Чакането ще приключи, чудото вече ще се случи. ~бебеправене 427~

• 34 516
  • 934
  •   1
Отговори
# 495
Ихаааа! Heart Тихичко честито, Муун!

# 496
Честито за положителния тест. Чакаме още такива Simple Smile

# 497
  • На изток от Ада
Браво moonlit!

# 498
moonlit, тихичко честито! Да си нараства хубаво ЧХГ и после всичко да е наред до успешен финал!

# 499
Йееееее колко хубава новина! Честито Moonlit! Heart
Хайде дано заразиш всички с +++ !
Много се радвам, всичко да е повече от добре до финала!

# 500
  • Замък сред облаците
Намерих калкулатор да го конвертира, над 110nmol го дава прогестеронът, значи супер стойност.

# 501
Честито, Moonlit! 🍀🌟❤🐣💐
Извинявай, не си спомням, ти в процедура ли беше или как стана? Simple Smile

# 502
Ейй, ето това е петъчна новина! Страхотно, Moonlite!

Пожелавам да нараства все повече и всичко да е наред Flowers Four Leaf CloverHeart Eyes

# 503
Moonlit, честито, страхотни са ти стойностите! Лека и безпроблемна бременност ти желая! Nature Star2

# 504
Благодаря ви, момичета, аз още съм в лек шок, защото никога не съм имала положителен тест за цялото време опити....
АА, супер си, благодаря! 🤗 Да, в понеделник сутрин пак съм там, нищо не работи в неделя Simple Smile
Ванила, не съм в процедура, спонтанно се получи, въпреки че ни бяха казали да не се надяваме....

# 505
Хайде, до успешен финал да е, Мoonlit! 🍀🍀🍀 и да повлечеш крак 😁

# 506
Супер новина, Moonlit Simple Smile лека и безпроблемна бременност и пухкавичък финал Simple Smile хайде дано да има още плюсчета 🙏❤

# 507
Хайде, официално честито Moonlit! Само положителни новини ти пожелавам от тук насетне и на есен да гушкаш здраво бебе. Hug

# 508
Moonlit,тихичко честито и много стиснати палци❤️
На мен ми дадоха тези лекарства, ама ги няма по аптеките, което малко ме съмнява🤷🏻‍♀️

# 509
Браво, Moonlit, топ новина, топ стойности! Хайде и топ бременност, и топ раждане ти пожелавам. Дано продължим със серия такива новини. Smile

Няма ги по аптеките, но аз поръчвам от гръцката Промахон. Малко е на ръба на закона, както казва Кацаров, ама в пъти по-евтино, бързо и доставят до адрес.  (3 кутии за 25лв взимам някъде с доставката)

Общи условия

Активация на акаунт