Отговори
# 90

Ферит не  се съгласи с Невра  ,че  трябва да се задоволи с жените   за него/по-ограничени, тясноскроени /,  а и прошепна ,че  има  нужда точно от нея -широкоскроена,свободна  ,уверена
Няма как да  не се признае ,че е   равностойна  по богатство , свободомислие  и самочуствие

Надявам се да не  убиват Невра и след развръзката  СайФер да  върнат Невра за нова  интересна история

# 91
seungri
Уважавам правото ви на  мнение,но не смятам ,че трябва непрекъснато да се налагате и изказвате неприятно и обидно спрямо Афра /Сейран  - “ Афра се справя чудесно в имитациите на Кязим” -един ваш  коментар изключително  неуместен
Все вие знаете всичко,все вие с сте с най -точният анализ ,превод и квалификации.Само ,че е точно обратното ,мисля ,че вие нищо не сте разбрала от сериала ,не харесвате Афра /Сейран  ок ,но не сме длъжни през час да четем упреци и нападки срещу нея и вашата фантасмагория относно сценария.Сега почвате да пишете за Ферит и новото момиче .Аз пък не я  харесвам нито на външен вид ,нито актьорската и игра .Нямаше да го напиша ,защото няма за какво да отделям внимание на някакво момиче ,което не може да стъпи на малкият пръст на Афра .
Гледате си сериала през ваша призма и си го превеждате както на вас ви се иска да бъде,а не както е в действителност  .Стана ясно от коментарите ви ,а всъщност истинският превод е съвсем друг .Наистина не разбирам какво целите с това ???

Аз лично влизам да ,чета момичета ,от началото на сериала ,защото са ми интересни мненията им и искрено се смея на шегите на повечето от тях ,защото коментарте им  съвпадат с моите мисли ,за което искренно им Благодаря 🙏

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 02:32 от Maria_Marinova

# 92
  • Ямбол
Гюнайдън къзлар 🤗 Пожелавам ви хубав и усмихнат ден ! Днес ми е първият работен ден в ДГ стискайте ми палци.Хаде бакалъм 🥰

# 93
  • Бургас
Гюнайдън къзлар 🤗 Пожелавам ви хубав и усмихнат ден ! Днес ми е първият работен ден в ДГ стискайте ми палци.Хаде бакалъм 🥰

Успехи roxy94!
А на всички...една красива и ползотворна седмица, в края на която да имаме лъч светлина от тайфуна в който ни вкараха тези двамата красавци! Kissing Heart

# 94
Ееехх Grinning seungri само информация Ако си наблюдавала достатъчно дълго (а не си) Мерт,  може само да видиш сцената с Нивея в къщата и Сори , ама тук Ферит почти нямаше JoyJoy 

На професионален език се казва :Excellent Grinning
Диалозите между Невра и Ферит  в новия епизод са много и дават всички  отговори.
Почти съм сигурна ,че   Сайфер ще ги заболи ,ако изобщо гледат с добър превод
Ферит обяснява на Невра ,защо си е тръгнал  и колко я желае   по-няколко различни начини.
Получава им се химията и вероятно ще има протести Smiling Imp
Изгледах няколко пъти сцените с Ферит и Невра. Още вечерта след случката между тях, той каза, че ще ѝ даде урок. Това и направи, но ми се струва, че Невра е наясно с играта му и също играе с него. Имаше два момента, в които Ферит показа истинското си лице: краят на песента в колата и срещата с Пело. Интересното е, че Невра забеляза тези моменти, затова реши, че и в последната сцена Ферит е искрен. Да, двамата са еднакви и играят игра, но мисля че Ферит води с 1:0. Очаквам провокации от Невра. Това най-вероятно ще доведе до приятелство, но нищо повече. Аз така виждам нещата.

# 95
Добро утро!
Благодаря за новата тема!

# 96
Здравейте!Искам да Ви споделя моето мнение относно Латиф и Халис ага.Смятам че, Халис ага държи с нещо Латиф поради това, че кой би си давал труда толкова години?Може би с нещо го заплашва или има заслуга от Халис ага в миналото.Вие какво мислите?

Още когато Шефика разкри тайната на Гюлгюн и Сейран писах, че според мен Латиф не прави нищо в ущърб на Халис. Не съм променила мнението си.
Не знам за вас, но в Латиф виждам толкова искрена преданост, че изобщо не допускам да е измамна или под заплаха.
Все си мисля, че идеята на Орхан да изземе правата на Халис може да се окаже по- лесно изпълнима, отколкото самият той подозира. А, дали подозират или знаят нещо с Ифакат, за да водят разговор по темата и години наред да прехвърлят пари по сметки в опит да обезпечат бъдещето си, предстои да видим.

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 09:15 от Juliya*

# 97
  • Яко в Матрицата...

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 98
Добро утро и успешна нова седмица, момичета Heart

Рокси Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 09:39 от Еванджелин

# 99
Ееехх Grinning seungri само информация Ако си наблюдавала достатъчно дълго (а не си) Мерт,  може само да видиш сцената с Нивея в къщата и Сори , ама тук Ферит почти нямаше JoyJoy 

На професионален език се казва :Excellent Grinning
Диалозите между Невра и Ферит  в новия епизод са много и дават всички  отговори.
Почти съм сигурна ,че   Сайфер ще ги заболи ,ако изобщо гледат с добър превод
Ферит обяснява на Невра ,защо си е тръгнал  и колко я желае   по-няколко различни начини.
Получава им се химията и вероятно ще има протести Smiling Imp
😂😂😂😂😅😅🤣🤣🤣🤣

# 100
  • Пловдив
Добро утро и спорна нова седмица, мили момичета!
Рокси, желая ти успех и само напред и нагоре в тази благородна професия. Да си учител за мен е призвание!

# 101

Ферит не  се съгласи с Невра  ,че  трябва да се задоволи с жените   за него/по-ограничени, тясноскроени /,  а и прошепна ,че  има  нужда точно от нея -широкоскроена,свободна  ,уверена
Няма как да  не се признае ,че е   равностойна  по богатство , свободомислие  и самочуствие

Надявам се да не  убиват Невра и след развръзката  СайФер да  върнат Невра за нова  интересна история
😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

# 102
Успешна нова седмица ! Рокси, късмет и нека това което работиш , да те прави щастлива!
Ферит и Невра ще се разберат.Двамата си приличат  във всичко , което ни показаха досега. Може да има и някоя изненада от страна на Невра - като да се влюби и стане агресивна. Това между тях си беше чист флирт , особено от страна на Ферит. Опитва се между другото да прокара идята си за бизнес , но тези погледи  и това "мъркане" на моменти,  ме вадят от обувките . Добре че Сейран само може да гледа , не и да чува. Как се прощава такова нещо, не знам !
Сейран е всичко  ,което  Ферит не е .  Докато с Невра са  на един полюс , със Сейран са на различни. Знаем какво става с различните полюси - привличат се.
Сейран има нужда от подкрепа и ако не и` вкарат някой , поне да и` върнат Суна . Много ми липсва това сестринство.
Ферит , Кая , за мен са заменими в живота им , но те  една за друга  - не.

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 10:32 от Kami_J

# 103
  • Яко в Матрицата...
Рокси, успех и от мен! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Heart EyesHeart EyesHeart

# 104
Суна е единствената на която Сейран се доверяваше първи сезон. Двете сестри имат много специална връзка заради това, което са преживели в семейството си. Ще затоплят със сигурност отношенията си. Също предполагам, че Суна ще знае нещо ключово в бъдеще за развитието на отношенията Сейран-Ферит и ще има някаква вътрешна дилема със себе си ( дяволското предсказание на врачката)..

Общи условия

Активация на акаунт