Кафяво течение преди менструация?

  • 1 039
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1
Здравейте! Видях няколко теми с подобен казус и се извинявам предварително ако темата се преповтаря.
От два дни имам воднисто кафеникаво зацапване, много леко. Очаквах менструацията ми да настъпи след около седмица, затова се зачудих, че подрани толкова. Смятах, че е менструален цикъл, но вече втори ден продължава да бъде просто леко кафеникаво зацапване, без признаци на “реален” цикъл. Вчера (когато ми се появи), също така се зачудих какво се случва, тъй като нямах никакви признаци, че ще ми дойде. Обикновено се чувствам подута, имам болки в гърдите и ниско долу, но сега не. Днес (втори ден), вече започвам да чувствам болка ниско долу в корема, като преди цикъл, но “цикъл” - няма.
Четох доста в интернет, но има десетки причини, една от които бременност. Та понеже е много рано да правя тест, търся вашето мнение.
П.С. Четейки в толкова сайтове, че може да е бебе започвам да се самонавивам за това, а не искам да прибързвам.
Е, мами, какво мислите?

# 1
  • Мнения: 842
Имплантационно кървене ми се е случвало само веднъж и беше при забърсване, оставяше ярка червена следа . Случи се в деня на очаквания МЦ

Малко зацапване ми се е случвало след промяна на цикъл след раждане. Било е винаги 3-4 дена преди реалния цикъл (който ми се скъси и на 3 дена от 5 преди това). Такъв тип зацапване знам, че е символ на нисък прогестетон (заради възраст и заради най-вероятно нисък прогестерон с 2-рата бременност бях на прогестеронова терапия)

..
При Вас , ако тестът за бременност е отрицателен, най-добре преглед от АГ, да проследите да не би да имате задържан непукнат фоликул/киста. Има решение, но трябеа лекар да Ви изпише и проследи

Последна редакция: нд, 21 яну 2024, 21:06 от fotokod

# 2
  • Мнения: 11 551
Тест за бременост.
Всъщнос с това, което описвате е редно да направите в понеделник тест за БЧХГ и след 48 часа още един, за да се изключи извънматочна бременост.

Общи условия

Активация на акаунт