🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 3

• 23 822
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Само 3 дена останаха

Ново от Сумие

# 121
Жаки, съвсем честно. Невероятно съвпадение се получи. Направо Кубра момент

Композитор: Toygar Işıklı

Много го харесвам този композитор. Прави феноменална музика
На мен музиката ми малко каубойска.

# 122
И на мен много ми харесва музиката! Headphones
А на днешния ден, през 2016 г, Чачо е публикувал тази снимка в Инстаграм.

# 123
Я вижте Цвети какво си крие в нейната тема(темата на Ебру) и не ни го носи и на нас.
Много ми е хубава тая Ебрушка. Голям късметлия е тоя Чачо, с тая красавица.

Миналата година снимах проект с Чаатай и сега чакаме неговото излъчване

# 124
От  новата актриса - Itir Esen:
Тя е от агенцията на Енгин бей  и вече сме я виждали в "Йешилчам".
И нещо любопитно за нея:
Тя е била Мис Турция 2017, но ден след конкурса, титлата и е отнета, заради туит, публикуван от нея на 15 юли 2017 г., който организаторите сметнали за неприемлив.  Този туит е изтрит, но турците нито са я забравили, нито са й простили, защото е казала някои отвратителни неща, посветени на Деня на мъчениците в Турция.
Не знам колко голяма ще е ролята на сестрата на Дахан, но със сигурност няма да изисква много актьорска игра.  Сестра му е изчезнала от дома и Дахан вероятно ще я намери или пък тя ще се върне сама... Все пак ще има поне няколко сцени, в които тя ще трябва да покаже актьорските си умения.
Енгин бей урежда една по една подопечните си. Wink

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 22:27 от NeZ_9

# 125
В седмичната класация на Нетфликс при неанглоезичните сериали по брой гледания,
Кюбра е на 5-то място с 2 200 000 гледания

В 23 страни е в топ 10

# 126
Вярно е, че основната линия на "Kübra"не е любовта, но Чаатай и Aслихан бяха много красива двойка.
Лека нощ ви пожелавам с тези  снимки!
Revolving Hearts

В " Kübra" имаше много малко романтика. Чаатай играе любовта тук по напълно различен начин, отколкото в другите си проекти.  Гьокхан беше резервиран, но много интимен.  Както подобава на един истински вярващ.  Беше много мил.
А Чаатай е прекрасен актьор!

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 23:02 от NeZ_9

# 127
Ето и класирането за деня

В Турция

# 128
ДОБРО УТРО!
УСПЕХЪТ НА СЕРИАЛA "GADDAR "В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ И ДИГИТАЛНИТЕ ПЛАТФОРМИ Е ЗАШЕМЕТЯВАЩ!  

Новият сериал на FOX "Gaddar", продуциран от Ay Yapım, който събра отново Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan и Onur Saylak, получи високи оценки от публиката с първия епизод, излъчен в петък вечер.
 Сериалът, който е много гледан, постигна голям успех в дигиталните медии, като достигна 7 170 623 гледания в YouTube, една от водещите дигитални платформи, за 5 дни.
 Хаштагът Gaddar беше в списъка на TT с часове както в Турция, така и по света.  Интересът на феновете към сериала, който оглави тенденциите в YouTube, също беше силен.  Взаимодействието на специални видеоклипове, подготвени от фенове под името X в Twitter, надхвърли 63,5 милиона.
 Виждаме, че има много подкрепа, особено от феновете на Çağatay Ulusoy, в средата на социалните медии.  Феновете на Ulusoy, които също се насладиха на наскоро пуснатия телевизионен сериал" Kübra" в Netflix, също споделят много положителни коментари в социалните медии за сериала "Gaddar".
 Оригиналната музика на сериала, която отново изведе на преден план песента на Erkin Koray 'Gaddar', също беше високо оценена от публиката.  В "Gaddar", който върна Çağatay Ulusoy и Onur Saylak на екраните след години, техните сцени помежду им бяха сред най-популярните сцени в социалните мрежи.
 Актьорският състав на сериала включва още следните имена:
 „Ердал Йозягджълар, Лачин Джейлан, Хакан Салинмиш, Мюге Байрамоглу, Дениз Йозерман, Неслихан Йелдан, Фатих Берк Шахин, Айтек Шаян, Мусаб Екичи и Угур Йълдиран.“
 Докато Hürer Ebeoğlu пише сценария за „Gaddar“, Sinan Öztürk е на режисьорския стол.  "Gaddar" е по FOX всеки петък от 20:00 часа!

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 09:33 от NeZ_9

# 129
Добро утро! Coffee

Станаха ясни най-коментираните продукции на екрана през седмицата 15-21 януари!
Супер постижение! По принцип Сървайвър и Рибарчето са много коментирани
и Гадар да се нареди веднага след тях е супер.

# 130
Добро слънчево утро! ☀️☕
Това е супер успех и то само след един епизод, дано да продължи така❤️

# 131
Браво на нашето момче!
Завърна се с гръм и трясък!

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 16:48 от NeZ_9

# 132
Докато Gaddar епизод 1 достигна 7 милиона гледания,
Çağatay Ulusoy превзе YouTube с трейлъра за епизод 2, който достигна 2 милиона.🗿

# 133
Все се каня да ви питам и забравям.
Много често се споменава за живота на Дахан в планината.
Ето, вече разбрахме и  името му Daĝhan какво означава.
Дали ще се развие тази линия, дали става въпрос за някакъв период от миналото му? Може би ще продължим да виждаме Самет там...
Вие как мислите?

Според вас днес или утре ще има ли още един трейлър?

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 10:55 от NeZ_9

# 134
Все се каня да ви питам и забравям.
Много често се споменава за живота на Дахан в планината.
Ето, вече разбрахме и  името му Daĝhan какво означава.
Дали ще се развие тази линия, дали става въпрос за някакъв период от миналото му? Може би ще продължим да виждаме Самет там...
Вие как мислите?
Според вас днес или утре ще има ли още един трейлър?

Нези, има логика в мислите ти. Не се бях замислила за тази линия, но няма да се учудя, ако я развият. Понеже, аз още се чудя, защо Самет го представиха от главните герои, а още в първи епизод го убиват. Явно ще се развиват линии от миналото и ще го гледаме често. Със сигурност, не случайно му смениха и името му, ще има сцени от тогавашният му живот.
Няма начин да не ни покажат и този период.

Общи условия

Активация на акаунт