Чакането ще приключи, чудото вече ще се случи. ~бебеправене 427~

• 34 539
  • 934
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Гери, за гелчето:

https://remedium.bg/prefert-gel-vaginalen-lubrikant-za-zachevane … ora-h6-ml-79149/p
https://remedium.bg/lubrikant-za-zabremenyavane-4gr-8br-conceive-plus-059490/p
Спомага на плувците да стигнат целта, препоръчва се при мъжки фактор.

# 346
Gery666_ за Prefert gel мога да ти пейстна официалното описание за продукта от аптеката:
Скрит текст:
Вагиналният гел Prefert действа, като създава среда за оптимално придвижване на сперматозоидите към яйцеклетката. Неговите осмотични свойства осигуряват оптимални условия за свободно движение, което подпомага подвижността на сперматозоидите и е помощно средство за успешно придвижване към яйцеклетката. Снабден с неутрален водороден показател (pH) от 7,2, който предпазва сперматозоидите от прекалено киселинна среда и по този начин гарантира тяхното оцеляване. Вагиналният гел Преферт подобрява подвижността на сперматозоидите в сравнение с класическите, водоразтворими лубриканти.
Честно казано според мен ще помага при двойки с някакъв проблем със спермограмата и при жени с по-слабо овлажняване. Лично за мен идва една идея скъпичко удоволствие, даже се бъзикам с ММ, че вече всяко наше взаимно удоволствието ще ни струва 5-6 лв., Laughing че нали са 8 дози за 45лв.
Аз едно време като съм гледала образователни видеа за това как става зачеването и срещата на сперматозоида с яйцеклетката показваха колко път имат спермтозоидите да извървят до яйцето и как голяма част от тях умират поради агресивната среда на матката/вагината. Та от тази гледна точка това гелче според мен ще помогне да оцелеят повече сперматозоиди и да увеличи шанса за оплождане. 

# 347
  • На изток от Ада
За Перфект гел съм чела, не сме ползвали.
Аз не пия фплат в момента,чат пат пия понякога. Забравям ! И Вит д имам ама и той къде е? Все разчиствам и го сложиш някъде.
Иначе леко почти незабележимо ми прицапва. МЦ трябва да е утре или в събота..

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 12:06 от nasito8988

# 348
Moonlit и S.G.G, успех и на двете! Въобще на всички Simple Smile

Аз съм нова още и като влязох в темата преди месец някъде, и тъкмо тия дни си помислих как никой не се хвали с бременност. Чак такова криво ми стана. Силно се надявам наистина да почва да се случва вече и някой да счупи каръка.

Аз би трябвало днес да съм в О (вчера имах доста положителен тест на лентите) и се отчетохме сутринта с ММ. Мислех и чертах схеми, така го реших този месец. Изключително романтично беше да настройваме алармата преди тази за работа. И утре ще го повторим това упражнение, иии стискам палци, ако не друго, то поне да не психясам като предишните месеци през тия 2 седмици на безкрайно чакане и ровене всеки ден какво усещам. Май почва и без друго да ми писва вече от това. Този път си взех книга, с която да си отвличам вниманието. Мина и 1 месец откакто моя човек си пие добавките. Знам, че е рано, но дано вече има поне някакъв ефект.
Чудя се на своя глава дали да не отида след седмица да си пусна един прогестерон, че имах съмнения миналия цикъл, че не е ок. Та може да го направя и без това се реших да си пусна и пакета за мутации.

А този гел сега ме доядя, че не го купих и определено ще се снабдя за другия месец. Казах си, че си имам обилно ЦС, ама баш сега в О май намалява.

# 349
  • На изток от Ада
_snowflake_,хайде успех, тествай се и днес. Тестовете за О се правят от - до -
Sgc, иначе браво за решението за хистероскопията,аз съм мн страхлива и едва ли ще се навия без упойка...

# 350
Да, задължително ще се тествам, макар че и без друго утре сутринта пак съм решила да действаме. Алармата вече е навита Satisfied След това заминаваме при свекървата, така че едва ли ще успеем да направим нещо. То и нейното присъствие и без друго действа като противозачатъчно... в кръга на шегата (и не само)

# 351
Moonlit , според мен е положителен 🌺 Стискам палци 🤞
Момичета , понеже подготвям документите за фонда , има нови изисквания за мъжки фактор от 01.01.2024 . Вече искат подвижността да е <29% , преди беше <40% . За женски фактор няма промени - АМХ > 0.5 . В сайта на ЦАР все още не е обновена информацията , но документите вече се одобряват по новите изисквания .

# 352

Това ми е антибиограмата. Докторката в София казва, че не виждала смисъл да ми го сменя, все съм щяла да намеря някой да ми го слага, ако не да съм ходела на уролог... Звъня на личния, отказа ми, явно е зает... за една ешерихия коли стана цяла световна история.... толкова ли е трудно според антибиограмата да ми се назначи друг АБ.... 🤦‍♀️

# 353
Ама от тази антибиограма аз ли бъркам или си резистентна точно към този?!…

Едит: обърках се, не видях, че има още една колона. ама има много други опции…

# 354
Ама от тази антибиограма аз ли бъркам или си резистентна точно към този?!…

Едит: обърках се, не видях, че има още една колона. ама има много други опции…

Тези, които са с S биха ми помогнали....

# 355
Sunshine, мерси за информацията. "Добрата" новина е, че спрямо последната спермограма пак се класираме ако стигнем до ново кандидатстване.

Едит: а знаеш ли дали само критерия за процент с добра подвижност променят?

Едит 2: намерих промените:
Скрит текст:
Ясно защо Щерев са променили референтните стойности за морфологията на 3,9%

belive, защото не направиш консултация в healee и да ти изпишат антибиотик дистанционно?

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 12:28 от 2402

# 356
Sunshine, мерси за информацията. "Добрата" новина е, че спрямо последната спермограма пак се класираме ако стигнем до ново кандидатстване.

belive, защото не направиш консултация в healee и да ти изпишат антибиотик дистанционно?

Не съм чувала до сега за тази опция.... как се случват нещата?

# 357
Healee си е приложение за телемедицина. Избираш лекар, плащаш, пишеш му какъв ти е проблема и така. С електронните рецепти за АБ не съм на 100% сигурна дали може да се случи, но може да опиташ.

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 12:37 от 2402

# 358
  • Замък сред облаците
Канелена бисквитке, аз те помня. 🤗 Никой няма да те критикува за терапията щом си била с такива проблеми и следена от лекар. Но бих дала съвет да видиш някои от по-рядко изследваните фактори свързани с проблеми с кървенето - фактор 11, фактор7 примерно

# 359
Няма проблем с електронната рецепта за антибиотик. Те като цяло сега са електрони рецептите и е важно просто лекаря да я подаде. Единствено, ако го няма конкретния антибиотик в аптеката, може да не могат да ти го сменят с друг, ако не е изрично отбелязано в рецептата.

Добре дошли на новите и успех на чакащите. Moonlit, пускай кръвен още днес. 🤞🍀

Общи условия

Активация на акаунт