Чакането ще приключи, чудото вече ще се случи. ~бебеправене 427~

• 34 493
  • 934
  •   1
Отговори
# 510
Moonlit тихимко честито! Да имаш здрава и успешна бременност 🌹

# 511
Moonlit, тихичко честито! Дано повлечеш крак с положителните новини!
Аз едва смогнах да изчета, нещо може и да съм изпуснала, но ми хареса дискусията за мъжете и съм съгласна. Моят и аз го пазех, но ми отворихте очите, че няма нужда. Даже днес сам ме пита дали не трябва да разредим С за по-добри войници, но му казах, че има смисъл само покрай овулация, сега чакам Ц и може да не се съобразяваме. Според календара ще ми дойде в понеделник, а според нивото ми на изнервеност се надявам още утре, че не издържам вече. Grinning

# 512
Честото moonlit, хайде чакането да е било най-трудното и за напред всичко да е с лекота!

# 513
Добре, а по повод секса по график, всеки ден или през ден да правим опити? ММ  според Ковачев има “отлична спермограма”, ама на мен ми се струва, че ще окаже влияние върху материала това да правим всеки ден. пък той се е надъхал моя сега и иска постоянно

# 514
Moonlit, честито! Лека и безпроблемна бременност и пухкав финал ти пожелавам. 🍀🍀🍀

# 515
Ехх, че новина.Hug
Moonlit, тихичко честито! Лека бременност и успешен финал! Flowers Four Leaf Clover

# 516
Мунлайт, тихичко честито! ❤

Аз се разписвам с Ц… Имам час за февруари при имунолог, после и за Калчев. Мисля да направим спермограма в София при следващото пътуване.

# 517
  • Замък сред облаците
Добре, а по повод секса по график, всеки ден или през ден да правим опити? ММ  според Ковачев има “отлична спермограма”, ама на мен ми се струва, че ще окаже влияние върху материала това да правим всеки ден. пък той се е надъхал моя сега и иска постоянно

5 дни преди О - секс
4 дни преди О - пропуск
3 дни преди О - секс
2 дни преди О - пропуск
1 ден преди О (пик на ЛХ) - секс
Ден на О - секс
Ден след О - секс по желание

Това е класическата препоръка при нормална СГ.

# 518
Moonlit, честито! Вълшебният прашец е направил магия!
Кломифен цитират го няма в аптеката, но ги има по сайтовете за фитнес добавки. Изумена съм за какво използват необходимите медикаменти за забременяване и бременност във фитнес бизнеса!
И нека магията подейства на всички!

# 519
  • Замък сред облаците
Кломифен е синтетичен естроген, чист хормон. Ползва се и при дисбаланси при мъжете, за балансиране на тестостерона. Не е показно само за забременяване, че да е нужно такова възмущение 🤭

# 520
Есента като си взимах кломифен от България, понеже си го бях самоназначила и нямах рецепта, пратих ММ да ми вземе от аптеката, казвайки, че му трябва за неговите тренировки и нацепване. Ми....дадоха му 😂

# 521
Кломифен е синтетичен естроген, чист хормон. Ползва се и при дисбаланси при мъжете, за балансиране на тестостерона. Не е показно само за забременяване, че да е нужно такова възмущение 🤭
Аз мислех, че мускулите във фитнеса са натурални🤔🙂
Всъщност и на мен ми предстои закупуването на този продукт, ще таймирам овулация. Дали е удачно да го купя по интернет от сайтовете.
Сега е ред на ендокриноложката в понеделник. Да видим високите нива на ТАТ и МАТ как ще ги овладеем.
И моля да не ми се сърди те-от зората на Бг мама не съм ползвала форум.

# 522
Муун, честито! Нека в понеделник да се е утроило! 🍀🍀🍀
Е-здраве е супер полезно приложение, но трябва да имаш електронен подпис. Имам епикризи от няколко години назад в него, а го инсталирах преди няколко месеца.
Колкото до СПКЯ, при мен никога не е имало съмнение дали имам или не. Всички лекари са били категорични. Имам АМХ около 8, около 40 антрални, висок LH, по едно време имах леко завишен тестостерон, който влезе в релси. Преди 2 години някъде се отключи сериозна ИР, хипофункция на ЩЖ, а лека хиперпролактинемия си имам отдавна. Иначе цикълът ми е редовен(около 5 дни разлика), което е изненада за всички 😁 Имам и правена фенестрацията, че ми беше много задебелена обвивката на яйчниците. Иначе съм слабичка и нямам прекомерно окосмяване. При всеки се проявява различно.

# 523
Муун, честито! Нека в понеделник да се е утроило! 🍀🍀🍀
Е-здраве е супер полезно приложение, но трябва да имаш електронен подпис. Имам епикризи от няколко години назад в него, а го инсталирах преди няколко месеца.
Колкото до СПКЯ, при мен никога не е имало съмнение дали имам или не. Всички лекари са били категорични. Имам АМХ около 8, около 40 антрални, висок LH, по едно време имах леко завишен тестостерон, който влезе в релси. Преди 2 години някъде се отключи сериозна ИР, хипофункция на ЩЖ, а лека хиперпролактинемия си имам отдавна. Иначе цикълът ми е редовен(около 5 дни разлика), което е изненада за всички 😁 Имам и правена фенестрацията, че ми беше много задебелена обвивката на яйчниците. Иначе съм слабичка и нямам прекомерно окосмяване. При всеки се проявява различно.

Не е нужно да имаш електронен подпис. Аз си потвърдих регистрацията чрез евротръст.

# 524
Jakito999999, когато аз се регистрирах ставаше само с електронен подпис 😁 с колегите ми се регистрирахме на работа. Супер, че има и друг вариант. ☺️
Скрит текст:
Всъщност не е ли същото 😁Евротръст е услуга, посредством която ви се издава КЕП (електронен подпис), посредством дистанционна идентификация чрез селфи и сканиране на лична карта. Електронният подпис ще ви бъде нужен, за да подпишете дигитално необходимите документите. Аз имам и флашка.

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 18:55 от Kactus

Общи условия

Активация на акаунт