Отговори
# 75
Ееехх Grinning seungri само информация Ако си наблюдавала достатъчно дълго (а не си) Мерт,  може само да видиш сцената с Нивея в къщата и Сори , ама тук Ферит почти нямаше JoyJoy 

На професионален език се казва :Excellent Grinning
Диалозите между Невра и Ферит  в новия епизод са много и дават всички  отговори.
Почти съм сигурна ,че   Сайфер ще ги заболи ,ако изобщо гледат с добър превод
Ферит обяснява на Невра ,защо си е тръгнал  и колко я желае   по-няколко различни начини.
Получава им се химията и вероятно ще има протести Smiling Imp

# 76
  • София
Мише, що така искаш, бе? Не получаваш ли големи дози адреналин и допамин Joy
Получавам прекалено големи дози глупамин, Еве.

Скрит текст:
Цитат
Еванджелин
Мише, що така искаш, бе? Не получаваш ли големи дози адреналин и допамин Joy   

Ами ... като не разбира езика на сундите от о-в Ява. Joy
И по-добре, че тогава не се знае, знае ли се.Sweat Smile

# 77
Seungri,ти ли писа сценария джанъм 😃

# 78
  • София
Seungri,ти ли писа сценария джанъм 😃
Be sure. Sweat Smile

Ох, така ще ми е кеф и Невра да надуе корема, да я приберат в ялъто и да дойде следващата звезда, докато Пело и Невра отглеждат дечурлигата.

Цитат
Тези мъже/момчета знаят как да омайват и да лъжат много хубаво.. и ти направо хлътваш, влюбваш се, независимо той какво прави му прощаваш... защото манталитета му е такъв... така е свикнал да има всички...
Когато му казах, че искам да приключим връзката си, не ме остави на мира и не можеше да приеме, че го зарязвам...
И до ден днешен е същият..
Нямам обяснение на това състояние
Сигурно е някакво психично разтройство
Не е, баба ми викаше алкохолът и курвалъкат са до гроб.
Аз имам такъв колега в университета. Що жени смени, що деца направи, що обещания даде, и наскоро разбрах, че отново е разведен и с ново завоевание.

# 79
Ферит си е роден женкар Много такива има в семейството му Може би на това разчитат сценаристите. Мислех ,че със Сейран ще заживеят щастливо ама не би. Не оправдам и поведението на Сейран - с крясъци не се постига нищо

# 80
# 81
Ерсин споделил (явно по погрешка) графика на стори в инстаграм, после го изтрил. 😂

# 82
  • София
Много неграмотно направен график, с един куп грешки, но явно снимат основно 56-ти епизод и сцени от 55-ти.
Дано не го глобят, но е голям гаф.

# 83
Не мисля , че е грешка или гаф ПР го засилиха от днес И от болницата изтекоха снимки
Отзивите и гледанията на Чаатай са много добри
Разликата  им в АБ е 0.57 само  За 1 серия си е ОК
А 55 еп не е добър по спойлерите

# 84
По едно време се дискутираше, че са млади, безопитни и то отгледани в тези семейства. Ако всичко вървеше добре, крещенето щеше да отмине, но пак съм на мнение, че Сейро вика след необмислените действия и приказки на Феро.
На млади години не сте ли били по сербез?

# 85
Привет. Благодаря за новата тема. Blue Heart

Мишенце. Ще бъде  от полза ако можеше чрез гласуване да блокираме и да цензурираме потребители в темата.  Така се получава когато няма какво да правиш в реалния живот, на дневен ред  е спамене зад екрана. Joy

След последните  гениални идеи на Ферит и действия...  Не искам да се сещам за СейФер скоро. Пък камо ли Сейран да бъде наказана и с бебе . Rolling Eyes

# 86
Отзивите и гледанията на Чаатай са много добри
Разликата  им в АБ е 0.57 само  За 1 серия си е ОК
А 55 еп не е добър по спойлерите

Аз пък в Безмилостен видях отлични актьори с банален сценарии.
Но имайки предвид, че епизода е първи и уводен отчитам, че историята тепърва ще се развива и им желая успех. Ще ги гледам засега.
Нашият епизод не беше добър. 
Благодаря за темата!

# 87
Някой да ми разясни този график, че нищо не схванах Joy

Ерсин в момента

# 88
Здравейте!Искам да Ви споделя моето мнение относно Латиф и Халис ага.Смятам че, Халис ага държи с нещо Латиф поради това, че кой би си давал труда толкова години?Може би с нещо го заплашва или има заслуга от Халис ага в миналото.Вие какво мислите?

# 89
  • София
Някой да ми разясни този график, че нищо не схванах Joy

Първа колона е номер на епизода, а втора явно е номер на сцена. Трета нямам идея какво е. Дневни или нощни снимки, къде и кой ще снима. Явно това е графикът за снимачния ден, на това ми прилича.
Но много грешки в имената, много е дразнещо.

Вероятно Халис Ага държи Латиф с нещо. А може и да има връзка с жена му. Там ще е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт