Чакането ще приключи, чудото вече ще се случи. ~бебеправене 427~

• 34 005
  • 934
  •   1
Отговори
# 855
Билийв, сега писах на ЛЛ по вайбър и чакам да каже дали ще ми изпише нещо или ще ме праща на уролог. Надявам се на ципрофлоксацинче, много го уважавам 😅
Да чукам на дърво, нямам големи оплаквания, мислех че са песъчинки.

АА, какви ти бяха симптомите?

# 856
  • Ст Загора
Аа и ти ли ? Ей тази Ешерихия коли. Трябва да пусна мб аз . Последно нямах

# 857
  • Замък сред облаците
Билийв, сега писах на ЛЛ по вайбър и чакам да каже дали ще ми изпише нещо или ще ме праща на уролог. Надявам се на ципрофлоксацинче, много го уважавам 😅

Аз след раждането имам едно усещане за недоизпразване на мехура, което го отдавах на напъването, ама знам ли дали не нося бактерия оттогава. Октомври мин година имах усещане сякаш преминава песъчинка и се каня все да ида на уролог. Сега имах лек бодеж при пишкане, сякаш минава песъчинка и 1-2 точки кръв върху тоал х-я в неделя (след това не). Иначе е един мнооого лек дискомфорт и все имам да доизпишкам още малко. Иначе съм правила цистит преди 15г с много парене, пишкане на кръв и тн, няма общо като симптом сега.

# 858

Аз след раждането имам едно усещане за недоизпразване на мехура, което го отдавах на напъването, ама знам ли дали не нося бактерия оттогава. Октомври мин година имах усещане сякаш преминава песъчинка и се каня все да ида на уролог. Сега имах лек бодеж при пишкане, сякаш минава песъчинка и 1-2 точки кръв върху тоал х-я в неделя (след това не). Иначе е един мнооого лек дискомфорт и все имам да доизпишкам още малко. Иначе съм правила цистит преди 15г с много парене, пишкане на кръв и тн, няма общо като симптом сега.

Ще чакам да споделиш какво са ти назначили.

# 859
Здравейте, момичета, включвам се и аз днес, последните дни само хубави новини покрай мен и се чувствам доста добре🤗.

Честито на Дрийм, пожелавам и на теб една хубава и спокойна бременност до финал! 🍀🍀🍀

Ешерихия е ужасна, на мен преди 6-7 години ми излезе за пръв, след като направих цистит, след това не съм имала нищо такова(дано така да си остане). Иначе пих антибиотик някакъв 2 дни, но цялата станах в ситни пъпки, спрях го и продължих само с чай от мечо грозде и сушена червена боровинка, чат-пат взимах и уринал иии мнооого вода, та, ми мина това чудо. Чая от мечо грозде силно го препоръчвам- много е добър за такива неща.

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 19:17 от miaa7

# 860
Дрийм, честито! Страхотни новини!

Аз съм с въпрос, отново. Може на някой да му се стори глупав, за което се извинявам.
Вашите мъже имат ли SDI тест ( за ДНК фрагментация), ММ досега е пускал само разширена спермограма по Крюгер.
Като гледам май възможно най-много информация дава SDI.
Днес по случайност си разглеждах в Тик Ток и попаднах на лайф с д-р Я. Малинов. Обясняваше, че при спермограми с 3-4% нормални сперматозоиди по Крюгер и с голям процент дефекти по главата и шийката на сперматозоида се касае най-често за проблеми с ДНК материала, който носи. Каза още, че такива сперматозоиди не успяват да оплодят яйцеклетката именно затова.
Та, аз се зачудих ... ММ е с тератозооспермия и по Крюгер критериите показват, че има най-много сперматозоиди с главови дефекти... Sad

Май е най-добре да пуснем SDI ...

Какво е вашето мнение по темата?

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 20:25 от emiliq.k

# 861
Здравейте! От известно време Ви чета ,реших да се представя и да ви пиша за кураж! 🙂
С ММ вече имаме едно детенце, което се получи доста лесно и бързо. Минаха няколко години и решихме да си имаме второ,но вече повече от година не се получава. Минахме през АГ, стигнахме и до репродуктивен.
Изследванията, които сме минали са :
-хормонални и фемофлор, хламидии и АМХ - в норма . С леко изразени ПКЯ съм.
- уреа,микоплазми,хламидии и микробиология при ММ- всичко чисто
-спермограма, правена в репродуктивна клиника, която е с 2% нормална морфология..но добра подвижност и количеството,което според лекаря не би трябвало да е проблем.
Неприятното беше, че ММ се оказа с двустранно варикоцеле, насочват го за операция.
А утре на мен ми предстои цветна снимка, от която доста се притеснявам..

# 862
Дрийм, честито! Страхотни новини!

Аз съм с въпрос, отново. Може на някой да му се стори глупав, за което се извинявам.
Вашите мъже имат ли SDI тест ( за ДНК фрагментация), ММ досега е пускал само разширена спермограма по Крюгер.
Като гледам май възможно най-много информация дава SDI.
Днес по случайност си разглеждах в Тик Ток и попаднах на лайф с д-р Я. Малинов. Обясняваше, че при спермограми с 3-4% нормални сперматозоиди по Крюгер и с голям процент дефекти по главата и шийката на сперматозоида се касае най-често за проблеми с ДНК материала, който носи. Каза още, че такива сперматозоиди не успяват да оплодят яйцеклетката именно затова.
Та, аз се зачудих ... ММ е с тератозооспермия и по Крюгер критериите показват, че има най-много сперматозоиди с гласови дефекти... Sad

Май е най-добре да пуснем SDI ...

Какво е вашето мнение по темата?

Задължително. Доколкото знам може да няма сериозни отклонения но днк фрагментациите да са високи. Ние направихме! Много пъти сме писали в темата и съветваме задължително да се пуска и днк фрагментации.

# 863
Ние направихме разширена по Крюгер и sdi тест в надежда, казаха, че било хубаво и това да се пусне, пък и в крайна сметка щом става с една проба, защо да не се пусне. Единствено на него му казаха, че заради теста се забавят малко резултатите, понеже чакат да се съберат малко повече проби, за да пуснат апарата.

# 864
Здравейте, Микмар. Вашата история е почти същата, като нашата. И ние имаме едно детенце. Нашите опити са вече почти година и половина. 
Краят на ноември бях на цветна снимка без упойка, не беше нещо страшно. Цялата процедура беше 10 минути със събличането. Усещането беше доста неприятно, болка имаше, но и къде по-страшни неща съм минала.
Момичета, може ли да попитам да дадете мнение? Може ли от спирането на инозитол и МВИ да се удължи цикъла? Спрях ги, пиех ги повече от 6 месеца.  Последните два бяха по 35/36 дни. Дотогава най-дългият е бил по 31.

# 865
Дрийм, честитоооо ❤
Момичета, спрете се с тая ешерихия, аз се отрових от антибиотици заради нея и яко почва да ме дразни вече!
Иначе чакам да минат 14 дни от антибиотика да проверя дали се е изчистила. И да пусна микробиология, че сигурно съм разбутала нещата. Иначе силно препоръчвам уробиотик успоредно, на мен много добре ми подейства (има малко подсладители, ма за 10 дни става). Или си вземете д-маноза и боровинка отделно, същото е.

# 866
Почнах го прогестерона значи. Ей, голяма сила е форумът - освен че си помагаме със знания, си помагаме и с опит, което е безценно ❤️

# 867
здравейте момичета добре че е форумът да си споделяме тука може да намерим много отговори на въпросите ни
моето закъснение още е така няма цикъл няма и положителен тест не помня вече на кой ден направих последния тест
знам че всички ще ми кажете да ходя на лекар за такова голямо закъснение но ме е страх
и се надявам че с късна овулация и съм бременнна или от само себе си ще ми дойде
днеска е 9 ден от закъснението

# 868
здравейте момичета добре че е форумът да си споделяме тука може да намерим много отговори на въпросите ни
моето закъснение още е така няма цикъл няма и положителен тест не помня вече на кой ден направих последния тест
знам че всички ще ми кажете да ходя на лекар за такова голямо закъснение но ме е страх
и се надявам че с късна овулация и съм бременнна или от само себе си ще ми дойде
А ти на кръвен пак беше отрицателен или?

# 869
А ти на кръвен пак беше отрицателен или?

не съм правила кръвен тест

Общи условия

Активация на акаунт