Отговори
# 210
Като видях фрагмана и се изсмях. 😂 Не мога да приема никого на сериозно там в момента. 😂Добре, Абидин, Ферит, Орхан, Ифакат събират пари, нормално, искат да му се размине и да избяга. Сейран да не става мутреса, разни заповеди за следене раздава. Хванаха се за косите със Суна... Цирк😂

# 211
  • София

- В интензивното отделение?
- Ах, татко, ах...
- Да не си посмял да кажеш, че ти си го направил!
- Всички сме в болница заради теб!
- Сега моя ли е вината?
- Всичко стана заради теб!
- Заради мен?
- Да!
- Бягам в чужбина.
— Искат 1 000 000 долара в брой?
— Откъде да ги намерим, нямаме толкова пари в сметката си?
„Ако е някой от нас, ще го накажа със собствените си ръце!“ (п.с. Рени)
- Орхан Корхан!
- Какво?
- Има ли нещо, което мога да направя?
— Имаш ли 500 000 долара в брой?
- Звучи сериозно...
- Виждаш ли това момиче? Да ми се докладва всичко за нея.
- Никога няма да забравя за това.
- Аллах дай ми твоето опрощение. Искам да ме благословите.
- Благославям те!
- Благославям те!

п.с. неточен превод

Измъкване вече няма. Ферит е задължен на Невра. Спойлерите излизат един по един.
Какво стана с този развод? Има ли вече дата?

# 212
  • Яко в Матрицата...
Халис казва:
- Ако е някой от нас, ще го накажа със собствените си ръце!

# 213
Аз пак да попитам за сцената, която изтече от мола преди серията. Дадоха ли Ферит да слага ръка на гърдите на Невра?
Ще видим в болницата какво са снимали и рязали, защото и за там имаше спойлер, че
Скрит текст:
Мерт е отказал да има сцена с целувка на Ферит и Невра пред Сейран. И преди да започнат споровете, че е заради Афра, НЕ Е. Явно Мерт се опитва да спаси героя си поне малко.

Цитат
Момичета,май са решили скоропостижно да съберат Сейфер!Неври и Пелинки ще бегат!Много ги е разтревожил този пусти рейтинг!
От фрага ли става ясно, че аз още не съм намерила думите на руски или английски? То е и рано, де.
Не! От спойлери!
Скрит текст:
Ферит и Сейран ще се помирят още в 56-ти епизод!В 57-ми Невра напуска сериала.Пелинката щели да я задържат още малко,но зависело от рейтинга!Имало два варианта за напускането и!Или да умре при раждането и да помоли Сейран да се грижи за детето, или да загуби бебето и остане бездетна.55-та серия ще е повече в болницата.Хората на Шахмуз ще охраняват Сейран,семейството и и Кязъм.

# 214
Каква е вероятността, според Вас, Сейран да се откаже от развода? Да прави сечено? След тези й думи, да й докладват всичко за девойката?

# 215
За какво да се отказва от развода? Какво би постигнала с това, ако реши да се откаже? Целта и е да се отърве от Корхан все пак..😃

# 216
Каква е вероятността, според Вас, Сейран да се откаже от развода? Да прави сечено? След тези й думи, да й докладват всичко за девойката?
Според мен ще я  изкарат бременна и Ферит няма да иска развод. И там ще има драма : Сейран иска - Ферит - не.

# 217
  • Яко в Матрицата...
Според мен ще я  изкарат бременна и Ферит няма да иска развод. И там ще има драма : Сейран иска - Ферит - не.
Офф, най-голямото клише, но аз и друго не очаквам от този сценарист и от този продуцент. Абсолютна липса на въображение и визия.

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 18:30 от Reni 🧿

# 218
  • София
Халис казва:
- Ако е някой от нас, ще го накажа със собствените си ръце!
Рени, мерси! Поправих.

То това за превеждане ли е? Rolling Eyes Ето, RI_14 сподели руския превод.

Но забележете, дедето лично ще накаже извършителя, ако той е от неговото семейство. Смях в залата - както наказа другите съгрешили... Орхан, Ифакат и т.н.
Халис какво предприе по въпроса с връзката на Орхан и Иффакат всъщност?Thinking

Цитат
Това , че остави Гюл на пътя без дори личен багаж, само защото ТЯ поиска да се разведе , а не той ..... нямам думи.
По-скоро, защото не успя чрез заплахи да я накара да направи това, което му беше наредил Халис, което е още по-гадно. А самият Ферит заряза Сейран посред нощ да търси спирка и да се прибира сама, без дори да се поинтересува после, дали е стигнала благополучно.

И защо да не иска развод Сейран? Целта е да не е Корхан. И бременна да съм, пак ще искам развод при това положение.

Мими,
Скрит текст:
Цитат
Или да умре при раждането и да помоли Сейран да се грижи за детето
Отврат, с което доказват, че Ферит излъга Сейран още тогава.

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 18:21 от missence

# 219
Според мен ще я  изкарат бременна и Ферит няма да иска развод. И там ще има драма : Сейран иска - Ферит - не.
Офф, най-голямото клише, но аз и друго не очаквам от този сценарист и оъ този продуцент. Абсолютна липса на въображение и визия.

Верно клише ! Ама Сейран като няма 500 000 долара да му даде , как ще  съберат  СейФер ?!  Simple Smile

# 220
  • Яко в Матрицата...
Нищо, Мише, както виждаш, Ифакат още се изявява като господарката на имението - коли и беси. Лежа в краката му, рева, извинява се и толкова. Той ѝ прости. Но не можа да прости на Сейран, че затвори телефона, след като каза какво мисли. И на Орхан прости дедето... Как да повярвам сега, че ще го накаже. Какво ще му направи? Глупости! Пишат само реплики, за да минава времето... Положението е - говори си, не ми пречиш.

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 18:36 от Reni 🧿

# 221
Да бе, и на кой ги раздави тея заповеди! Няма пари хляб да си купи. Живее в дома на свекърва си. Майка й в дома на любовницата на мъжът й, дори и приятелката й остана без дом заради нея и тя се натресе на Гюл. От къде ги смучат тея истории тези сценаристи 😂🤣😂😂. Мутреса ще става с весници ще плаща 😂🤣. Леле умирам си от смях. Съвсем ги побъркаха тея деца
Като видях фрагмана и се изсмях. 😂 Не мога да приема никого на сериозно там в момента. 😂Добре, Абидин, Ферит, Орхан, Ифакат събират пари, нормално, искат да му се размине и да избяга. Сейран да не става мутреса, разни заповеди за следене раздава. Хванаха се за косите със Суна... Цирк😂

# 222
  • София
Нищо, Мише, както виждаш Ифакат още се изявява като господарката на имението - коли и беси. Лежа в краката му, рева, извинява се и толкова. Той ѝ прости. Но не можа да прости на Сейран, че затвори телефона, след като каза какво мисли. И на Орхан прости дедето... Как да повярвам сега, че ще го накаже. Какво ще му направи? Глупости! Пишат само реплики, за да минава времето... Положението е - говори си, не ми пречиш.
Именно. Всъщност всички са ненаказани. Най-наказани останаха Сейран и след нея Ферит. Всеки върши някакви гнусотии и знае, че ще му се размине. Това изневери, деца, любовници, алкохол, за нищо ги нямат в ялъто. Имам чувството, че там всеки може да спи с всеки и това ще се приеме напълно нормално от всички.

Скрит текст:
Според мен ще я  изкарат бременна и Ферит няма да иска развод. И там ще има драма : Сейран иска - Ферит - не.
Офф, най-голямото клише, но аз и друго не очаквам от този сценарист и оъ този продуцент. Абсолютна липса на въображение и визия.

Верно клише ! Ама Сейран като няма 500 000 долара да му даде , как ще  съберат  СейФер ?!  Simple Smile
И бременна да е, за какво всъщност на този етап би ѝ послужил този брак? Да, детето да има баща и име. Ама всъщност името Корхан засега носи повече негативи от позитиви. Ако е момче, да създаде поредния чапкън ли? По-добре да се опита да го извади от тази токсична среда.

# 223
missence Много си права!И на мен ми писна с тия бременности!Само докато видя в турски сериал,че някоя започва да повръща след една прекарана нощ с мъж и спирам да гледам!Както споменах веднъж ако съм доктор ще ги съдя!Но има един начин!Когато Кязъм се събуди,/нали никой не вярва,че няма да прескочи трапа/,от благодарност към Ферит да се опита да ги събере и предотврати развода!Или пък ако,все пак се спомине,Шахмуз няма да е този,който ще разкаже на Сейран какво е направил Ферит за да спаси баща и!
Ще ви споделя един коментар от инстаграм който ме разсмя: "Интересно,как  Кязъм  отвори очи докато не поиска  халалик,/предполагам,че е "прошка"/,и после умря мигновено?Дори надмина сценария на стар,турски филм!"

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 18:54 от mimi 65

# 224
Дъщерите на баща им

Общи условия

Активация на акаунт