Чакането ще приключи, чудото вече ще се случи. ~бебеправене 427~

• 34 499
  • 934
  •   1
Отговори
# 480
ММ понякога заспивайки пита "Днес каква е чертичката?" То само като ми видиш изражението и колко е уморен ти се отщява всичко...

Даа, при нас също го е имало това, но без въпроса.

Така септември ходихме на гроздобер да помагаме на приятели. И аз си знам, че преди да заминем за конкретния град ми е излязъл положителен тестът за О, и на следващия ден ще настъпи, а ние трябва в 6 сутринта да станем и до следобяд да сме на лозето да берем. Тегава работа... бера си аз и периодично си представям как яйцеклетката ми заминава Smile После още разправии покрай гроздето от негова страна, та чак към 18-19 вече се освободи. Чакам аз в спалнята... изкъпана, напарфюмирана, хубаво бельо и в бойна готовност. Влиза той и ми вика "взимам един бърз душ и отиваме с еди си кой до близкия ресторант за калмари". И аз "Кви калмари бе??? Никъде няма да ходиш, отиваш за душ и идваш тук"

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 14:22 от _snowflake_

# 481
Момичета, възможно ли е полип да пречи на ембриона да се захване? На мен 2020 ми махаха един, до преди хистероскопията бях при Калчев, каза че нямам полипи. Моя репродуктивен ме е гледал също. И сега се оказа в епикризата че това си е било полип. От какво се появяват знаете ли?

От хормони се появяват като при миомите, доколкото знам. За забременяването зависи къде е и колко е голям. Имахме съфорумка при която беше точно под тръбата и пречеше. Като го махна забременя под 3 месеца от интервенцията.

При мен е бил на задна маточна стена. Чудя се дали може това да е пречило при два трансфера да няма имплантация

# 482
Снежинке, с глас се смея 😁

# 483
Jaki, аз до колкото знам полипите могат да попречат на имплантация. Така че не е изключено. А те не би ли трябвало да го махнат, ако го видят по време на хистерото или трябва друга процедура? Аз си мислех, че хистерото е точно да огледат и да махнат, ако трябва неща дето евентуално ще пречат.

Le Strange, само да кажа, че план B на Lygia не е това което си мислиш. Grinning Беше една закачка, за да разведри настроението на мъжа си, а и нашето покрай и без това сдуханите ситуации в които се намираме. Та план "А" бяха добавки, спорт, хранене и т.н., а на страницата на план "Б" имаше снимка на Благой Георгиев - футболиста - сещаш се защо... Grinning Но на вас стискам палци до никакви видове план Б да не стигате, дано операцията да е успешна. И ние ще пускаме спермограма февруари и ще очакваме присъдата.

# 484
Jaki, аз до колкото знам полипите могат да попречат на имплантация. Така че не е изключено. А те не би ли трябвало да го махнат, ако го видят по време на хистерото или трябва друга процедура? Аз си мислех, че хистерото е точно да огледат и да махнат, ако трябва неща дето евентуално ще пречат.

Le Strange, само да кажа, че план B на Lygia не е това което си мислиш. Grinning Беше една закачка, за да разведри настроението на мъжа си, а и нашето покрай и без това сдуханите ситуации в които се намираме. Та план "А" бяха добавки, спорт, хранене и т.н., а на страницата на план "Б" имаше снимка на Благой Георгиев - футболиста - сещаш се защо... Grinning Но на вас стискам палци до никакви видове план Б да не стигате, дано операцията да е успешна. И ние ще пускаме спермограма февруари и ще очакваме присъдата.

Да, махнали са го, но не знаеха дали е полип точно. Вече след хистологията излезе че е полип

# 485
Е супер значи, няма какво да го мислиш повече, гледаш напред и ако само това е било проблемът, то ще си покаже. Simple Smile Вярвам, че е имало полза от това хистеро.

# 486
Момичета да ви кажа че това приложение е здраве е много полезно ако не го знаете. Днес там ми прикачиха и епикризата даже

# 487
Джаки, някъде бях чела, че имплантацията най-често на задната стена се случва. Много е голяма вероятността да е попречил този полип там до сега. Супер и че го няма вече!
План Б и за мен беше много важен докато правех инвитрото. Всяко едно съм стартирала с идеята, че дали ще е този или другия път успешният не е от значение. Важното е да имам детенце. Никога не съм се поставяля под натиска на мисълта, че този ни е последен опит и ако сега не стане край. То ако не беше станало краят щеше да си дойде от самосебеси без аз да поставям тези граници още докато се боря. А моят план Б беше ДЯ.

# 488
Жаки довечера ще си изровя епикризата от Шейново от хистероскопията. Вецев ми я прави 2019 за премахване на полип, но не помня в коя част на матката беше. Той ми беше казвал че с полип трудно се забременява, а още по трудно се износва.

# 489
Жаки довечера ще си изровя епикризата от Шейново от хистероскопията. Вецев ми я прави 2019 за премахване на полип, но не помня в коя част на матката беше. Той ми беше казвал че с полип трудно се забременява, а още по трудно се износва.

На моя пише ендометриален мукозен полип и пролиферативен ендометриум с лек оток на стромата.

# 490

Хахахаха не знаех за тази закачка Grinning Grinning Сега и на мен ми стана весело Grinning Благодаря, и на вас стискам палци за СГ!

# 491
Момичета, излязоха резултатите:

beta-HCG      35   .9      IU/L
Progesterone      35   .500      µg/L

Май-май съм бременна...

# 492
Тихичко честито Moonlit 💚 Нека всичко да е наред до финал 🍀

# 493
Moonlite тихичко честито! Пожелавам ти всичко да бъде наред! Чакам след два дни пак Simple Smile))

# 494
  • Замък сред облаците
Алелуя! Сега остава да пуснеш в понеделник, може да повториш предполагам, че в неделя сигурно няма къде.

Никъде не ми дава тая мерна единица на прогестерона, даже уикипедия отварях.

Общи условия

Активация на акаунт