Чакането ще приключи, чудото вече ще се случи. ~бебеправене 427~

• 34 489
  • 934
  •   1
Отговори
# 540
При мен е бил на задна маточна стена. Чудя се дали може това да е пречило при два трансфера да няма имплантация

Би могло, се едно имаш лепенка, ако ембриончето точно там се падне да се имплантира - калъч.

5 дни преди О - секс
4 дни преди О - пропуск
3 дни преди О - секс
2 дни преди О - пропуск
1 ден преди О (пик на ЛХ) - секс
Ден на О - секс
Ден след О - секс по желание

Това е класическата препоръка при нормална СГ.

Или ако не може друго - мега съкратената схема:
3-5 дни преди О - поне 1 секс
1 ден преди О (пик на ЛХ) - секс
Ден на О - секс

Аз мислех, че мускулите във фитнеса са натурални🤔🙂
Едни фитнес маняци познавам полу задочно, дето си пестяха тестостерона, че им трябва за фитнеса ... демек позволен секс 2 дни в месеца.

Moonlit Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Джоди, човек, редно не редно, още съм ей така :SmirkSmirkSmirk

# 541
Отиваш във най-близката лаборатория и казваш, че искаш да пуснеш кръвен тест за бременност или, че искаш да пуснеш ЧХГ, едно и също е. До час ще излезе разултата и ако мерната единица е над 5.0 си бременна. След два дни ще трябва да пуснеш пак, в същата лаборатория и ако се удвоява (напримед днес 150, след 2 дни 300 или повече), ще е много, много добре. Успех🫶🏻 Можеш и тук да качиш изследванията, дано да си бременна

Tt999, на мен ми изглежда невалиден или пренапоен, което не значи пък, че е отрицателен, просто не може да се определи. Според мен да не чакаш, а да пуснеш ЧХГ, ако не си пускала, че не си спомням😅
не съм си пускала какво е това какъв е този кръвен тест ?

# 542
Moonlith - успех! ❤️ всичко да е наред!

Аз усещам яки симптоми на ову... аз съм с късна - винаги около 18, 19 ден ... ама уви, ММ е на курс, няма го ... а и с тоя АБ определено щяхме да пропуснем месеца така или иначе ... но от чисто любопитство да питам - възможно ли е тест за овулация да е положителен, а реално ову да липсва?! 🙄

# 543
Моята АГ днес каза, че уж тестовете не познавали много, ама аз и с БХ и с тази бременност сега си хванах пика и си кексихме, та даже и не през ден.. или айде имало е 1-2 пропуска, че се е налагало ама са били през 3 дни.
SGS, ти доволна ли си от тези хапчета, аз в началото бях скептично настроена, като казаха, че ги няма по аптеките

# 544
Moonlith - успех! ❤ всичко да е наред!

Аз усещам яки симптоми на ову... аз съм с късна - винаги около 18, 19 ден ... ама уви, ММ е на курс, няма го ... а и с тоя АБ определено щяхме да пропуснем месеца така или иначе ... но от чисто любопитство да питам - възможно ли е тест за овулация да е положителен, а реално ову да липсва?! 🙄

Да, възможно е. Тестовете мерят пик на хормон, не доказват овулация.

# 545
... но от чисто любопитство да питам - възможно ли е тест за овулация да е положителен, а реално ову да липсва?! 🙄
мхм .. при мен е така ЛХ цепи мрака, фоликулът си седи цял, та не е само до ЛХ.
Та да тестовете не са достъчни, затова ако не стане до Х месеца, се препоръчва фоликуломертия.

# 546
Моята АГ днес каза, че уж тестовете не познавали много, ама аз и с БХ и с тази бременност сега си хванах пика и си кексихме, та даже и не през ден.. или айде имало е 1-2 пропуска, че се е налагало ама са били през 3 дни.
SGS, ти доволна ли си от тези хапчета, аз в началото бях скептично настроена, като казаха, че ги няма по аптеките

Аз ги купувам за ММ, тъй като е с нисък тестостерон и Кацаров му ги изписа.Но за разлика от жените, при мъжете може цял живот ако се налага да ги пият. Иначе му качиха за един месец доста бързо тестостерона. Но когато жена трябва да ги приема според мен трябва да са задължително изписани от лекар и да се следи времето за което се приемат. Чела съм, че една жена не трябва да ги пие повече от няколко месеца в живота си.

# 547
Даде ми ги за 5 дни по 1, ама пък не каза по кое време, явно няма значение.  ММ за късмет си е взимал преди време и са останали😃

Аз ги купувам за ММ, тъй като е с нисък тестостерон и Кацаров му ги изписа.Но за разлика от жените, при мъжете може цял живот ако се налага да ги пият. Иначе му качиха за един месец доста бързо тестостерона. Но когато жена трябва да ги приема според мен трябва да са задължително изписани от лекар и да се следи времето за което се приемат. Чела съм, че една жена не трябва да ги пие повече от няколко месеца в живота си.

# 548
За кломифена, и аз съм чела до 5-6 цикъла общо за целия живот, както и АА е отбелязала. Важно е да се знае и че изтънява маточната лигавица, което пък може да причини проблеми с имплантацията.
Тити, 5 дни по 50мг е стандартният курс. Май няма значение по кое време на деня ги пиеш, стига да е по едно и също време всеки ден.

# 549
Moonlit, честито 🍀 стискам палци 🍀

Момичета, благодаря за хубавите думи ❤️

# 550
Да и аз пиех Кломифена 5×1 на ден, мисля че от 7 ден на Ц, но не помня вече. Виж това за лигавицата май не помня да са ми го казвали, доста интересно.
С летрозола дали е пак така.. при мен ще е някъде в бъдеще де, може и да се разминем без повторна стимулация.

# 551
От опит мога да потвърдя, че кломифена изтънявя лигавицата и също тава намалява цервикалната слуз.
С летлозол нямам никакъв опит, но съм чела, че ги няма тези ефекти при него.
Тук също препоръчват максимално 6 цикъла с кломифен.

# 552
Кломифенът обикновено е от 3-ти или 5-ти ден, в зависимост какво се цели. От 3-ти е за узряването на повече фоликули, а от 5-ти - за узряването на вече отделения доминантен.

За летрозола нямам представа как стоят нещата, не съм го проучвала подробно.

# 553
На мен лично Кломифен не ми е изтънявал лигавицата, нито ми е намалявал ЦС. Иначе и с летрозол се цели да не нараства лигавицата прекалено много, но не и чак да я изтънява. Аз съм с хиперплазия и точно с контрацептиви и летрозол се регулира, за да не хиперплазира. Реално хиперплазията се получава от високия естроген, а моят покрай стимулациите е изключително висок. Много малко жени имат такива огромни стойности като мен.

# 554
При мен се целеше малко раздвижване на десния яйчник, защото не овулираше. Може би затова при всеки е индивидуално. Аз даже се надявам да не ми се налага повече, но пък д-р Калчев каза, че е имало смисъл да го пробваме, но не коментира повече. Според него няма значение от коя страна е овулацията,  трябва да се правят опити. (Аз съм само с една тръба)

Общи условия

Активация на акаунт