Всякакви въпроси за кафемашините Тема 4

• 38 040
  • 782
  •   1
Отговори
# 405
  • Разпиляна във въображението
Почистихме няколко пъти Дедиката, но оранжевата светлина още свети. Съвет?

# 406
Аз нямам Дедика, ама те като искат чистене май не светят, а мигат. Да не си превключила на пара?

# 407
Скрит текст:
Един цикъл на почистване е от две части-първо с препарат, а после контейнерът се пълни с чиста вода и се следва процедура. Така ли направихте?

# 408
Miriel, трябва програмата за почистване да приключи както е по инструкция точка по точка, иначе ще си мига до второ пришествие. Без значение колко е чиста.
Така едно Делонги магнифика ми счупи нервите и загубих часове да я чакам да се самопочисти. Сега Дедиката ми мига от маса време, нека да си мига колкото си иска, ще я почистя ако /когато си реша аз.

# 409
Моята съм я настроила на мека вода и за 4-5 години един път е искала почистване. Сипвам ѝ вода от кана Брита.

# 410
Скрит текст:
Един цикъл на почистване е от две части-първо с препарат, а после контейнерът се пълни с чиста вода и се следва процедура. Така ли направихте?

Да. И то няколко пъти.

Ползваме Брита.

# 411
Опишете в стъпки как сте я почистили. Моята машина е същата и не съм имала проблем да не ми изгасне лампичката.

# 412
Опишете в стъпки как сте я почистили. Моята машина е същата и не съм имала проблем да не ми изгасне лампичката.

Разпитах ММ какво е правил. Не успях да намеря книжката в припряността и ползвахме указания от нета. Явно неясно точно написани. Взе отново препарат от Технополис, разпита служителка, която го предупредила, че машината има електроника, която си изисква последователност за почистването, и следвайки стъпките от клипче се получи. Казах на ММ, че щом мамите са писали, че с инструкциите няма начин да не стане, трябва да се получи.

# 413
Супер, радвам се, че се е решил проблема. Наистина е малко завъртян процеса по почистване.

# 414

Разпитах ММ какво е правил. Не успях да намеря книжката в припряността и ползвахме указания от нета. Явно неясно точно написани. Взе отново препарат от Технополис, разпита служителка, която го предупредила, че машината има електроника, която си изисква последователност за почистването, и следвайки стъпките от клипче се получи. Казах на ММ, че щом мамите са писали, че с инструкциите няма начин да не стане, трябва да се получи.
Машината не познава дали има таблетка или няма. Може да се направи без таблетка.

# 415
Така е, но ММ държеше да спазва всичко както трябва Simple Smile

# 416
Моля за мнение за кафемашината, която пускат през следващата седмица в Лидл. Марката не е тяхната SilverCrest, а Bergner.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 00:23 от tocotoco

# 417
Моля за мнение за кафемашината, която пускат през следващата седмица в Лидл. Марката не е тяхната SilverCrest, а Bergner.

Питайте в темата за Лидъл, там дамите са много добре запознати с продуктите.

# 418
Добър вечер и аз вече съм в “ клуба на делонги дедика” сдобих се с DELONGHI DEDICA EC685

# 419
Добър вечер и аз вече съм в “ клуба на делонги дедика” сдобих се с DELONGHI DEDICA EC685
Можели някакви насоки какво кафе да ползвам за да получавам добър каймак защото нещо не ми се получава.Пробвах дози ese получава се но за 10 мин. вече няма.

Общи условия

Активация на акаунт