Всякакви въпроси за кафемашините Тема 4

• 30 334
  • 649
  •   2
Отговори
# 630
Jura горе долу става, ама китаеца WMF е пълна нула, не може дори да се сравнява с който и да е друг автомат.
Много са зле във всичко електрическо
Имам поглед само за професионалните им машини, за домашните не. Цели вериги бензиностанции в Германия работят с тях та някак не мога да приема, че има такава голяма разлика с домашните им.

# 631
имаме автомат в офиса - не стига, че нонстоп някой го чисти, ами прави и компромисно кафе.

# 632
имаме автомат в офиса - не стига, че нонстоп някой го чисти, ами прави и компромисно кафе.
Така написано, ми звучи като лошо кафе. Не знам дали това искаш да кажеш.

# 633
за мен да, аз лично не я ползвам тази машинка.

# 634
Един въпрос към еспресо кафемашините. Коя е по-надежно с крема диск или без него? При мен на няколко диска блокира клапана на кремата. Налага се да купувам нови. Има ли някой наблюдения за машина без крема диск?

# 635
Здравейте.

обмисляме да си закупим кафемашина DELONGHI DEDICA EC685.M.
Предната ни бе Горение. Ние си топлим много мляко за капучино с тръбичката за затопляне на мляко и на машината Горение, много бързо се развали.

Чудим се дали на DELONGHI DEDICA EC685.M, ще имаме подобен проблем?
Дали някой вече я е тествал за по-дълъг период и дали има доволни от тази кафемашина?

# 636
  • Melmak
Моята е дедика. Вече над 2 години я ползвам ежедневно. Не е имала проблеми и прави хубаво кафе. За млякото не знам, защото не ползвам.

# 637
Точно това е проблема на тези машини -с млякото, че автоматичния капучинатор се поврежда супер бързо и постоянно трябва да я носите на ремонт.Отдавна има канички за разпенване на мляко, просто трябва да изберете вашата и да приключите с капучиното от кафе машината.

# 638
Точно това е проблема на тези машини -с млякото, че автоматичния капучинатор се поврежда супер бързо и постоянно трябва да я носите на ремонт.Отдавна има канички за разпенване на мляко, просто трябва да изберете вашата и да приключите с капучиното от кафе машината.

Здравейте.
Не ми се дават повече от 300лв за кафемашина, а не съм видял такава с каничка за тези пари. Обикновено са над 600- лв.

# 639
Каничката е отделно, не е към машината.Напишете в гугъл каничка за разпенване на мляко цена и ще видите /https://www.google.com/search?q=%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0+%D0%B7%D0%B0+%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5+%D0%BD%D0%B0+%D0%BC%D0%BB%D1%8F%D0%BA%D0%BE+%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B0&sca_esv=fb973f3e0fcee097&sxsrf=AE3TifNsD6kygUw7db1LBMuGPTiIi10e_A%3A1760532752686&ei=EJnvaMTKKdqqxc8PnZzvgQs&ved=0ahUKEwjEktvKn6aQAxVaVfEDHR3OO7AQ4dUDCBA&uact=5&oq=%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0+%D0%B7%D0%B0+%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5+%D0%BD%D0%B0+%D0%BC%D0%BB%D1%8F%D0%BA%D0%BE+%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B0&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiQdC60LDQvdC40YfQutCwINC30LAg0YDQsNC30L_QtdC90LLQsNC90LUg0L3QsCDQvNC70Y_QutC-INGG0LXQvdCwMgUQIRigATIFECEYoAFI-wxQpgJYwQtwAXgBkAEAmAGzAaABqwaqAQMwLjW4AQPIAQD4AQGYAgagAtAGwgIKEAAYsAMY1gQYR8ICBRAAGIAEwgIGEAAYFhgewgIIEAAYgAQYogSYAwCIBgGQBgiSBwMxLjWgB9MZsgcDMC41uAfIBsIHBTAuMi40yAcW&sclient=gws-wiz-serp/.

# 640
Каничката е отделно, не е към машината.Напишете в гугъл каничка за разпенване на мляко цена и ще видите

Ааа да. Ползвали сме така, да.
Но това само по себе си означава да използваме два уреда за едно кафе.

# 641
Нали целта ви е да пиете кафе с мляко, по вашия вкус и  Да не ви се разваля машината. Това е решението.

# 642
Изобщо не се притеснявайте, не ви трябват по-скъпи машини, правилно сте се насочили към Дедиката.
Ползваме много в къщи да разпенваме мляко (правим си лешниково лате, мммм божествено става) , няма никакъв проблем, няма да се развали. Не ѝ помня годините на моята, никога не е влизала в сервиз, работи безотказно. Моята е точно EC685
Единственото, което бих променила е дюзата за разпенване, тъй като е стар модел  и тогава нямаше избор като я купувах на EC685 е от по-обикновените дюзи.
Търсете модели EC885 или EC890 има ги на места на много добри цени. Разликата с цитирана от вас дедика е 40-50лв. Което за по-нов модел и с по-добър разпенител е много добра сделка.

Бих я сменила и аз да посочените модели, но работи пущината, а аз мразя да хвърлям работеща техника.

# 643
  • Пловдив
Dedica Deluxe EC685  и  Dedica Duo (EC890) , хайде сега да ми помогнете, моля. Като изключим визуалните разлики....Единствената друга съществена разлика за мен е че Дуото има студена екстракция, но и защото е ново има и по-висока цена. В нас се пие еспресо... (само аз го предпочитам студено).Та оправдано ли е според вас....

# 644
Хората са напълно полудели, студена екстракция с делонги за 5 мин...няма да е зле да видите какво значи и как се прави тази напитка
Това на делонгито няма абсолютно нищо общо със студена екстракция, но понеже някой е решил да го рекламира и е сложил бутон с такъв надпис на машинката, ще има и заблудени, които ще купят тази екстра! Същото е с налягането, 15,16, 19, някой ще предложи с 25 и ще има хора, които ще я купят. Колкото по-зле и фалшиво, явно повече търсене има.
То бива фалшиви и заблуждаващи реклами, ама вече станаха за смях.

Общи условия

Активация на акаунт