Чакането ще приключи, чудото вече ще се случи. ~бебеправене 427~

• 34 992
  • 934
  •   1
Отговори
# 150
Тити, съжалявам, но и аз като АА мисля, че това е по-добрия вариант. Ти така или иначе щеше да разбереш на пренаталния тест и да се чудиш какво да правиш. Така поне тялото ти е решило в по-ранна седмица. А и според мен е добър знак, че няма някакви инфекции или имунологични нарушения при теб, просто ДНК то така се е свързало този път .Съвсем не значи, че следващия път ще се случи пак.

# 151
Знам, че има други теми за снимката, която ще кача (увеличете си яркостта😁), но вашето мнение ми е по-важно;)
Днес сутринта правих тест, като във времето за отчитане видях втора черта, ама толкова невзрачна, че си казах, че си въобразявам. То камерата на тел не я ловеше, обаче не го изхвърлих. Исках да видя дали като изсъхне ще има нещо на същото място, та сега не знам какво да мисля. Преди 2-3 дни пак на престо ( във времето за отчитане) имаше някаква въображаема черта, както се казва с лупа да я търсиш 😄 Имам още 3-4 дни до М, като този месец не мога и със сигурност да кажа кога е била О.
Скрит текст:

# 152
  • Замък сред облаците
Я беги на кръвен утре, да не те погна с голямата сопа 😁

# 153
И аз това ще кажа😅 много се развълнувах, стискам палци Anigo❤️

Я беги на кръвен утре, да не те погна с голямата сопа 😁

# 154
Anigo, 3-4 дена преди М само кръвен ще ти каже със сигурност.
Иначе аз виждам чертичката, така че ти стискам палци едно ЧХГ да го потвърди! Flowers Four Leaf Clover

# 155
Аниго виждам чертата 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 стискам палци

# 156
Anigo, виждам я и аз и се надявам да се потвърди! ❤️

# 157
Има нещо, anigo. Дано тези дни се потвърди с кръвен или по-наситена черта!

# 158
Anigo,стискам ти палци ♥️И моят тест беше с много бледа черта,дори в деня когато трябваше да ми дойде.Вярвай и всичко ще бъде наред😘

# 159
Благодаряя ви Heart, обаче чак не ми се вярва, защото едва ли не трябваше да се взирам сутринта супер много и се чудя дали не е изпарителна като е стоял толкова теста. А и сега правих шуър и е отрицателен..
Утре пак ще тествам сутринта и май ще отида за кръвен Hug

# 160
Anigo и аз я виждам, стискам всички палци утре да се похвалиш с ЧХГ🍀🍀🍀

Поне нещо днес да ми повдигне духа!

# 161
  • Замък сред облаците
Благодаряя ви Heart, обаче чак не ми се вярва, защото едва ли не трябваше да се взирам сутринта супер много и се чудя дали не е изпарителна като е стоял толкова теста. А и сега правих шуър и е отрицателен..
Утре пак ще тествам сутринта и май ще отида за кръвен Hug

3-4 дни преди датата няма как да ти отчете шуърчек, камо ли вечер.

# 162
Anigo видях я чертичката веднага!🩷
Ако нямаш търпение отивай на кръвен утре, ако имаш след 2-3 дни а първа урина прави шуър, че тези престо нали не са много добри. Стискам палци!

Аз забравих да ви попитам, снощи ми дойде към 21ч вечерта. Според вас днес ли е по-редно да смятам за първи ден, защото от 3ти ден ще съм на стимулация?

# 163
Стискам палци, Anigo!
А в тази връзка, има ли тестове на пазара, които да отчитат 1-2 дни преди М?

# 164
Anigo видях я чертичката веднага!🩷
Ако нямаш търпение отивай на кръвен утре, ако имаш след 2-3 дни а първа урина прави шуър, че тези престо нали не са много добри. Стискам палци!

Аз забравих да ви попитам, снощи ми дойде към 21ч вечерта. Според вас днес ли е по-редно да смятам за първи ден, защото от 3ти ден ще съм на стимулация?

Да, днес ти е първи ден. Не са ли ти обяснявали в клиниката как да си отчиташ първия ден. Освен времето, значение има и кръвотечението. Трябва да е с червена кръв и да не е само зацапване.

Общи условия

Активация на акаунт