Чакането ще приключи, чудото вече ще се случи. ~бебеправене 427~

• 34 506
  • 934
  •   1
Отговори
# 525
здравейте пак от мен вече съм 7 ми ден закъснение
вчера си направих тест първоначално имаше само една черта после като видях имаше още една но с жълтеникаво все едно тестът не е направен май както трябва незнам чудя се вече

# 526
За най-сигурно си направи кръвен тест - ЧХГ и прогестерон. Успех 🍀

Момичета, кога се пие Б12? Днес си взех, но забравих да питам кога да го пия 🤦🏻♀🤦🏻♀

# 527
Moonlit , много се радвам! Хайде всичко да е наред до финал! Blush

# 528
Момиче аз съм приемала кломифен цитрат имам го от аптека Промахон и всичко беше точно с тях, но пиша по друг повод. Не е ли опасно да се самоназначава? Аз ходих стриктно на фоликулометрия, за да се следят нещата. Не знам при вас как е де.

Честито на Муунлайт, успешен финал!

Пс. Имам 1 опаковка, ако някой има нужда. Не знам дали мога да приемам повече, така или иначе. Нали е 3 месеца през целия живот или нещо не съм разбрала?

# 529
  • Замък сред облаците
Че аз бях чела че 6 поредни цикъла могат да се стимулират с кломифен. Със сигурност обаче зависи според мен от ЯР - първо е хубаво да се направи оценка на него и тогава да се прецени ок ли е стимулиране или не. Плюс предвид примерно възраст и съпътстващи рискови фактори за НЯР.

# 530
Намерих си епикризата, полипа е бил фрагментиран, функционален, аденоматозен, ендометриален, на задна стена на матката. Също пише отстранена силно хиперплазирана лигавица на предна стена.
Тогава Вецев каза, че е невъзможно забременяване с тази диагноза.

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 19:52 от Monita576

# 531
  • Замък сред облаците
Да, защото при хиперплазия се променя структурата на лигавицата.

# 532

според вас тази черта изпарителна ли е

# 533
Мисля че плана беше 3 месеца после почивка и после още 3 месеца или нещо такова. Аз така и не съм го приемала повече де. Евентуално като оправим проблема при мен и започнем опитите ще видя кога кой яйчник овулира и ще говоря с АГ. Дано да са се раздвижили и да са събудени и двата яйчника. Но д-р Калчев ми каза, че това е добра практика с Кломифена и го подкрепя при случаи като моя.

# 534
Монолит, страхотно много се радвам за теб! И много надежда носиш на всички! 🍀❤🎉🤗

# 535
Moonlit! Страхотно! Честито! Нека малкото чудо се появи на термин, а до тогава да имаш една прекрасна бременност!

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 20:22 от Lygia

# 536
Moonlit , знаех сиии 🌺 Стискам палци 🤞🤞🤞

# 537
Moonlit, страхотна новина, тихичко честито Simple Smile

# 538
Tt999, на мен ми изглежда невалиден или пренапоен, което не значи пък, че е отрицателен, просто не може да се определи. Според мен да не чакаш, а да пуснеш ЧХГ, ако не си пускала, че не си спомням😅

# 539
Tt999, на мен ми изглежда невалиден или пренапоен, което не значи пък, че е отрицателен, просто не може да се определи. Според мен да не чакаш, а да пуснеш ЧХГ, ако не си пускала, че не си спомням😅
не съм си пускала какво е това какъв е този кръвен тест ?

Общи условия

Активация на акаунт