Отговори
# 330
Офффф и вие пък..
Нищо не разбирате Joy
Тя вече е влюбена загубена във нашият Дон Жуан, уж се правеше на недостъпна в началото за да му привлече още повече вниманието ама се оказа, че иска вече да си спинкат заедно...Joy
Чак пък толкова мерак за половин милион. Ама какво се чудя, има пари, угажда си Нивеята
500 000 и една нощ с мен  😂😂😂

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 23:48 от Maria_Marinova

# 331
Няколко въпроса Simple Smile

Защо всички наричате Орхан убиец?
Аз не помня да е поръчвал смъртта на Кязъм. Може и да не съм разбрала превода...

Защо Ферит да трябва да плаща някак дълг към Невра?
Тя даде ли му пари? Той взе ли ги?
И това не съм видяла...

Сигурни ли сме, че искаме СейФер?
Напоследък темата е доста натоварваща с крайните коментари, както за единия така и за другия.
След това сърчицата и въздишките по двойката ми изглеждат много неуместни.
В последната серия го поръча, даже го попитаха дали е сигурен, защото връщане назад няма и той потвърди, че е сигурен. Даже и гроб му бяха изкопали.

# 332
В последната серия го поръча, даже го попитаха дали е сигурен, защото връщане назад няма и той потвърди, че е сигурен.

Не. Поръча им да го докарат до състояние, в което да не може да говори повече за Корханови.
Не да го убият. И аз не го защитавам или оправдавам, само посочвам факти.

# 333
Juliya, това със сърчицата и въздишките е от носталгия , по  доброто старо време.
 На този етап , аз не искам СейФер.  Ще ми е някак изсмукано от пръстите. Нито любов виждам , нито уважение ,нито доверие , нито лоялност. Всеки по пътя си , докато  се срещнат  отново, ако изобщо се случи.

# 334
В последната серия го поръча, даже го попитаха дали е сигурен, защото връщане назад няма и той потвърди, че е сигурен.

Не. Поръча им да го докарат до състояние, в което да не може да говори повече за Корханови.
Не да го убият. И аз не го защитавам или оправдавам, само посочвам факти.
Може, съжалявам, не съм разбрала. Аз го гледах с онлайн озвучаване и може да не съм чула.

# 335
Забелязахте ли че Пелин я няма в следващия епизод,поне аз не я видях във фраговте

# 336
Juliya, това със сърчицата и въздишките е от носталгия , по  доброто старо време.

Добро ли беше старото време Simple Smile
Нали още се връщаме там, за да измъкнем по някоя кирлива риза Smirk

# 337

Добро ли беше старото време Simple Smile
Нали още се връщаме там, за да измъкнем по някоя кирлива риза Smirk
Ооооо имаха си и добрите моменти.   Сега и такива няма.
А това какво е поръчал Орхан е много двусмислено. Какво означава , да затвориш устата на някой , за да не говори.
И това  : "и не го жалете" , никак не му подхожда на Орхан. Изведнъж стана много смел  , като го знам какъв мухльо е, как се криеше зад полата на Ифа и търчеше при нея за всеки проблем.

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 00:12 от Kami_J

# 338
А това какво е поръчал Орхан е много двусмислено. Какво означава , да затвориш устата на някой , за да не говори.
И това  : "и не го жалете" , никак не му подхожда на Орхан. Изведнъж стана много смел  , като го знам какъв мухльо е, как се криеше зад полата на Ифа и търчеше при нея за всеки проблем.
[/quote]

Сега, аз не съм на ти с мафиотския жаргон Joy, но определено виждам разлика в изрази като "ликвидирайте"/"убийте" и "докарайте го до състояние в което..."
Но, да. Орхан се провали и в това, както във всичко- бащинство, глава на семейство, съпруг, даже любовник- не става. Не можа и едно сплашване да организира, като хората. Избра си неумели гангстери за мръсната поръчка.
Понякога Халис е много прав Smirk

# 339
"Не го жалете! Направете всичко по силите си. Нека бъде в такова състояние, че повече да не може да говори за нас."
Джули, това си е поръчка за физическо насилие, побой. В най-добрия случай това "сплашване" на има-няма 40-килограмовия възрастен Кязъм ще доведе до тежка телесна травма. Поръчано на убийци. Но в случая е важен резултатът, а той от фрагмана се вижда - апаратът за сърдечната дейност спира. А да съжаляваме Орхан, че се е провалил в сплашването ... ами вижда ми се прекалено алтруистично. Smirk

# 340
Кате, никога не съм твърдяла, че боя не влиза в сплашването.
Никога не съм твърдяла, че трябва да съжаляваме Орхан, напротив.
Всичко което твърдя е, че убийство не беше поръчано.
И го направих, защото ми писна да чета измислици повторени по 20 пъти.
Ама Кязъм бил 40 или 100 кила виждаш ли. Килата нямат връзка в случая. Никаква.
Той биеше зверски 30 килограмовите си дъщери. Да го обявим ли за убиец предварително?

# 341
  • София
Попаднах на акаунт, който преразказва следващата серия. Не знам дали е вярно, но звучи достоверно
Скрит текст:

# 342
Албанката не ми харесва…Ферит играе много чаровно,но въпреки всичко няма химия между тях…..и сега ми е малко досадно да гледам филма…..добре,че ми показват Невра само когато е в компанията на Ферит,иначе ако трябва да гледам и битовия й живот направо приключвам с този сериал….Сейран да си вика и да си крещи,да няма къде да живее,да няма пари,да се бори….огън ми е….ще си я гледам

# 343
  • Яко в Матрицата...
Много е тихо днес тук Grinning

# 344
  • София
Трите сериала на Онур продължават спадовете. Йомер е с лош рейтинг втора поредна седмица и спадът му е много голям. Рибарчето и Сакла Бени имат спад две поредни седмици, ако и тази е така няма да му е добре на Онур със сигурност, защото Стар ТВ ще са много недоволни.
Да видим дали ще изкарат нещо по-интересно нашите, което да заинтригува втора и трета категория, тотала е ясен, едва ли ще спадне.

Общи условия

Активация на акаунт