномалиите Grinning
Аниго, по време на цикъл по-бавничко растат. После по около 2мм.

kukuruku1234, знам те кой си, раздвам се че писа, стискам палци да е успешно Purple Heart

# 805
струва ми се, че има тема - как успяхме или нещо такова беше.
иначе и аз съм с по-обилна цс от ученичка още, колко ли микробиологии съм пускала и винаги всичко е чисто.

Съгласна съм ама е доста неприятно от гледна точка на дискомфорта, който се усеща с мокро бельо .... 🤦‍♀️🫢🤣

# 806
Ох, това с бялото течение ми е много познато... И аз си мислех, че това е нормалното ми състояние, но уви след полов контакт при мен се засилваше. В един от прегледите репродуктивния предложи да пуснем ПСР тест за уреаплазма, микоплазма и хламидия. Излезе уреаплазма парвум, след като я излекувах забравих за мокро бельо ...
Сега вече мога да кажа, че е в нормално количество при мен около овулацията.

# 807
Ох, това с бялото течение ми е много познато... И аз си мислех, че това е нормалното ми състояние, но уви след полов контакт при мен се засилваше. В един от прегледите репродуктивния предложи да пуснем ПСР тест за уреаплазма, микоплазма и хламидия. Излезе уреаплазма парвум, след като я излекувах забравих за мокро бельо ...
Сега вече мога да кажа, че е в нормално количество при мен около овулацията.

С какво се лекувахте?

# 808
Believe, направихме два курса на лечение, лекувахме се и двамата с ММ. За жалост първият курс антибиотици не даде резултат, но той беше и по кратък като времетраене.
Вторият и успешен курс за лечение беше с Вибрамицин за 10 дни по определена схема, Невробекс 10дни и Прокомбо за 10 дни.

# 809
Стиснати палци за Кактус, 2402 и Кукуруку.
Ако пропускам някой, не е умишлено. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт