Чакането ще приключи, чудото вече ще се случи. ~бебеправене 427~

• 34 469
  • 934
  •   1
Отговори
# 645
Аз съм приела, а и живота ми е доказал, че нищо не ни е гарантирано. Това че някоя двойка има дете след дълга борба, не означава че и аз и мъжа ми ще имаме. Това че при някои след една бременост с тризомия следва съвсем нормална, не значи и че при нас ще е така. Вече не се притеснявам да говоря директно за проблемите ни и за това през което преминаваме. В момента единственото негативно при мен от ситуацията е, че нищо не ми се прави. Нямам желание да уча нещо ново, да направя нещо ново, да отделя време за любими занимания, да се обогатя. А имам необходимото свободно време. Смятам по-важното е, че не изпитвам вина от това. Знам че е период и ще мине. Оставям си време, за да се съвзема и след това с нови сили ще започна всичко това, което изброих.

# 646
  • София
изследванията за щитовидната трябваше задължително да са на чист ден, нали?
че искам да събера разни направления за изследвания и да мине всичко с едно вземане на кръв.

# 647
Най-добре на чист ден, да.

Аз искам отново да попитам за препоръки къде да изследвам пролактин в София, за да се спази условието за покои(тоест да полежа малко) и направо да ми вземат пробата. Благодаря предварително 🙏

# 648
  • На изток от Ада
Fayona, бързо оздравяване на ТМ.

# 649
В Бодимед са ме слагали да легна и да почивам преди изследването. След това лаборанта идва на място, за да вземе пробата. Това в Стара Загора. Предполагам по принцип е практика на лабораторията, та може да пробваш там.

ПС. Файонка, бързо оздравяване на мъжа ти.

# 650
  • На изток от Ада
В Бодимед са ме слагали да легна и да почивам преди изследването. След това лаборанта идва на място, за да вземе пробата. Това в Стара Загора. Предполагам по принцип е практика на лабораторията, та може да пробваш там.

ПС. Файонка, бързо оздравяване на мъжа ти.
аз точно в бодимед не лежах , седях на стол...

# 651
  • Замък сред облаците
Зависи от лаборантите и колко им се занимава. Седенето на стол също е ок.
Ако ви юркат, казвате “дпктора ми е казал задължително 20мин покой” и готово.

# 652
Насито, в коя от лабораториите и кога?

# 653
Шантал, на мен са ми казвали да не е по време на цикъла или овулацията.

Фаьона, бързо и леко оздравяване на ТМ.

Snowflake, темата за психичното състояние и здраве редовно се обсъжда тук и е голяма част от бебе правенето. На мен ми помага да знам, че тъгата, която изпитвам, е нормална и много други жени в подобна ситуация се чувстват като мен. Тоест със споделяне и писане тук, елиминирам вината и се чувствам по- нормално.
А за самата тъга правя няколко няща - ходя на психодрама и иглотерапия, разсейвам се с филми, разходки или кратки пътувания. От скоро си взех и билкова добавка, която много ми помага, по препоръка от форума - Златен корен.
За стреса, когато ми предстои процедура или някакъв стрес на работа, приемам Мента, глог и валериан или Rescue капките.

И да се отчета - днес ми мина втората инсеминация на спукани фоликули (2 големи и един малък, който според доктора не става). Прехвалиха материала на ММ и остава да се надяваме. Този път ще съм на утрогестан и дуфастон. 🤞

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 13:01 от ВаНиЛа

# 654
  • На изток от Ада
Насито, в коя от лабораториите и кога?
в боди мед  на Васил Левски 54 , ноември беше

# 655
Момичета, благодаря ви за отговорите и пожеланията! Heart

Ванила, стискам ти палци да е успешна и след 2 седмици да се похвалиш с ЧХГ до небето! Flowers Four Leaf Clover
Flowering, на теб не ти ли стана вече време да тест? Стискам ти палци и на теб!  Flowers Four Leaf Clover

# 656
Ясно. Аз там не съм пускала прилактин. Ходя в тази, в близост до първо основно. Там си имат специална стая. Може би, защото лабораторията е по-нова и няма други служители освен лаборанта и на регистратура, и наетото помещение е позволило да имат такава стая. Все пак на Васил Левски има и други служители. А и както каза АА, и на стол е добре, стига да си в покой за необходимото време. Simple Smile

Ванила, успех.

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 09:32 от Minnie.Mouse

# 657
Ванила, успех! Heart Аз с инсеминациите нямам опит и ми е интересно, като са два фоликула има шанс реално да се оплодят и двете нали?
Flowering, и аз тъкмо за теб си мислех, дано ни се похвалиш скоро. А иначе какво се случи накрая, Станулов беше ли уцелил деня на овулацията?

# 658
  • На изток от Ада
Ванила успех!
Flowering, дано е станало!

# 659
S.G.S, да, има шанс за двуплодна. Затова и ако са повече фоликулите може да отменят инсеминацията. Аз се изненадах, че ме стимулира доктора, защото първия път ми обяснява как не иска да рискуваме двуплодна. Но може би като видя, че не стана първия път и вече по-смело действа.

На flowering й е петък деня за теста. 🍀🤞

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 13:00 от ВаНиЛа

Общи условия

Активация на акаунт