Отговори
# 105
  • Яко в Матрицата...
Суна разбра, че Ифакат е ненадежден съюзник. Ако има полза от теб, с теб е, ако не - вън. Суна разбра и че Сейран беше права като я предупреждаваше за този брак. Сега да я видя Суна какъв огън ще стане и кого ще изгори. Свали я на земята Ифакат, дано да се осъзнае и оправи отношенията си със Сейран.

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 10:48 от Reni 🧿

# 106
Скрит текст:
Здравейте!Искам да Ви споделя моето мнение относно Латиф и Халис ага.Смятам че, Халис ага държи с нещо Латиф поради това, че кой би си давал труда толкова години?Може би с нещо го заплашва или има заслуга от Халис ага в миналото.Вие какво мислите?
Още когато Шефика разкри тайната на Гюлгюн и Сейран писах, че според мен Латиф не прави нищо в ущърб на Халис. Не съм променила мнението си.
Не знам за вас, но в Латиф виждам толкова искрена преданост, че изобщо не допускам да е измамна или под заплаха.

Все си мисля, че идеята на Орхан да изземе правата на Халис може да се окаже по- лесно изпълнима, отколкото самият той подозира. А, дали подозират или знаят нещо с Ифакат, за да водят разговор по темата и години наред да прехвърлят пари по сметки в опит да обезпечат бъдещето си, предстои да видим.
[/quote]
Привет, момичета! Simple Smile
Аз мога да кажа, че бая промених мнението си по отношение на Халис и Латиф от началото на сериала. Особено за Халис. Следвайки сюжета и разкриването на тайните в конака, няма как това да не стане, според мен. Що се отнася до Латиф, не виждам основание Халис да знае за бизнеса на Латиф и ... да си трае. Но взех да разбирам, защо Халис подценява труда на Орхан и Фуат, а толкова да разчита на Ферит. И според мен е в това, че у Ферит вижда опита да рисува модели (нещо, което той не е правил), без разбира се да знае, че заключителните щрихи в тях са на Сейран и че ако Сейран рисува по вдъхновение и с удоволствие, Ферит го прави по принуда. Лъжата и комплексите според мен са причината за арогантното му поведение.
Рокси, и аз ти пожелавам успех и ... един съвет, без да си го искала. Blush Ако искаш да бъдеш запомнен учител, направи децата център на усилията си, не директора и колегите си. Simple Smile

# 107
Здравейте!Искам да Ви споделя моето мнение относно Латиф и Халис ага.Смятам че, Халис ага държи с нещо Латиф поради това, че кой би си давал труда толкова години?Може би с нещо го заплашва или има заслуга от Халис ага в миналото.Вие какво мислите?

Още когато Шефика разкри тайната на Гюлгюн и Сейран писах, че според мен Латиф не прави нищо в ущърб на Халис. Не съм променила мнението си.
Не знам за вас, но в Латиф виждам толкова искрена преданост, че изобщо не допускам да е измамна или под заплаха.
Все си мисля, че идеята на Орхан да изземе правата на Халис може да се окаже по- лесно изпълнима, отколкото самият той подозира. А, дали подозират или знаят нещо с Ифакат, за да водят разговор по темата и години наред да прехвърлят пари по сметки в опит да обезпечат бъдещето си, предстои да видим.
И аз си мисля, че Латиф е много предан на Корханови за да направи нещо зад гърба им.
Притеснява ме мисълта, че всичко около този сюжет е замислено или от Халис или от Ферит, останалите Корхани не я умеят тази игра. Мисля, че с право не са успели да заслужат уважението на Халис, дребни душици  са.

Katya_I писали сме едновременно.

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 11:03 от асена

# 108
  • Яко в Матрицата...
Дребни душици, ама успешно крадат "великия" Корхан... Искам да стане свидетел на фалита на фирмата си, както стана свидетел на разпада семейството си.

# 109
Дребни душици, ама успешно крадат "великия" Корхан... Искам да стане свидетел на фалита на фирмата си, както стана свидетел на разпада семейството си.

Рано или късно на всеки му се налага "да плати сметката"!

# 110
Гюнайдън къзлар 🤗 Пожелавам ви хубав и усмихнат ден ! Днес ми е първият работен ден в ДГ стискайте ми палци.Хаде бакалъм 🥰

Късмет и попътен вятър! 💐

# 111
# 112
Днеска снимали в Бейкоз нашите гълъбчета,какво има там не знам.
Скрит текст:

# 113
Малко ли пъти Халис им викаше, че за нищо не стават.
Латиф и Халис не бяха ли приятели от деца, или се бъркам?
Другия въпрос е защо само жената на Халис е знаела за магазините, да не са били любовници и те...
Аби и Ферит -> Латифа и Халис.

# 114
Здравейте момичета в новата тема!Аз,както винаги,първо гледам без превод,после ви чета,накрая гледам с руско субтитри и тогава бия моята си камбана.Вече знаете,че при мен нещата са по- скоро като страничен наблюдател от разстоянието на житейски опит и преживявания.Епизода определено не ми хареса.Най-вече Сейран!Знаете,че си ги харесвам и двамата,защитавах я дори и след изцепките в Мармарис,/което повече беше изцепки на некадърен сценарист/,но тук определено не ми хареса и не мога да я оправдая.Ферит,след края на 53-ти епизод,вече е ясно,че не може да бъде същия колкото и да се старае."Плейбоя" издържа и избяга с 300 от ситуация в която и Сафет младши щеше да забрави за 37-ми номер обувки и масажи на краката."Плейбоя" обаче си бягаше в буквалния смисъл по улицата надолу!После,при разговора си с "акулата" в колата,когато стана въпрос за "момичетата от бара",той я попита "А теб къде те намерих?"Замаза със "шега,шега",ама има една приказка,"добре,че е майтапа та да си кажем истините"!Разговора със Пелин след нощното му завръщане!"Да,ще бъда лош баща,свиквай с това!"Защо и го каза?Защото е осъзнал,че бащинството е истинско само когато е желано и от двете страни.В случая от едната страна не е поискано,а натрапено .От там и "лошия"баща.Случката в МОЛ-а.Забелязахте ли какво каза на Пелин?"Казах ти,че дори Сейран да не присъства в живота ми,ти няма да си в него!"Не и каза "друга жена", или "тази жена", или "Невра" или ако щете "нова жена"!Каза и конкретно "Сейран"не отчитайки,че скандала е заради Невра!Значи за него,освен Сейран,няма как друга да "присъства" или "неприсъства" в живота му."Присъствието" и "отсъствието" започват и приключват с едно име-Сейран!Това,за "нежелания брак" което каза на Невра в колата,мисля,че просто беше тъпа грешка на сценаристите!Не може да казва "нежелан брак" особено когато на сватбата ти са присъствали целия истанбулски елит,всички вестници и списания са се занимавали с това и "горкана"Невра,която те е проучила да ти повярва,че брака ти е бил "нежелан"!По никаква логика не се "вързва"!За детето е ясно,че наистина му дойде "изневиделица"!Спомних си думите на Суна от първи сезон към Сейран:"Три години са били заедно и той не е станал баща?"Още повече, както знаем е някакъв трик от страна на Пелин.Тайна,която още не ни разкриват,та някак Бучето да си стои в сериала.После,когато Абидин му съобщи за хората с които се е свързал Орхан,първата му мисъл беше,че Сейран е в опасност.Съобщенията му,"прибери се,не излизай от дома си",тревогата,че нещо лошо ще и се случи съвсем не говорят за "безразличие" към нея!Това което направи за Кязъм,въобще не изглежда на играта "все ми е тая"!Единствения,който оцени Ферит,изненадващо беше Шахмуз!Между другото,тоя Шахмуз взе да ми харесва!Той май е най-интересния персонаж във филма!Много разнообразен и непредсказуем!Но за него дру път,има време,ще видим какво ще направят сценаристите!Сега Сейран!Очаквах,че наистина ще предложи на Латиф сътрудничество.Но не знам защо,сценаристите решиха,че ще принизят героинята до обикновен изнудвач решил да използва чужда тайна за да си отмъщава.Това я прави не по-добра от Кязъм и Орхан,пък ако щете и от Халис!Отношението и към Гюлгюн!Тази жена,/вече говоря от името на майка/,преглътна най-голямата си мъка и застана като скала зад гърба ти,за разлика от твоята майка!Извинявайте,харесвам Есме,но като майка....Малко ще се отклоня,гледах "Сърдечна болка" с Алп Навруз.Не го препоръчвам на хора със слаби нерви.Това беше "майка"!Тя успя да защити децата си дори и след смъртта си.Та Гюлгюн се отказа от собственото си дете,при положение,че другото го зарови и не те предаде и ти я сравни със сестра си и и накрещя толкова глупости,които можеха да се съберат в устата ти!Сейран наистина има голям проблем с любовта и доверието,не само към мъжа си!И само няколко минути след като си наранила тази жена,се качваш в колата с баща си,на когото грам не му пука за теб,а те гледа като стока за продан и отиваш на закуска весела и щастлива?О,не!На всичко отгоре,толкова си си повярвала,че вдигаш скандал на хората,които с право те "осъдиха"!Забелязахте ли,че само Сейран и Кязъм бяха тези които крещяха,обиждаха,а Кязъм стигна и до неговата си крайност?Достойни един за друг баща и дъщеря!После,"няма да се кача да ме закара в университета за да не ме видят колегите!"Значи,не защото Кязъм е всичко друго,но не и баща,не защото на него му е все едно дали ще си жива или умряла,стига да си му донесла добра печалба,а за да не навредиш на репутацията си на "героиня" пред колегите си?Забравих да спомена,че даже пренебрегна университета за да отиде и изнудва Латиф.Случката в МОЛ-а.Ферит и Невра.Ферит,весел,усмихнат,живеещ!Насреща жена която по никакъв начин не прилича нито на теб,нито на Пелин,не визирам външен вид разбира се!Сейран,естествено,не знае предисторията на Невра и Ферит,и това е първото впечатление.Да ви кажа,и аз отстрани виждах "щастлив"Ферит и "щастлива"Невра,въпреки,че не си говореха "колко много се обичат"!От страни съвсем не изглеждаше като да нямат връзка и само преди няколко часа Ферит да е избягал от нея!Реакцията на Сейран,погледа пълен с болка,/браво на Афра,толкова добре отигран поглед,че настръхнах отвсякъде/,изтърването на боичките!Защо бе джанъм?Не беше ли ти първата която каза,че все едно целуваш всеки друг?Не беше ли ти която искаше Ферит да излезе от живота ти?Ами,радвай се!Той вече не плаче,не те преследва,развежда се!Ти си щастлива с новия си живот,щастлива си с постигнатата мечта!Изправи се пред цял свят и изгори мостовете към съпруга си и неговото семейство!Отмъсти си по най-добрия начин,върви си по пътя,който си избрала и забрави за миналото!Защо и той да не бъде щастлив,пък дори и върнал се към старото "аз"?Не мога да преглътна и кафето и с Пелин!Добре,помогна и когато имаше нужда,погрижи се за бременна жена,но трябваше да спреш до там!Какво беше това кафе и този разговор с жената,която съзнателно и целенасочено съсипа брака ти и живота ти?Вместо да я подминеш и махнеш с ръка,ти я "жалиш" и отново нападаш съпруга си пред нея.Ами тя това искаше,отново да те изманипулира и го постигна,за съжаление!Най-тъпото беше,когато отвлякоха Кязъм,отиваш в къщата на най-големите си врагове,виждаш,че твоето семейство живее с тях,насреща ти стои Зерин и те успокоява и ти не си шокирана?Извинявайте,но ако аз бях попаднала в тая ситуация,щях да взема майка си и леля си,да ги кача в такси и да ги заведа в дома си.Нима Гюлгюн щеше да ги изгони или нямаше да се притеснява заедно с тях?Не,не,това беше върха на глупостта,не толкова на персонажа,колкото на сценаристите!Явно,че искаха да "поизбелят" образа на Ферит,за сметка на "принизяването" на образа на Сейран!Това видях аз!Това пролича и по рейтинга!И няма да се получи докато не изправят заедно Сейран и Ферит срещу всички и всичко!В момента гледаме двама главни герои,които се борят единствено за собственото си оцеляване и егоизъм!Неври и нови любовници,както за Ферит,така и за Сейран,няма да спасят нещата!Първи сезон направо си стана излишен!Трудното пътуване един към друг,неочакваната голяма любов,която се роди,всичко стана безмислено!И ако наистина не се започне някакво ново начало за тези двамата,а се продължи с тъпченето на едно място,без развитие,по-добре да няма трети сезон,да напишат набързо един "щастлив" или "нещастен" финал и да се приключи!Между другото,искам да попитам,какво означават отделните категории в рейтинга?

# 115
  • София
Между другото,искам да попитам,какво означават отделните категории в рейтинга?

До колкото знам, Тотал е общото - измерва всички включени устройства, без значение от социалния статус на домакинството.
АБ - образованите хора, с хубави професии, платежоспособните един вид - определят броя на скъпите реклами по време на излъчването.
За третата категория не съм много в час, но и тя е свързана със социалния статус, обхващаше и децата ако не се лъжа.

# 116
Мими, помниш ли когато Шехмуз каза на Зерин, че всичко е заради дъщеря й.
Не мисля, че Сейран иска да си отмъщава, тя просто каза на Латиф да прави така, че Корхан да не я закачат, да не се занимават с нея (простичко казано). А когато Гюлгюн й даваше парите и тя "превъртя", спомена за парите, които й даваше сестра й- моя прочит е, че тя не иска пари и то ако са на Корхан и каза много верни неща на Гюлгюн.
Отстрани хората съдят лесно, но Сейран каза на една от лелките в автобуса, като не знаят точно какви са нещата, да не говорят.

# 117
MysteryG,благодаря за отговора!Значи,образованите хора са най-големия отлив от рейтинга.Мисля,че много трябва да се замислят както сценаристи така и продуценти !

# 118
Ponky, то всичко в поста е преднамерено, или не е гледана серията с правилните очила. Аз друго обяснение нямам за този изопачаващ истината и ненужно дълъг коментар.

# 119
Ponky, то всичко в поста е преднамерено, или не е гледана серията с правилните очила. Аз друго обяснение нямам за този изопачаващ истината и ненужно дълъг коментар.

Аз да си кажа...и, да пиша или да не пиша

Общи условия

Активация на акаунт