🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 3

• 23 836
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Разкри яяяя! Браво, Нези! Знаех си, че ще разкриеш дилемата! Stuck Out Tongue Winking Eye
Много са ми трудни да ги разбирам с тия имена. Как могат да слагат едно и също име на мъж и на жена.

# 151
Жаки,за мен Gözde си е женско име. Grinning
И Енгин бей е споделил, само че, разговор за Kübra.

После ще го гледам, ако има нещо интересно, ще ви разкажа.
Blush

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 16:28 от NeZ_9

# 152
От страницата на Гадар

Голямото събиране на двама най-добри приятели - Гадар

# 153
НОВО:
FOX е планирано да бъде ребрандиран като NOW TV в Турция, тъй като се съобщава, че правата за именуване на „FOX“ изтичат скоро.

Малко странно ми звучи това ново име. И как ще казваме  "Gaddar по канал СЕГА всеки петък". Оф, не ми харесва.

# 154

Ден на фенското творчество!

# 155
НОВО:
FOX е планирано да бъде ребрандиран като NOW TV в Турция, тъй като се съобщава, че правата за именуване на „FOX“ изтичат скоро.

Малко странно ми звучи това ново име. И как ще казваме  "Gaddar по канал СЕГА всеки петък". Оф, не ми харесва.
И на мен ми е странно, но ще свикнем!
Каквото си искат да го преименуват, аз си искам лисичките да ни останат в заглавието.
Нали, никой няма против? Stuck Out Tongue Winking Eye
🦊🦊🦊

# 156
Да, за нас си остава Фокс! Stuck Out Tongue Winking Eye
FOX TV променя името си на NOW TV, тъй като правата за именуване са изтекли.
И аз това четох.  
Мисля,че при нас вече се казва  STAR TV ,но  в Турция май вече има такава... и аз се обърках вече.
Вижда се, че е трябвало да изберат друго име за Турция и ето -  NOW TV.  Виждам, че за сега не са променили логото, вероятно следва.  Ще ми е трудно да свикна...
 Така че "Gaddar" скоро ще бъде по NOW TV.

# 157
Здравейте,  момичета,
Нямате стигане Simple Smile
Много интересни неща сте споделили...
Тъкмо идвах да споделя , че Енгин бей е споделил за Кюбра и

# 158
Gaddar Епизод 2 Трейлър 2 - Трябва да разбия този ум!

# 159
Gaddar Епизод 2 Трейлър 2 - Трябва да разбия този ум!

Каква е тази твоя увереност? В главата ти е опрян пистолет. На какво толкова вярваш?
Във вашия провал. Има толкова много неща в главата ми, които бих искал да изтрия. Ще бъда толкова спокоен, ако някой ме гръмне в главата.
Сложи край на мъките на приятеля ни.
Можеш ли да преброиш до три? Да мога да се подготвя. Бих пожертвал всичко, само за да те целуна още веднъж. А ти какво  направи? Тръгна си. Трябва да счупя тази глава, да я разбия! Трябва да разбия тази глава. Да я разбия.

# 160
Еее, по- бърза си от стрела!
Тъкмо щях да сложа превод.
Hug

# 161
Ей, Благи много си бърза!
Благодаря, друго си е с бг. буквички! Kissing Heart

Нези, сложи си и твоя, не пречи да има два.

Миличкия, направо ми дожаля за Дахан. Колко ли ще страда! Ах, тия жени бе!

# 162
Лелеее..... уникален е, направо ми идва да литна и да го гушна 😀😀😀🙈🙈🙈, мъжът ми последния път мина пред мен и ми вика... Затвори си устата поне, ще глътнеш телевизора😂😂🤣😂😂🤣😂

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 19:02 от Zvezdichka77

# 163
Страхотни сте!

Аз нямам никакво търпение за петък. От миналата седмица го мисля какво е станало после в онази къща. Трябва да го е убил. Ама момичето какво прави в колата, защо е боса, откъде взеха джапанките(много е важно), какво правят на спирката? Какво става с баща му? Само въпроси.

И понеже обичам да излагам себе си ще си призная нещо. След месец-два мъки с англииски субтитри в ютюб разбрах, че има и български автоматични субтитри. Така е като никой не се е сетил да провери. Още ме е яд, че на телевизора не мога да си пусна превод, но ще гледам първо със субтитри, а после ще си пускам и красота да гледам като знам какво се е случило Wink Така се трупат милиони гледания.

Звездичке, моят мъж понякога ме пита какво съм се ухилила. Добре, че не ме е хващал като рева.

# 164
Здравейте Благодаря от сърце  за всички новости,преводи,статии, фрагове  Нямате стигане Много интересни неща прочетох за Чаатай и новите му проекти в темата

Общи условия

Активация на акаунт