Отговори
# 60

Освен добра презентация Ферит получи огромна доза адреналинът и допамин от емоциите с Невра
Диалога между тях е показателен .
В супер форма е Ферит /и  никакви  спомени за утеха на фандома няма/

# 61
  • Яко в Матрицата...

# 62
  • София
Честно казано аз също не разбирам някои постове и затова спрях да ги чета, да ги коментирам, и да се опитвам да дискутирам.
В темата е някаква мешавица от (не)харесване на Ферит/Мерт и Афра/Сейран. Харесвам Мерт като актьор и мъж. Страхотен е! Но не харесвам Ферит като образ.
Харесвам Афра като актриса, харесвам доста от чертите на Сейран (непримиримост, борбеност и т.н.), но някои не харесвам (избухлива е, нетърпелива е и т.н.).
Не знам колко от пишещите в темата правят изобщо разлика между актьор и персонаж, както някой тук беше писал. Имам чувството, че все по-малко от зрителите могат да разграничат харесването на Мерт, от нехаресването на Ферит. Явно Мерт и Афра така добре пресъздават образите на героите си, че драгата публика не може да направи разлика и затова прехвърля одобрението на Мерт върху Ферит и неодобрението на Афра върху Сейран.

Благодаря за темата! Flowers Four Leaf Clover

За мен най-върховната сцена и прегръдка досега е тази: Seyran: İyiyim ben Heart Колкото и пъти да я въртя, всеки път настръхвам. Толкова болка и любов в едно.

п.с. докато съм публикувала, Reni вече я е пуснала.

# 63
Честно казано аз също не разбирам някои постове и затова спрях да ги чета, да ги коментирам, и да се опитвам да дискутирам.
В темата е някаква мешавица от (не)харесване на Ферит/Мерт и Афра/Сейран. Харесвам Мерт като актьор и мъж. Страхотен е! Но не харесвам Ферит като образ.
Харесвам Афра като актриса, харесвам доста от чертите на Сейран (непримиримост, борбеност и т.н.), но някои не харесвам (избухлива е, нетърпелива е и т.н.).
Не знам колко от пишещите в темата правят изобщо разлика между актьор и персонаж, както някой тук беше писал. Имам чувството, че все по-малко от зрителите могат да разграничат харесването на Мерт, от нехаресването на Ферит. Явно Мерт и Афра така добре пресъздават образите на героите си, че драгата публика не може да направи разлика и затова прехвърля одобрението на Мерт върху Ферит и неодобрението на Афра върху Сейран.

Никой не познава Афра и Мерт,за да ги коментира.Аз не харесвам Серан,но Афра се справя чудесно в имитациите на Кязим

# 64
Фандома помни ❤️

# 65
Малки АфРам детайли Heart

Остават само няколко дни до рождения ден на Рамо. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 66
  • София
Цитат
Моля, ако някой знае как и дали може да се блокират определени потребители, така че да не им виждам постовете, да ми пише тук или на лични. Не се издържа, честно. То подминаваш, подминаваш, ама край нямат тези л***а в темата. Тук е станало като у Корханови. Луди от всички страни, съединявайте се! Smirk
Въпросът ми от предната тема си остава актуален.

Изключително чувствена сцена.

Честно казано направо не ми се иска да идва рожденият ден на Рамо. Ще има пак преследване, въпроси, всяка снимка ще е гледана под лупа.

В последния епизод имаше ли я сцената, в която Ферит слага ръка на сърцето на Невра, че не съм гледала още целия епизод? И целувката още не съм видяла, де.

# 67
...но Афра се справя чудесно в имитациите на Кязим
Поне не стои и трепери като майка си, но пък Феро настигна и дядо си и баща си откъм бройка и всичките ги обича Joy

# 68
  • София
...но Афра се справя чудесно в имитациите на Кязим
Поне не стои и трепери като майка си, но пък Феро настигна и дядо си и баща си откъм бройка и всичките ги обича Joy
bazı saçmalıkları görmezden gel. Wink

# 69
Мише, що така искаш, бе? Не получаваш ли големи дози адреналин и допамин Joy

# 70
# 71
Ееехх Grinning seungri само информация Ако си наблюдавала достатъчно дълго (а не си) Мерт,  може само да видиш сцената с Нивея в къщата и Сори , ама тук Ферит почти нямаше JoyJoy 

На професионален език се казва :Excellent Grinning

# 72
Цитат
Еванджелин
Мише, що така искаш, бе? Не получаваш ли големи дози адреналин и допамин Joy   

Ами ... като не разбира езика на сундите от о-в Ява. Joy

# 73
Феро има кой да си целува за сега...  аз ако съм няма да му дам устните си, камоли да спя с него...
Тези дни си мисля и се включвам с едно рандом размишление, което никой не ми го е искал, но аз ще го споделя Joy

Скрит текст:

Онзи ден се сетих за една моя връзка..същата токсичност като на Феро...
Навремето в учиническите ми години имах и аз едно такова гадже като Ферит... издържах с него година и половина със пълното съзнание, че той освен мен има и друга...
Виждала съм ги заедно, даже един ден отидох в тях без да го питам като "изненада" и момичето беше там..
Родителите му се спогледаха, аз не знаех какво се случва и като отидох в другата стая видях, че тя стои в кухнята с него....
Изключително гадно и шокиращо ми беше..
Разсърдих му се, но не спрях да бъда с него...
Той продължаваше да ме лъже, че р приключил с нея, че обича само мен.. дрън дрън... но не беше така!
Продължавах да живея в заблудата и с надеждата, че ще се промени и наистина ще бъде МЪЖ.. то какъв мъж на 18г...
Както и да е...
Аз съвсем забравих за това, и онази вечер случайно се сетих и си викам лелеее как съм издържала така
Ами имам отговор на въпроса
Тези мъже/момчета знаят как да омайват и да лъжат много хубаво.. и ти направо хлътваш, влюбваш се, независимо той какво прави му прощаваш... защото манталитета му е такъв... така е свикнал да има всички...
Когато му казах, че искам да приключим връзката си, не ме остави на мира и не можеше да приеме, че го зарязвам...
И до ден днешен е същият..
Нямам обяснение на това състояние
Сигурно е някакво психично разтройство Joy
Но тогава изобщо не ми беше смешно...
Ядосвах се за един пълен тъпак...

# 74
Всеки е с вкус различен, на мен не ми хареса пръстена.

Общи условия

Активация на акаунт