Покажи ми красота - пак и отново! Тема 118

• 22 007
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia

Велико Търново

# 271
  • тук, на мястото си

# 272
# 273
# 274
# 275
Момичета , понеже ставаше дума за показвани вече снимки - според мен няма лошо нещо да се повтори , в тази връзка  
Скрит текст:
 искам да ви споделя нещо , което понякога ми се случва , гледайки прекрасните снимки , които публикуваме всички тук. Аз съм здравомислеща и образована майка и съпруга  с нормален живот , не съм някаква откачалка . Не ми се смейте ,  но понякога местата , които виждам тук ми се струват толкова познати , сякаш вече съм била там . Не става дума за градове , държави или места , които съм посещавала , просто виждам пейзаж , стая или къща и сякаш съм била вече там . Кажете ми ,че и на вас се случвало , иначе отивам на психиатър Stuck Out Tongue Winking Eye тези снимки са такива от моето ''минало '' или ''паралелен живот '' , запазила съм ги на служебния ми компютър , но има и други , от които съм се чувствала по същия начин - мозък , все още много не позната територия    

# 276
  • София
Коста Рика

# 277
Скрит текст:
Phillipine,нямам такова усещане, каквото описваш, но всяка една снимка, която съм качила ме е докоснала по някакъв начин. А последната от твоята публикация съм я качвала Simple Smile
* Пост 164 от тази тема.

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 14:07 от *Сладкодъвка*

# 278
# 279
  • тук, на мястото си

# 280
# 281
# 282

Скрит текст:
Phillipine, не ми се е случвало такова нещо, да видя снимка и да усетя, че вече съм била там.....Случвало ми се е да постна снимка и когато някой я хареса и отново я отворя, да се сетя, че вече съм я публикувала или виждала в темата.

# 283
# 284
  • тук, на мястото си

Общи условия

Активация на акаунт